Tisztelt Mindenki!
Láttam a kuruc.info oldalán, hogy idén karácsonyra nagyon ajánlgatják Adolf Hitler eme könyvét a karácsonyfa alá.
Ki örülne egy ilyennek karácsonykor?
Én például örülnék, ha nem vettem volna meg már a nyáron. Néhány napja értem a végére, és most úgy érzem, hogy ideje eloszlatnom néhány tévhitet erről a csodálatos könyvről.
Emlékszem, mikor még általános iskolás voltam, nem sokat beszéltek nekünk e műről, csak két-három nagyobb témát említettek meg belőle. Azt mondták, hogy Hitler ebben leírta a fajelméletet és az élettér-elméletet. A fajelmélet eszerint arról szól, hogy három csoport van, az első, akik képesek a világ vezetésére, és gazdaságilag-pénzügyileg is jól teljesítenek, ilyenek például a németek, angolok. A második csoportba tartozunk többek között mi, magyarok, ez a csoport nem képes a vezetésre, csak a felsőbbrendű fajok támogatását, pénzelését lehet rájuk bízni. A harmadik csoport, az alsóbbrendűek (négerek, arabok, zsidók, cigányok, kevert fajúak) pedig egyik feladatra sem képesek, ezért ki kell őket irtani, vagy rabszolgasorba kell őket taszítani. Most, hogy már elolvastam a könyvet, mondhatom, hogy ez így kategorikusan nincsen felsorolva, a fajok így nincsenek csoportokra osztva.
Persze rengeteget ír a fajelméletről, sok jót és igazat, de máris van egy hatalmas csúsztatás abban, amit nekünk tanítottak: Hitler az alsó-, illetve felsőbbrendűséget nem gazdasági, vagy pénzügyi szempontok alapján ítélte meg, hanem az alapján, hogy egy faj kultúrateremtő, -megtartó, vagy -romboló-e. Tehát kultúra, nem pénzügy. Hitler nem volt zsidó! Ráadásul arról sem ír, hogy az alsóbbrendűeket, főként a zsidókat ki kellene irtani. Hitler is tudta, hogy a másra amúgy sem képes fajok egyedül fizikai munkára képesek, arra viszont olcsón és nagy tömegekben állnak rendelkezésre.
(Amúgy megjegyezném, hogy a Harcom című könyv részben önéletrajzi mű, Hitler ebben gyermekkori, illetve fiatalkori önmagáról is ír, és azt is említi, hogy gyerekkorában az antiszemitizmust primitív gondolatnak vélte, és a demokrácia, és a társadalmi jólét egyetlen zálogának a parlamentarizmust tekintette. Persze később azt is leírja, hogy mitől változott meg ennyire a véleménye ezekben a témákban. Szóval ő sem antiszemitának született!)
Ja, és persze a fajelmélet helyességét ugye ma sem bizonyítja semmi, ugye?
A másik, ennél még sokkal nagyobb hazugság, az élettér-elmélettel kapcsolatban hangzott el. Úgy tanultuk, hogy Hitler ebben arról ír, hogy a föld bármely pontja, ahol akár egyetlen német él, jogosan német területnek számít!
EZ HAZUGSÁG!!!
Ha végiggondoljuk ezt a baromságot, hamar rájöhetünk, hogy ez a gondolat nem származhat Hitlertől, ugyanis ő nem hogy zsidó, de hülye sem volt. A német élettérről tömören azt írja le a könyvében, hogy Európán belül kell a németeknek új területeket szerezniük, és nem gyarmatosítani kell, mert a gyarmatok először is messze vannak, és ezért nem lehetséges a németek számára, hogy gyorsan, és nagy tömegekben birtokba vegyék e területeket, másrészt faji szempontból káros a németekre nézve a keveredés.
Ennyit arról, hogy az iskolákban csakis az igazságot tanítják...
