A minden évben megrendezendő ARC óriásplakát kiállítás idén is elképesztő, a magyarságot lábbal sárba tipró bemutatóval rukkolt elő. Hol? Pár száz méterre a Hősök terétől, közvetlenül az 56-os emlékmű és a Rákosi Mátyás által 1951-ben lerombolt Regnum Marianum szomszédságában. Még akkor is sértő, ha a Gyurcsány által felavatott “vaskeféhez” nem sok közünk van. Maximum a műemlék komolyságát jelzi, hogy a közelében ilyen gyalázatos bemutatót lehet tartani. Az Ultras Liberi összefoglalója.
Zoom
Nagyon “trendi” gúnyt űzni az idei katasztrófákból. Ameddig a hazafiak pakolták a homokzsákokat, addig a liberális buzigyerekek a füves cigit csavargatták az egyik romkocsmában, bódult állapotban
Szavak nincsenek erre a mocsokra, vajon mi más is lehetett volna a téma, mint a magyarság szapulása?
Kényük-kedvük szerint rúgnak bele a nemzeti jelképeinkbe. Az egészben az a legelképesztőbb, hogy mindezt ma, Magyarországon egy nyilvános téren be lehet mutatni. Egyértelmű, hogy a provokáció a cél. Lehessen a jól ismert jelzőket szórni azokra, akiknek még jelent valamit a magyar szó.
Egy újabb liberális támadás az ARC-kiállítás, az 56-osok terén. Arc nélküli "művészek" szabadon alázhatják a magyarság jelképeit, értékeit. Ez igenis sért minden jóérzésű magyar embert!
Természetesen nekünk ezen felháborodni nincs jogunk, ha nem tetszik, és felemeljük a szavunkat ellene, akkor megkapjuk a jól bevált neonáci, rasszista, antiszemita stb. jelzőket. Persze, ha mi űznénk gúnyt a cigányság, zsidóság, homokosok lelkivilágából, európai botrány kerekedne, az "emberjogi" szervezetek statisztálásával.
Zoom
Valószínűleg nincs még egy olyan nép, aki a háborúban elvesztett ősi földjeit nem akarná visszaszerezni. Az ötven év kommunizmus számlájára írható dolog, meg sem lepődünk ezen. Hozzászoktatták a népet, ahhoz, hogy rossz magyarnak lenni. Jobb a külföldi, mint a magyar.
Hogyha nekünk nem tetszik, ne adj’ Isten felháborodunk rajta, akkor primitív neonácik vagyunk, akiknek fogalmuk sincs az egészről és nem értjük a viccet, a történelemről pedig még nem is hallottunk. De mit is várhatunk egy olyan országban, ahol a kettős állampolgárságot nem szavaztuk meg a gúnyhatáron kívül rekedt honfitársainknak?!
Zoom
Csak a szokásos. Minden kopasz neonáci, ne általánosítsunk, szokták mondani a liberálisok, akik hiper-mega-ultra toleránsak mindennel szemben, csak a magyarsággal nem… Amikor egy futballmérkőzést emlegetnek, akkor is mindenki kopasz, szkinhed, szélsőséges.
Zoom
Ciki a magyar nyelv is. Használj még több idegen szót! Legyen még több kultúra, a miénk az “kurva gáz”. Legyünk színesek, keveredj! Megy a propaganda.
Zoom
Nem lehet kihagyni egyik kiállításról sem a buzeranciát, korunk pestisét. Most egy szivárványos zászlóra tudták beleírni a béke szót rovásírással. Óriási kreativitásra utal, olyan művészi.
Meg merjük kockáztatni, hogy azok, akik ezt megnézik és tapsikolnak mellette, azoknak a 99%-a a rovásírást elolvasni sem tudja, sőt, még nem is hallott róla. Így csak azért tapsol, meg vigyorog, mert az "ertéel", meg a "tévékettő" szerint ez a trendi. Természetesen a finnugor nyelvrokonság a mérvadó… Pofánk leszakad.
Zoom
Egyértelmű, hogy minden romagyerek Puskás Öcsi akar lenni. A tény: az elmúlt 30 év alatt egy Pisont Pista…
Zoom
Tragédiája már mindenkinek van. Csak a magyart felejtik el. Apáink, nagyapáink szenvedtek szovjet hadifogságban, gulágokról mikor lesz ilyesmi plakát? Soha, felejtsük el! Trianon által több százezer elszakított nemzettestvérünk nem érdemel ilyet, sem az '56 leverése után kivégzett hazafiak, de még az erdélyi népirtásokat is figyelmen kívül hagynák legszívesebben…
Zoom
Hőseink, ünnepeink, királyaink, vezéreink… Így lenne a legideálisabb nekik. Végképp eltörölve. Kétségünk se legyen afelől, hogy ez nem ugyanaz a bagázs, mint akik az Árpád-sávos és a magyar zászlót tiltották ki a meccsekről. Csatáry László is ebben a cipőben járt, szegény. Ő csak úttörő volt ebben az esetben, ő utána jön majd az összes többi nemzeti hősünk, ha majd megemlékezünk róluk a stadionokban. Hiszen már Árpád is neonáci lehetett.
Zoom
Az egyik legdurvább alkotás a vérszerződésre utal. “Szar az egész”.
Zoom
Napjainkban divat elhagyni a hazát. Erről szól a kép: “Maradj Magyarországon, maradj hülye”. Tehát, hagyd el a hazát, itt úgyis csak egy szarkupac maradsz. Emlékezhetünk Fletó szavaira is: “Ha nem tetszik, akkor el lehet innen menni!”
Zoom
Ez ismerős lehet nekünk, ilyennel kampányoltunk a bukaresti túra előtt.
Zoom
A Hahások is elkezdték, nem is olyan régen. Az általunk sem kedvelt Orbán Viktornak üzentek. A Fidesz és a trafikok, valamint a stadionépítések margójára… Meg is lepődtünk volna, ha a testnevelésből felmentett liberális köcsögök kihagyták volna a sportot meg a futballt.
Zoom
Zoom
“Boldog Hanukát!” Hirdeti a csodaszarvas. Gondoljunk csak bele, hogy mi gyalázzuk meg a menórát és képzeljük el, hogy milyen gyorsan jönne haza a felháborodott Dániel Petike a szentföldről, antiszemitizmust kiáltani.
Zoom
…és az alkotók.
(Ultrasliberi nyomán)
Kapcsolódó: