Jóarcú Tibbah: a köcsögmagyarozók császára
Frissítés: a magyarellenes lényekkel való közös fellépést értelemszerűen lemondó Fanka helyére egy igazi izraelita drogpápát hívott meg a gyenge képességű felvidéki szervezőbrigád, úgymond a tót nyelvtörvény ellen fellépni. Talán pár buzit is meghívhatnának, hogy a családi értékek mellett szóljanak, netán az olaszliszkai hordát, hogy magyarszeretetről regéljenek. A főszervező az az igen korlátolt Petheő Attila révkomáromi önkormányzati képviselő, aki 2003 előtt az akkor még csak civilszervezetként működő Jobbik tagja és tisztségviselője volt. A mai Jobbiknak a szégyenkoncerthez és Petheőhöz semmi köze, de a tényszerűség megkívánja említését.
Innentől jobbára a SalátaMagazint idézzük:
"Minden magyar tolvaj"
Ki mást invitálhattak volna meg, mint Sub Bass Monstert, kinek droghimnusza több generációt átitatva "elfüvesített" és végeredményképpen egy egész aktivista kört, a Kendermag Alapítványt hívott életre. "Ragga a csodaszarvasról" című számával történelmi jelképünket ülteti komikus környezetbe (akárcsak a gusztustalan Magyar Vándor című film), valamint legújabb Mázli című dalából mindenféle köntörfalazás nélkül megtudhatjuk, hogy minden magyar tolvaj ebben az országban. Arról már nem is kell beszélni, hogy Sub Bass Monster nemrég utasította vissza a Barikád Magazin interjú felkérését, azzal az indokkal, hogy a Magyar Gárda és a Jobbik náci és nem nyilatkozik hozzájuk köthető médiumnak.
Egy ilyen ember meghívása egy fontos magyar vonatkozású üggyel kapcsolatban már nyílt provokáció.
Kuruc.info: valóban, ez a mocsadék, hordalék, hungarofób kábszeres népség, amelynek egyik főalakja Sub Bass, bőven veri magyargyűlöletben és aljasságban Jan Slotát vagy Corneliu Vadim Tudort, hiszen nyelvünket lopva gyalázkodnak, magyaroznak nap mint nap. Nem mellékesen a judapesti rezsim nemcsak tűri a drogfogyasztás nyílt és törvénytelen népszerűsítését, de támogatja is. A rendszerváltás egyik fontos feladata lesz a 13-14 éveseket anyagra szoktató "művészek" tartós idejű bebörtönzése is.
Korábban írtuk:
Drogos zsidókat, hungarofób hulladékokat hívnak a  "nyelvtörvény ellen" Révkomáromba
FankaDeli Feri saját honlapján közölt cikkét idézzük, kis rövidítéssel. A bojkotthoz csatlakozni a szerk kukac kuruc.info villanyposta-címen lehet csatlakozni, bojkott jeligével. Fankáék természetesen megszerveznek egy másik koncertet is a hungarofób szlovák nyelvtörvény ellen, ahol nem a dülledt pupillájú, cionrasszista drogos söpredék fog fellépni.
Akkor tehát FankaDeli sorai a www.fankadeli.hu - ról.
Az alábbiakban mellékelt, ezen írásomat megelőző közleményemnek sajnos csúfos utóélete lett. Én olyan balga voltam, mint mondhatni mindig, hogy azt gondoltam, teljesen egyértelmű és világos a történet. De nem az. Enyhén szólva nem az, hiszen nem sokkal ezelőtt kaptam a jelzést, miszerint Petheő Attila révkomáromi képviselő úgy fogalmazott egy közös ismerősünknek, hogy "elolvasta a közleményem és azért nem megyek fellépni, mert megsértődtem, hogy nem tudja, hogy én ki vagyok, ami szégyen". Mármint az szégyen amit én csinálok. Erre írtam egy rövid szöveges üzenetet Petheő úrnak, melyben jeleztem, hogy én értem, hogy én vagyok a szégyen, de akkor az, aki olyanokat hív fellépni Felvidékre egy magyar nyelvtörvény ellen tiltakozó megmozdulásra, aki a magyar történelmi jelképeinket nácizza, valamint a Jobbik Magyarországért pártot mocskolja és úgy egyáltalán a hungarofóbiáját lépten nyomon kihangsúlyozza, az mi, avagy ki? Erre talán valóban nem is jó a szégyen szó. Választ természetesen nem kaptam a kérdésemre, csak megismételve hallhattam Petheő Úrtól, hogy szégyen vagyok. Nos...
(e Duna-érett mocsadéknak a fenti, rasszista, antimagyar klipben is látható "zenész" társai lépnek fel Komáromban Petheő Attiláék rosszvoltából - Kuruc.info)
Kedves Petheő Úr!
Ön a hazai zenei élet Jancsó Miklósaival és Alföldi Róbertjeivel szórakoztatja a felvidéki magyar fiatalokat egy olyan rendezvényen, ahol a magyar nyelvtörvény ellen szólalunk fel?
Kedves Uram!
Nem kéne rendbe tenni a saját portánkat, mielőtt felvesszük a harcot az ördöggel? Remélem tiszta és világos a kérdésem.
