Orbán rejtett erőfarrásai a Fidesz "ökölvívó akadémiájának" felvételijére tarthattak edzést  Alsózsolcán. Olvasónk beszámolója:

Június 13-án, csütörtök este 7 óra körül három, 14-15 éves kamasz sétált Alsózsolca utcáján, beszélgettek hazafelé menet. Mögöttük kb. 100 méterrel egy "fiatal" pár kullogott. A hímnemű rejtett erőforrás bizonyára ismerkedni akart a srácokkal, hiszen becézgetni kezdte rokonaikat, és különböző testnedvek értelmetlen ragozásába kezdett.
Megállt a három legény és megkérdezték, mi a gond. Válaszul egyikőjük kapott egy öklöst, egyenesen a szeme alá, majd ezt az ütést követte a többi, ki tudja, milyen erővel.
A dulakodást észrevette egy arra kerékpározó fiú, aki osztálytársa volt a három jó barátnak. Értesíteni akarta a rendőröket telefonon, de nem volt rá szükség, mert a közelben járőröztek, így csak le kellett inteni őket. Mint utóbb kiderült, a két retek nem is helybéli volt.
A támadásra a közönséges kancigány nem tudott magyarázatot adni, sőt tagadta tettét, el sem tudta képzelni, mitől ömlött a sértett orrából a vér és repedt fel a szeme alatt. Mindezek ellenére az intézkedés közben nem volt rendőri túlkapás, betartották a védett állatokkal való foglalkozásra vonatkozó törvényeket, mert a rendőrök Borsodban ilyenek. Akik az ellenkezőjét állítják, a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda (NEKI), vagy éppen a TASZ, azoknak javaslom, hogy sétálgassanak egy teljes napot, vagy éjszakát - nem feltétlenül segélyosztáskor - és meglátjuk, ki hányszor kapja elő a gázsprayt. (Ha lesz ideje.)
A végén még kiderül, hogy ez a hátrányos helyzetű sem azért provokált, hogy verekedhessen, majd a gyerekeket kizsebelhesse, hanem az ökölvívó akadémia felvételijére edzett. Felcsúti Prímás Viktor biztosan büszke a tesókra, hogy ilyen szorgalmasan gyakorolnak nap mint nap.
Kapcsolódó: