2020. május 31., vasárnap, Angéla, Villő, Zengő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:13 Trónus: Trianon véres oldala14:57 Állítólagos kínai karikatúra: elmosódott Dávid-csillag a jenki kaszás gyilokszerén14:39 Indiában exponenciálisan növekszik a fertőzöttek száma14:07 Brazília beelőzte Franciaországot: közel 29 ezer covidos halottal már a negyedik a "világranglistán"13:37 Krausz Tamás eszméletlen eszmefuttatása13:20 Két és fél hónap után újra nyitva az al-Aksza mecset13:04 Szünetel a gúnyhatár-átléptetés Záhonynál12:42 Emmi: júniustól a magánorvosok is csatlakoznak az EESZT-hez12:21 Újraindul Olaszország, de az egyidejű nyitás gondolatáért nem mindegyik tartomány rajong11:58 Koszovót és Szerbiát még a koronavírus sem békítette össze11:45 A második világháború óta példátlan a mozgósítás a négererőszak ellen 11:29 Benkő Tibor a Hősök terén koszorúzott11:06 Százezreket lopott egy ifjú páros Zalaegerszegen, de Keszthelyen véget ért a kalandjuk10:47 Kilenc év után szállított újra asztronautákat a fedélzetén amerikai űrhajó - először magáncég10:38 Több állatot öltek le az első negyedévben a vágóhidakon, mint tavaly
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés ::

Geszti Péter cége tervezte a kettős állampolgárság elleni kampányt, most nemzeti vágtázna a zsidó szélsőséges

