"Respect: Áder János a mai napon (azaz tegnap - a szerk.) meglátogatta otthonában Schweitzer Józsefet" - olvasható a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége Facebook-adatlapján az alábbi kép kíséretében.
Zoom
Mint ismeretes, a fideszes köztársasági elnök az ország polgáraihoz írt nyílt levelében (mert egy állítólagos véleménynyilvánítás miatt nyílt levelet kell írni az ország polgáraihoz, közben a területrablók verhetik és alázhatják naponta az idegen megszállás alatt élő magyarokat, vagy tehetik ugyanezt a csonkaországban élőkkel a kormány imádott cigányai), amit szerdán ismertetett újságírók előtt a Sándor-palotában, úgy fogalmazott: "ez az inzultus bár Schweitzer professzor urat érte, mégis önbecsülésünkben támadott meg minket, magyarokat".
"Az elkövető hiába magányos és ismeretlen, az ilyen és ehhez hasonló, nemzetünk bármely tagját, értékét támadó tettek szégyenével nekünk, mindannyiunknak kell szembenéznünk" - hangsúlyozta az államfő, hozzátéve, hogy nem elég tiltakozni, "nincs más választásunk: mások mocskát most nekünk kell eltakarítanunk". A köztársasági elnök arra szólította fel Magyarország "minden jóérzésű és tiszta szándékú polgárát", emeljenek közösen "áthatolhatatlan lelki és szellemi falat minden rasszista, kirekesztő, öncélú gyűlölködésre okot adó megnyilvánulás elé" (kivéve persze azokat, amelyek a magyarokat sújtják - a szerk.).
Vesztésre állt, de fordított
A szörnyülködési versenybe elsőként a trianoni harangzúgást megtagadó "egyházaink" kapcsolódtak be, alig néhány perccel a Mazsihisz követelése után elítélve az "inzultust", majd másnap reggel következett a kormány (a késedelem oka csak az volt, hogy egész éjjel dolgoztak azon, hogy a lehető legmeghatóbb szöveggel állhassanak elő), és végül Áder. Úgy tűnt, Orbán államfője csehül áll utolsó elborzadóként, de tegnap este egy váratlan húzással fordított a verseny állásán, magához ragadva a vezetést. Jelen pillanatban ő áll legközelebb a választott nép eme szép példányának prosztatájához, de a nemes vetélkedésnek még nincs vége, izgatottan várjuk, mivel állnak még elő a versenytársak.
A seggnyalási verseny tegnapi állása:
"Érje utol mindenféle baj, betegség!"
Nem tudjuk, a főrabbi mit gondolhatott Áder látogatása alatt és távozásakor, annyi viszont biztos, hogy a XVIII. században egy Moldvában élő kikeresztelkedett rabbi így ír a kötelező zsidó szokások egyikéről:
Amikor egy keresztény meglátogat egy zsidót, ez utóbbinak a következőt kell mondania az előbbi távozásakor: "Mindenféle betegség, mindenféle baj, és minden elképzelhető ördögi borzalom, amire én és a házam népe csak gondolni tud, érje utol és sújtsa ezt a keresztényt, aki éppen most hagyta el házam küszöbét".
Ugyanebben a könyvben szerepel:
A zsidó gyerekeknek, még mielőtt megtanulnák az ábécét, az alábbi szöveget kell elénekelniük minden alkalommal, amikor elmennek egy keresztény templom előtt: "Saketztesadgine tesavenikecheirim eln", vagyis "Minden létezők leggyalázatosabbika, minden dolgok legtisztátalanabbika, légy átkozott!" A Talmudban benne is van, hogy amikor egy zsidó elmegy egy keresztény templom előtt, és nem mondja el az átkait, akkor, ha még tíz lépés távolságon belül van, akkor vissza kell fordulnia, és el kell mondania az átkot.  De ha csak később jut eszébe a mulasztása, akkor az is elegendő, ha ott mondja el az átkait, ahol éppen áll.
Továbbá:
Ha egy zsidó meglát egy keresztény holttestet, melyet temetni visznek, köteles kimondani az alábbi szavakat: "Sagound khad temoukhor trye", vagyis "Ma láttam egy hitetlen halottat, holnap talán látok majd kettőt". Ezt a "mondókát" a legkisebb gyerekeknek is meg kell tanulniuk.
Frissítés: Ez a nyitóoldal fogad a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján, üzenve, mindennél fontosabb, minden államfői üzenetet és feladatot fölülír a zsidóság előtti behódolás (így már nagyon nehéz lesz megelőzni a prosztatakirályt):
Zoom
(Köszönjük olvasónknak!)
(Kuruc.info - Index nyomán)
Kapcsolódó: