Robbanószert és lőfegyvert találtak Budaházynál a házkutatás során - hazudja Eckstein-Kovács Péter az RMDSZ tusnádfürdői táborában, hogy megalapozhasson egy újabb kirohanást a nemzeti szervezetek és a hazafiak ellen.
Most éppen a Budaházyért szervezett csíki tüntetés az apropó, de a zsidó - aki mellesleg az ugyancsak magyarellenes Basescu tanácsadója - nem mulaszt el egyetlen alkalmat sem, hogy kirohanjon a nemzeti erők ellen - főleg amióta csúfosan elkergették az Erdélyi Magyar Ifjak kolozsvári tagjai Bocskai István szülőházából, ahova meghívottját, Eörsi Mátyást akarta bevinni, hogy arról meséljen, miért volt helyes nemre buzdítani december 5-én.
Az SZDSZ erdélyi megbízottja az ÁVH-nál is erőteljesebben nyomná el a hazafias megmozdulásokat, még a Gárda-egyenruhát is betiltaná Erdélyben. Szúrja persze a szemét az egyre több látogatót vonzó EMI-tábor is, annyira, hogy van képe azt hazudni, az RMDSZ-től kap támogatást, aki a Hargita megyei (MPP-s tagokal is rendelkező) tanácstól nyer pályázaton őt egyébként gyakorlatilag alanyi jogon megillető közpénzt.
Alább a videó.
 
Nagyjából ugyanezt elmondja itt is.

Naná, hogy RMDSZ-es - de elbukta
a választást (is)
Az Ecksteintól balra ülő Bólogató János is megér pár szót (a jobbról ülő Veress Valér nevű buzi még annyit sem). A hosszú évekkel ezelőtt még HVIM-es körökben is mozgó féreg napjainkban (miután csalás miatt kirúgták az egyetemről és Amerikában kitanulta a liberalizmus tanait) a nemzeti gondolat egyik legádázabb ellensége. Ja és Tőkés László listatársa volt az EP-választáson. Egyszer már foglalkoztunk vele, de olvasóink figyelmébe ajánlanánk néhány újabb írását is. (Hamarosan visszatérünk még rá, és nem fog örülni neki.)
Identitásunk és a könyvpiac - Ebben amiatti felháborodásának ad hangot, hogy az erdélyi könyvesboltokban magyarságról és történelemről szóló könyveket lehet csak kapni, s a sok Wass Albert között nem találni egyetlen ateista remekművet sem.
A kettős mérce és az erdmagyar szélsőjobb - Itt olvashatják a jobbikosoknak és a gárdistáknak szóló jókívánságát: főjenek meg a zsírjukban, de szóba kerül az EMI-tábor, a Székely Sziget, portálunk és a Szent Korona Rádió is.
Szélsőjobbot exportálnának a románok és a magyarok? - Ebből derül ki, hogy semmi különbség nincs Vonáék és a nagyromániások között...
Nem, nem. Soha? - El kell ezt felejteni, hirdeti meg az önfeladás politikáját ebben a förmedvényben az asszimiláns áruló.

Közelebb áll hozzá a román nyelv és "kultúra"

Akinek mindez nem elég, olvasgathatja ennek a szerencsétlen, frusztrált senkinek a blogocskáját is, bár legutóbbi bejegyzései visszafogottak, mivel szeretne bekerülni az RMDSZ felsőbb köreibe szegény. (Be is fog, rászolgált.) Korábban az autonómia, a kereszténység és a család ellen írt veszett kirohanásokat (elképesztően gyatra magyarsággal), de régi blogját eltüntette a sunyi alak az önkormányzati választást megelőző kampány előtt. A tusnádi szereplésről itt számol be, hozzá lehet szólni bátran.
Ha elnyerte olvasóink tetszését, gratulálhatnak neki iwiwen, itt az adatlapja, de akár fel is hívhatják egy kis beszélgetésre, érteni még jól ért magyarul. A száma: 0040-729-041185. Kolozsvári olvasóink pedig személyesen is elbeszélgethetnek vele, ha netán meglátják az utcán.

Kuruc.info