Reklám

Egy közösség annál erõsebb, minél több tagja van. Mindenki, aki a közösséget gyengíti, ellensége annak. Vagy egyszerûen hülye. Geszti Péter cége tervezte a kettõs állampolgárságról szóló népszavazás 'NEM!' kampányát. Innentõl kezdve G.P. a nemzet szót a szájára ne merje venni! Még le talál szakadni az ég. De szájára veszi, mert az õ istene nem a Magyarok Istene. "Nemzeti Vágtát" szervez a zsidó rasszista, ismét közpénzen. Ezek után úgy illene, hogy a határon túli, és legalább az ellenzéki vezetésû MAGYAR települések visszalépjenek a Nemzeti Vágtán való indulástól. Különben se tömje senki az adófizetõ polgárok pénzét egy adócsaló bûnözõ zsebébe.
Fekete vasárnap
2005. 12. 05.
Írta: AKCIÓ–NXS Kft. Tulajdonos: Geszti Péter.
Elõadta: Gyurcsány „egyszer kérni fogunk tõled valamit Feri” és a többiek.
Részletek Gyurcsány Ferenc e tárgyú mocskából:
„…szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy más határok tartósan, több éven keresztül a XX. század második felében kialakult nemzeti elkülönültség szabályait fogják magukon viselni, és azt a tragédiát, amely elkülönültséget, különösen Magyarország számára a XX. század elsõ felében megélt nemzeti traumát okozott.
Az ész, az értelem és a lelkiismeret nagy csapdáját látom ebben a kérdésben. Úgy látom, hogy a kérdés egyszerre apellál történelmi felelõsségünkre, egyszerre apellál nemzeti érzelmeinkre, és egyszerre igényli közös, okos számvetésünket, lehetõségeink, közös lehetõségeink legcélszerûbb felhasználására vonatkozóan.
Viszont természetellenesnek gondolom, hogy magyarság- és tisztességpróbaként állítsa be bárki is a kérdést és a kérdésre adott választ. Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Nagyon sokat szenvedett ez a nemzet az elmúlt pár évszázadban, de egészen a közelmúltban is, hogy mindig valakik megmondták nekik, hogy mikor jó hazafiak, hogy mikor jó magyarok, mikor hû gyermekei ennek a hazának. Azt gondolom, hogy sokfajta helyes, tisztességes és becsületes válasz van. És az ítélõbíró ebben a kérdésben nem kívül lakozik, hanem a saját lelkünkben, vagy ha keresünk valakit kívül, akkor az a Megváltó, vagy a Sors, vagy a közös nemzeti közösség. Azt gondolom, hogy ezt a jogot valamennyi magyar embernek a lelkiismeretének, vagy végsõ soron a Megváltónak kell meghagynia.
Két oldalról fenyeget veszély ebben a kérdésben. Az egyik, hogyha valakik nem akarnak számot vetni azzal a nemzeti, történelmi felelõsséggel, amelyet közösen viselünk, és úgy gondolják, hogy csak kalkulus kérdése az egész. Az állampolgárságról kétféleképpen lehet gondolkodni. Az egyik lehetõség, hogy (…) adózol, ezért szavazhatsz, és jóléti szolgáltatások járnak. Van egy másik felfogás is, hogy (…) az állampolgárságot az állam és polgári történelmi-kulturális összetartozásának viszonyát kifejezõ jogszimbólummá kell tenni.
Tegnap egy fórumon(!) azt a kérdést szegezte nekem valaki: amikor ilyen dilemmákat osztunk meg a magyar választópolgárokkal és a határon túl élõ közösséggel, azért tesszük, mert cserbenhagyott bennünket a határon túli magyarság iránti felelõsségünk és felebaráti szeretetünk? Ezt jelenti? Erre azt mondtam (!), hogy dehogy! Milliók és milliók, határon belül és kívül, de szerte a világban, egyszerû, névtelen halandók, szülõk, édesapák és édesanyák gondolkodnak azon, hogy vállalják-e a következõ gyermeket, a másodikat, vagy a harmadikat. És nem azért gondolkodnak rajta, mert szeretnének vagy nem szeretnének, vagy mert szeretik vagy nem szeretik, hanem mert azon gondolkodnak, hogy mire képesek így együtt.
Én azt szeretném, hogy a különbségek csökkenjenek! De soha nem szeretném, hogy a magyarságom, a magyar testvéreim iránt viselt felelõsségem és szeretetem dolgában az legyen a perdöntõ, hogy egy valaki által megkonstruált kérdésre milyen választ adok. A magyar kormánynak ebben az ügyben csak egyetlen felelõssége lehet. Felhívni a magyar polgárok figyelmét arra, hogy egyeztessék össze a múltat a jelennel, a jelent a jövõvel. Ha erre képesek vagyunk, nem ejtjük magyarságunkat csapdába, sem tisztességünket, hanem képesek vagyunk közösen egy emelkedõ magyar jövõt megkonstruálni.”
- Azt sem tudják az emberek, hogy mirõl fognak szavazni - Kórózs Lajos, az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlõségi Minisztérium politikai államtitkára.
A 'Nem!' kampány plakátjain a kicsit elhízott átlag fogyasztó család azzal az arckifejezéssel bámulta TV képernyõjét, mintha valakik éppen el akarnák venni a csipszét, és bele akarnának kortyolni a diétás kólájába. De mi nem engedjük! Elmebaj az, hogy a Köztársaság gyengítésének programját, a nemzet szétzilálásának feje tetejére állított 'nem, nem, soha' propagandáját, a Köztársaság felelõtlen kormánya, politikai túlélése érdekében a közösség pénzébõl finanszírozta.
- Kevesebb munkahely, alacsonyabb fizetés - Kordás László, a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium politikai államtitkára.
Gyurcsány Ferenc a népszavazás után ujjongva kijelentette: „Gyõztünk!”
 
Álmokat kergetõ
vasárnap délelõtt,
bánatom hintaja
nélküled visszajött.
Azóta szomorú
mindig a vasárnap,
könny csak az italom,
kenyerem a bánat.
Szomorú vasárnap.
Utolsó vasárnap
kedvesem gyere el,
pap is lesz, koporsó,
ravatal, gyászlepel.
Akkor is virág vár,
virág és – koporsó.
 
Mennyit kaptál érte Péter? És adóztál utána rendesen?
Szabó Balázs - virtus.hu
ui: És még mindig nincs vége. Mert. GP egy másik cégének ügyvezetõje és társtulajdonosa néhány millió közpénzért aláírt valamit, amit nem kellett volna. Vagy pillanatnyi elmezavarában cselekedett, vagy… A papírok nálam vannak.  (Kuruc.info: várjuk a papírokat)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready