Portréfilmet készített Novák Előd magánéletéről a Parlament TV. Az új kábelcsatorna Dúró Dóra és férje 43 négyzetméteres lakásában forgatta a jelenetek többségét, de a stáb elkísérte pl. uszodába is a házaspárt.
Zoom
Az alábbi videóban bepillanthatunk a Jobbik elnökségi ülésére is, megszólal Vona Gábor - ezúttal mint barát, akárcsak Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázó, Novák általános iskolai padtársa, aki felidézi rendbontásaikat s a tanári folyosón Előd által szervezett tüntetést. A képviselő házaspárt láthatjuk babázni, megtudhatjuk, hogy Elődéknél mi a boldog házasság titka és azt, hogy bilincsben mutatta be Dórát az édesanyjának. Megszólal az anyós és Hunóra keresztapja (Novák Hunor) is.
 
Dúró Dóra Facebook-bejegyzése: Kislányunk mindennapjai
Sokak kérésére közzéteszek egy csokorra valót a Hunóra mindennapjait megörökítő fényképekből a Facebook-oldalam albumai közt.
Zoom
A szoptatások miatt mindig viszem magammal az Országházba, ahol munkám közben Előd vagy valamelyik nagyszülő – leggyakrabban a gyermekorvos nagymama – kényezteti; nélkülük nem lennék képes két fronton is helytállni. A lassan nyolc hónapos kislányunknak 43 négyzetméteres otthonunkban nincs külön babaszobája, ám a Parlament elég nagy ahhoz, hogy neki is jusson egy padlószőnyeges helyiség, ahol tud mászni, játszani vagy akár aludni is. Merthogy nagyon jó alvó, az eddig kibújt hét foga sem viselte meg különösebben. Most, hogy már eljött a jó idő, és Hunóra már örömködik az állatok láttán, két szoptatás között kirándulgat az „ügyeletes” családtaggal, legtöbbször a közeli Margit-szigetre - írja bejegyzésében a (hon)anya.
Dúró Dóra Facebook-oldalán további exkluzív fényképeket is láthatunk Novák Hunóra mindennapjairól.