Csintalan Sándor hazafias nevelői vállalták a pénteki Molotov-koktélos akciókat. A Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg e-mailben közölte: "a péntek hajnali lángok emlékeztessenek minden hazaárulót arra, hogy hol a nem gomb". A szervezetről elsőként a Kuruc.info adott hírt a sajtóban.
A levélhez egy fotót is csatoltak, amelyen egy családi ház és az udvaron feltehetően egy égő Molotov-koktél látható. Most azonban egy másik címről küldték az e-mailt, mint korábban a hírTV műsorvezetőjének megverését vállaló levelüket.
Pénteken hajnalban öt vidéki, egyébként kevéssé ismert szocialista országgyűlési képviselő házába vagy lakására dobtak Molotov-koktélokat. Az országos rendőrfőkapitány 5 millió forintot ajánlott fel annak, aki segít megtalálni a támadókat. A pártszékházak környékén megerősítik a járőrszolgálatot és minden képviselőnek személyes védelmet ajánlottak fel, de eddig ezt még senki nem kérte. A rendészeti miniszter elismerte, korábban nem minősítették a hatóságok azonnal terrorcselekménynek a hasonló támadásokat.

Tisztítótűz
A Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg nevezetű hazafias szervezetről a Kuruc.info adott először hírt, amikor tavaly novemberben Mécs Imre és párttársa házára dobtak Molotov-koktélt. Ezt követően tanították móresre a köztörvényes bűnöző Csintalant (a Kuruc.info-hoz is eljutatott közleményükben vállalták magukra az akciót), majd megszaporodtak a hazánkat széttépázó politikai bűnözőket ért támadások. Kóka és több más politikus villájára is Molotov-koktél repült decemberben, Hiller István ablakán pedig fegyverrel lőttek be, néhány napja pedig 4 szoci kapott Koktélokat, s mindezalatt több, mint 20 képviselő kapott fehér port tartalmazó borítékot. A jövő elkezdődött!
(hírTV nyomán)
Kuruc kommentár: A szociknak tanulniuk kéne a leckéből, mert úgy tűnik, ezek a hazafiak nem viccelnek. Ha az MSZP-SZDSZ-csőcselék igennel szavaz, ne csodálkozzon, ha megkezdődik a felelősségre vonás és az elszámoltatás hazánk tudatos tönkretétele miatt. Egy ideig lehet járőrözni, védeni a politikusbűnözőket, de túl sokan vannak ahhoz, hogy örökké strázsáljanak a házuk előtt. Ez csak figyelmeztetés volt, az eddigeket figyelembe véve az akciók keménysége fokozódhat. És nem csak a Magyarok Nyilai létezik, akik megelégelték a helyzetet, egyre többen fognak a tettek mezejére lépni ebben az elkeserítő helyzetben...
Kapcsolódó cikkek: