A hófödte Veszprém megyei településen, Kisberzsenyben álltak csatasorba a Csendőrség Napján az Új Magyar Gárda Mozgalom gárdistái és csendőrei, a Szebb Jövőért Magyar Önvédelem harcosai, valamint a környező települések, városok jobbikosai, de érkeztek még Békés és Somogy megyéből is.
Zoom
Nagy Lajos mártírhalált halt csendőrparancsnok sírjánál megtartott megemlékezés után, a szomszédos Tüskevár látta vendégül a résztvevőket. A helyi művelődési házra helyezték el a megemlékezés résztvevői Székelyföld zászlaját. Mivel azonban csak két zászlótartó volt a bejárat fölött, Ferenci Gábor országgyűlési képviselő, a csendőrök segítségével, érvényesítette a népakaratot. Leszedték az uniós zászlót, és a helyét a magyarságunkat jobban jelképező Székelyföld zászlaját helyezte el, Molnár András Kadocsa, a Jobbik helyi elnöke, majd a csendőrök és gárdisták tisztelegtek a székely lobogó előtt.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Tüskeváron a Jobbik, az Új Magyar Gárda és csendőrsége, valamint a helyi szimpatizánsok, február tizennegyedikén este megmutatták, hogy mit is akar minden magyar!
(TLT)