Találják ki a Kedves Olvasók, a mai (komolyan vehető) politikai napilapok közül hány hangsúlyozta ki, hogy a tegnapi rendőrre támadós esetben a cigó hátulról vágta a rendőrbe a baltát! Eltalálták: címben vagy akár bármilyen módon hangsúlyozva a cikktörzsben egyetlen egy sem.

Talán mondanunk sem kell, hogy megint a Népszabadság volt a negatív rekorder. Míg a két másik (fideszes) lap lehozta a hírt (itt-ott bizonyos részleteket elhallgatva, lásd legalul), az MSZP lapja mélyen kussolt, és egy büdös(!) szót nem szólt az esetről, a lap reklámszlogenjének („a tájékozottság magabiztossá tesz”; ITT ellenőrizhető) jegyében, természetesen. (Közröhej – azt hazudják, hogy mindenről tájékoztatnak, miközben a legalapvetőbb híreket is elhallgatják. Nesze neked „tájékoztatás!”)

Volt helyette viszont új cigánysajnáltató cikk – ahogy pont akkor mindig, ha a magyar sajtó cigányügyben valemennyire korrektebb része (pl. Magyar Nemzet, Magyar Hírlap stb.) közben bő lére eresztve tárgyalja a cigók legújabb gaztetteit. Nem mástól, mint a jól megszokott Ónody-Molnár Dórától. Szóvá teszi a büdös kurva, hogy miért nem ítélték el azt a rendőrt, aki egy büdös cigány megverését el merészelte újságolni a haverjainak. Cikkének (teljes ITT) elolvasását mindenki számára ajánljuk, aki esetleg nem tudná, miért kell utálni a balliberálisokat, rajvédőket. Tipikus kettős mérce, különösen, ha azt vesszük számításba, hogy ugyanennek az újságnak ugyanennek a száma egy büdös szót nem ír a vezércikkeiben sajnáltatott kis védenceinek bűnözéséről. Ahogy gyakorlatilag mindig. Persze szánalomkeltésre mindig van hely. Undorító!

Apropó, Ónody. A tegnapi lapszámban található, Hoffmannal kapcsolatos cikkében is cigányt sajnáltat, hogyaszongya a gonosz fehérek elmennek majd egyházi iskolába tanulni, a szegínromákok meg ott maradnak a lényegesen alacsonyabb szintű önkormányzatiban. Azt persze nem teszi hozzá az SZDSZ-es rajvédő, hogy ha férgeink valóban tanulni szeretnének, akkor gond nélkül beiratkozhatnának az egyházi fenntartású intézményekbe. Ők is, nemcsak a fehérek. Ja, hogy nem akarnak tanulni a patkányok? Akkor már minden világos...

A magyarok = "devizahiteles lúzerek"

Ha már a tegnapi Népszabadságnál tartunk, még három megjegyzést hadd engedjenek meg az olvasók. A lap legdurvább cikke a devizahitelesekről szóló a hírhedt rajvédő Révész Sándoré. ( A kommenteket is érdemes megnézni: többek között kebelbarátja, a 2006-os választásokon MSZP-SZDSZ-színekben induló Hell István dicsőíti zsidónkat.) Szerinte mindenki magának köszönheti azt, hogy nem figyelt oda, amikor felvette a svájci frankhitelt. Azt persze nem tette hozzá Révész, hogy a bankok, finoman szólva, nem igyekeztek tájékoztatni ügyfeleiket az esetleges problémákról, ill. hogy az akkori MSZP-SZDSZ kormány és sajtója is úgy nyomta a „most érdemes hitelt felvenni!”-propagandát, ahogy csak kifért a csövön.

Ezzel kapcsolatban hadd idézzük Szentmihályi Szabó Péter kapcsolódó, szintén tegnapi Magyar Hírlap-beli cikkének (eredeti ITT) legfontosabb részét (kiemelés tőlünk): „Olyan jellemző ez a hang, mint egy másik lap cikkében a fogalmazás: „devizahiteles lúzerek” ezek a magyarok.” Hát igen – ez a magyargyűlölő balliberális média. Csodálkoznak a Kedves Olvasók, hogy teljes szívünkből gyűlöljük őt és a képviselőit?

Hoffmann Rózsa és az angol nyelv

A tegnapi Népszabó egyetlen normális (vélemény)cikke (eredeti ITT) Bauer Péteré volt, aki korrekten értékelte  Hoffmann idióta angolnyelv-lefokozó terveit. Ha bármi is valóra válik Hoffman elborult elképzeléseiből, azaz a ma Lingua Franca (első számú és legeslegfontosabb világ-) nyelvét majd valóban „le akarja fokozni” a Fidesz, akkor mi is mindenképp visszatérünk a témára (minimum) egy komolyabb publikáció erejéig.

Minden (európai) latin állam korlátozni akarja a cigók beáramlását

Még mindig a tegnapi Népszabónál tartva, az ITTENI cikkből kiderül, hogy gyakorlatilag minden latin állam korlátozni akarja a románok beáramlását. Nem nehéz kitalálni, miért: igen, a cigók miatt. Érdekes, nekik a legdurvább eszközökkel fel szabad lépni az Emberiség Pestise ellen, csak nekünk kell tűrnünk...

Cigánytámadás

No, de vissza a mai nap papírlapjaira és a tegnapi cigánytámadásra. A Magyar Hírlap anyagának zárása egyértelműsítette, hogy a helyi Lungo Drom elnöke is védelmébe vette a cigánybűnözőket. A Magyar Nemzet mai cikke („Baltával támadtak a rendőrökre”) szépen elhallgatta a tényt, hogy Lungo Drom-osról volt szó, ne érje szó a Fidesz (amelynek fiókszervezete a LD) háza elejét. Viszont ők legalább (szemben a MH-val) egy szóban (de semmiképp nem kiemelve vagy a címben) megemlítették („...a járőr hátán ütött sebet...”), a hátán érte a baltacsapás a rendőrt - sokan vannak ugyanis, akik nem tudják, hol van a „lapocka”, így az arra való hivatkozásról nem jut eszükbe automatikusan, hogy a cigányok igen „bátor” módon megint hátulról támadtak. Ahogy szoktak.

Nyolc napon belül gyógyul?!

Apropó, ha már itt tartunk, idézzük a rendőrség hivatalos közleményét: „a megtámadott rendőr lapockáján 8 napon belül gyógyuló vágott sérülés keletkezett, melyet 27 öltéssel kellett összevarrni.” Nos, nem kell ahhoz orvosnak lenni, hogy meglássuk az ellentmondást. Gyengébbek kedvéért: azt a mély vágás, amelyet 27 öltéssel kell összevarrni, a büdös életben nem gyógyul nyolc nap alatt, sőt. Igen, megint a cigókat védi az államhatalom, úgy is, hogy (igencsak) kisebbíti az általuk elkövetett, ez esetben is igen súlyos bűncselekmények súlyát. Ahelyett, hogy megengedné a zsaruknak, hogy ugyanazt csinálják, mint kivétel nélkül(!!) minden másik országban a rájuk támadókkal – ott helyben agyonlőni őket. Csak nekünk van ilyen „remek” vezetésünk...