Még egy pár mondat erről: a középiskolában ugyanezeket tanították, de még hozzátették, hogy nagyon hosszú és száraz mű a Mein Kampf. Megintcsak látszik, hogy az iskola mennyire a hatalom kezeiben van. Ezzel is azt akarják elérni, hogy a politikától módszeresen távol tartott ifjúság még csak véletlenül se olvasson bele ebbe a "bűnös könyvbe". Vajon miért?
Csak nem azért, mert félnek a következményektől? Ha a Mein Kampf tényleg egy halom baromságon és hazugságon alapuló, hosszú, és száraz mű, akkor ezt inkább úgy kéne bizonyítani, hogy olvassák el a diákok minél többen, és akkor majd mindenféle ráhatások nélkül ők maguk jönnek rá, hogy Hitler egy idióta volt, az eszme pedig alapvetően téves és manipulatív.
De térjünk csak vissza a valóságba! Ha ez így lenne, akkor hogy volt képes ez az idióta egy birodalmat maga mögé állítani? Hogyan volt képes ez az őrült egy félholtra vert országot egy évtized alatt világhatalommá tenni? Hogy vihet végbe egy ilyen barom egy gazdasági csodát? És egyáltalán, miért állt mellé annyi millió ember, ha hülyeség volt, amit leírt ebben a könyvben? Miért követték annyian? Ők is hülyék voltak? Mindenki?
Vagy talán igazat írt Hitler a könyv minden egyes betűjében, és mai zsidó rabszolgahajcsáraink rettegnek az eszme terjedésétől?
Lehet gondolkodni!
Szóval szebb ajándékot ezekben a borzalmas, kilátástalan időkben el sem tudnék képzelni. Egy egészséges lelkületű, keresztény beállítottságú család összeül december 24-én este, bekapcsolnak valamilyen karácsonyi zenét, és meghitt, ünnepi hangulatban, a fa körül ülve "megjön a Jézuska". (Nem a Télapó, a Jézuska!!!) Sorra jönnek az ajándékok, persze nem felesleges, hasznavehetetlen, drága, értelmetlen hulladékokra kell gondolni, amelyeket mostanság divat megvenni karácsonyra. Higgyük el, hogy az ajándékozottnak nem egy olyan műanyagmikulásra van szüksége, amelynek ha megnyomjuk a bal mellbimbóját, akkor kilógó seggel táncolni kezd, és villódzik, meg "más" hangon énekel. Ez méltatlan a szeretet ünnepéhez, és ahhoz is, akinek adjuk ezt a szemetet. Olyan ajándékot vegyünk szeretteinknek, amelyről tudjuk, hogy vágyik rá, ami neki kell. Év közben könnyedén ki lehet deríteni bármilyen beszélgetés során, hogy ki minek örülne, ráadásul akkor már nem kell néhány nappal az ünnep előtt azon gondolkodni, hogy mit is vegyünk meg gyorsan. Az ajándék akkor jó, ha nem csak örül neki az ajándékozott, hanem igazán emlékezetes marad számára élete során, és így két ember kapcsolata még szorosabbra fűződik. Az, hogy a tévében mit mondanak a jó ajándékokról, egész egyszerűen manipuláció. Ha valaki feltétlenül egy új számítógépre vágyik, ha tudjuk, persze vehetjük azt is, de van, akinek ha örömöt akarunk szerezni, egy fillért sem kell közvetve hanukára költenünk, mi magunk is készíthetünk szép ajándékokat. Mielőtt viszont hobbi-tanácsokba mennék bele, végszóként annyit írnék még, hogy ha úgy gondoljuk, hogy valakinek ezzel örömet okozunk, igenis vegyük meg a Mein Kampf-ot, mert ennyi pénzért nagyon-nagyon megéri. De persze mi se felejtsük el elolvasni!!!
Áldott, békés karácsonyi ünnepeket, és boldog, magyar jószerencsében gazdag új évet kívánok!
Kitartás!
AntiKommunista-47