Vigyétek csak...
jó messzire
Elfogadta a Magyarországi Cionista Szövetség Hanuka-napi meghívását a fideszes Németh Zsolt. Az atlantista politikus nevéhez már eddig is több hányingert keltő tett fűződik, úgy mint például a kettős állampolgárság elleni agitprop, az amerikai rakétatelepítés támogatása, magyar katonák Afganisztánba küldése, egy ex-ávós zsidóval (Paul Lendvai) való együttműködés az MVSZ szétverésére, a kínai bevándorlás felerősítése, és természetesen több ízben kussolt, amikor magyarok jogait lett volna kötelessége megvédenie vagy Tom Lantost elküldeni a náthás péniszbe.

Zsoltika pár nap múlva pedig a Cionista Szövetség meghívottjaként beszél majd arról, hogy miért is jó nekünk az, ha a zsidók felvásárolják Magyarországot és gyarmatosítják hazánkat.

Aki ráér, menjen oda, és gratuláljon a megérdemelt módon a takonygerincű féregnek.
 

A meghívó szövege:

A Magyarországi Cionista Szövetség - a 2007.december 11-i Hanuka-nap keretében - külpolitikai vitaórát rendez a Budapest Sportaréna I. emeletén 14.30 és 15.30 között.

A résztvevők: Németh Zsolt, a Magyar Parlament Külügyi Bizottsága elnöke (Fidesz)
és Mesterházy Attila (MSZP elnökségi tag, az országgyűlési szocialista frakció helyettes vezetője).

A moderátor: Seres László újságíró, a http://www.hirszerzo.hu internetes oldal vezető szerkesztője.

A beszélgetés folyamán a magyar külpolitika Közel-Kelet-i mozgásteréről, Magyarország és Izrael kapcsolatáról fognak beszélgetni a meghívottak.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó cikk:

Hanuka hamuka: ünnepükről is hazudnak a zsidók a magyaroknak