A maffiózó beszél bűnözésről
A Belügyminisztérium kinyilatkoztatta, amit eddig is tudtunk: "a közrend biztosításának joga a magyar államot illeti meg, és ezt a rendőrség segítségével gyakorolja". Elvileg - tehetjük hozzá, mert gyakorlatilag sehogy sem gyakorolja
, bizonyíték rá a saját hazájukban terrorizált több millió magyar, akárcsak az ártatlanul meggyilkolt több ezer áldozat. De Pintérék most sem a cigánybűnözőknek mennek neki, ugyan... Hanem azoknak, aki próbálja megállítani őket.
A minisztérium keddi közleménye szerint ezt a fent említett jogot akarják "kétes hátterű szervezetek kétségbe vonni, az egyenruha erejével visszaélve pedig bitorolni".
"Az elmúlt hetekben többször kíséreltek meg különböző félkatonai szervezetek etnikai konfliktust szítani, s ezzel új bűnözési formát teremtettek meg. Ezen szervezetek mögött láthatóan ott vannak a politikai felbujtók, akik rendet hirdetnek, és rendetlenséget okoznak" – olvasható a BM közleményében. Érti a kedves olvasó? Itt vannak a békés, rendszerető roma mintapolgárok, akik élik példaértékű életüket, és akkor jönnek ezek a gonosz magyarok rendetleníteni... Nem is csoda, ha fellépnek ellenük Görgényi barátai.
Hangsúlyozták továbbá, hogy három napja hatályban van a szigorított szabálysértési kormányrendelet, amely alapján nem lehet „következmények nélkül, egyenruhában jogtalanul járőrözni, másokban riadalmat és félelmet kelteni”. Ez bűncselekmény, és az elkövetőket, a rendbontókat „a törvény erejével fogjuk felelősségre vonni” – közölték.
(MTI nyomán)