Rákosi-Rosenfeld Mátyás
2000. január 18-án Pokorni Zoltán oktatási miniszter csak a holokauszt n+1-edik emléknapjára tett javaslatot, de végül Horváth Béla kisgazda képviselő egyéni módosító indítványát se tudták lesöpörni, így az Országgyűlés 2000. június 13-ai határozata szerint február 25. a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Horváth Bélát a parlamenti ciklus végén kiszorították - ő is áldozat lett -, azóta nincs sok hír felőle.

A kommunizmusnak világszerte kb. 100 millió áldozata volt, a Kárpát-medencében minimum 1, 3 millió magyart deportáltak vagy irtottak ki a bolsevikok (részletek alább). És ma is itt vannak, most kapitalista mezben lopnak-csalnak, hazudnak időnként már újra lövetnek - ezúttal izraeli zsoldban.
1947. február 25-én ezen a napon hurcolták el könyörtelenül - kommunista segédlettel - Kovács Bélát, a Kisgazdapárt főtitkárát a GULÁG-ra, semmibe véve képviselői mentelmi jogát. Nyolc év múlva, 1955-ben

Mai patkányok
tért haza, de csak fél év múlva szabadult. 1956-ban a Nagy Imre kormányban államminiszter volt. 1959-ben 51 évesen meghalt. Emlékét a Magyarok Világszövetségének Semmelweis utcai székháza –egykor a Kisgazda Párt székháza – falán elhelyezett emléktábla őrzi. Kovács Béla sorsa a kommunizmus áldozatainak jelképévé vált.
A kommunisták világszerte mintegy 100 millió embert pusztítottak el. A Kárpát-medencéből legalább 1, 3 millió magyart hurcolt lágerekbe vagy ölt meg illetve fosztott ki a cionbolsevik csőcselék . A szovjet koncentrációs táborokba (gulágok) mintegy 800 ezer csonkaországi nemzettársunk került, Délvidéken 50

Az epilógus: a Kun (Kohn) Béla-diktatúrahírhedt plakátja
ezret irtottak ki Tito hordái, a Felvidékről 200 ezret deportáltak a csehszlovák kommunisták, Erdélyben minimum 100 ezer magyar áldozata volt a román kommunista vészkorszaknak, Kárpátaljáról 40 ezret hurcoltak el a szovjet népirtók, Recskre, Hortobágyra stb. több tízezer magyart vittek el a zsidókommunista Rákosi-Rosenfeld-rezsim koraszdsz-es pribékjei,  az 1956-os szabadságharcnak mintegy 20 ezer magyar áldozata volt. És akkor még nem beszéltünk a milliókat érintő kommunista numerus claususról, az állami rablásról, több százezer emigrációba kényszerült honfitársunkról.
Kárpótlás azonban csak a kaftános bagázsnak jár, immár ipari mértékben, el sem követett bűneinkért.
(Kuruc.info - Bajor Naplót kiegészítve)