Nézzük tehát az Önök plakátját, melynek úgymond magyarországi promócióját én végeztem és végzem, mivel a myspace rendszerén és a sok ezer ember által olvasott Salátamagazinon jelen pillanatban is hirdetem. Ez talán nagy különbség kettőnk közt, hogy én nem piszkítok oda, ahonnan eszem!
Az Önök plakátján az első sorban a legnagyobb betűvel:
Rapartoar, Attilah és Jakuza szerepel.
Helyi emberkék, nincs is velük semmi baj Attilát és Jakuzát kedvelem is, ott a helyük bár Rapartoar szavait szeretném felidézni szó szerint a Magyar földre című youtube-videóm alól:
"fanka baszodj meg!sokat uszitasz,vedd észre te rohadék! "
Majd kicsit később.
"de szétkurnám ennek a geci Fanka pofáját!egyszer gyere felvidékre,szétbaszunk!itt sokan utálnak te fasz!"
De ismétlem, ezzel semmi gond. Sokan nem értik a Magyar földre című számot, ami számomra persze a mai napig szomorú és fura, de ez ettől még tény marad. Illetve Felvidéken is rengeteg a marihuána függő fiatal, akik a drogellenességem miatt utálnak.
Nézzük tovább a plakáton látható második sort!
MC Gőz, Hősök, FankaDeli, Diggieman
Hopp! Itt már meg is állhatunk, és elnézést kell kérnem mindenkitől, mert a fejembe nyilalt, hogy a Jancsó Miklósos-Alföldi Róbertes példám túl gyenge volt, hiszen Jancsó Miklós és Alföldi Róbert negyed olyan károsak sincsenek, mint amennyire tizedeli a fiatalság soraiban az egészséges identitástudatot ez a három név. A laikus olvasó ebből talán már érezheti, hogy mennyire nagy a baj.
MC Gőz (közismert drogista hulladék, zsidó - Kuruc.info) volt az az ember, aki élő rádióműsorban állította rólam és a teljes Salátamagazinról (szűk 57.000 regisztrált fiú és lány, akiknek a többsége egészséges nemzeti érzelmű), hogy szélsőjobboldali, fasiszták vagyunk. MC Gőz az az ember, aki a szintén hungarofób Animal Cannibalsszal részt vett a "Budapest nyáron sokkal szabadabb" című nyelvgyalázásban, ami még tovább hülyíti az amúgy is végletekig tompult fiatalságot, akik mára már a határon innen is képtelenek megfelelően használni anyanyelvüket. MC Gőz az az ember, aki együtt dolgozik Tibbah-val, akiről a kuruc.infón még külön cikk is jelent meg a hírhedt "büdös köcsög magyar gyerek" című mutatványa után. MC Gőz, aki nyilvános rádióműsorban azt terjeszti rólam, ki tudja milyen céllal, hogy én zsidó származású vagyok. Bár ez utóbbi személyes ügy, talán sok mindent elárul. Lehetne még sorolni, de ennyi talán elég.
Hősök. (Drogos, füves, antimagyar bibsigyerekek - Kuruc.info) Bizony itt még nagyobb a baj. A két frontember Eckü és Mentha. Mentha, aki szóló lemezével a magyar nyelv szabályait Jancsó Miklós káromkodásainak magasságaiban alázta, és ezt még a saját közönsége is elismerte. Ez persze nem elég, Szégyen című számában mondjuk úgy, hogy lefikázza "Magyarországot" és a 2006 októberi szabadságharcot "gáznak" állítja be, illetve a tüntetőket eszetlen csőcseléknek. Továbbá beszél arról, hogy micsoda terroristaveszély fenyegeti a békés embereket és a többi. Érdemes megnézni. IDE kattintva. Sajnos a fiatalság nagy (egy - Kuruc.info) része annyira súlyosan nem ért magyarul, hogy voltak, akiknek úgy jött le, hogy Mentha hazafi dolgokról beszél. Nyilván, aki rendesen ért magyarul megérti, hogy sajnos ellenkezőleg. Mentha, aki szintén együtt dolgozott több alkalommal is Tibbah-val, ami talán nem is meglepő.
A csapat másik frontembere Eckü, aki egészen nyíltan magyargyűlölő. Rádiós műsorában hétről hétre tompítja a fiatal védtelen elméket. Érdemes megnézni az egyik általam választott minősíthetetlen példát IDE kattintva. Eckü aki nyilvánosan szeg esküt, de ebből sem csinál problémát, mondván az "árdpádsávosokat" minden erővel meg kell fékezni! Ez persze személyes, de csak a "tréfa" kedvéért egy szó szerinti idézet tőle, a weboldalukról, amely velem kapcsolatos:
"ha van valami jó ötlete valakinek hogyan lehetne kiiktatni ezt a szarházit örömmel olvasnám a sorait"
Ez utóbbi persze személyes, de talán sok mindent elárul.
Diggieman vagyis Deego (ez a nyomorult is szerepel a "Büdös köcsög magyar"-os klipben - Kuruc.info)
Tibbah legjobb barátja. Most jelent meg pár hete közös lemezük, IDE kattintva érdemes megnézni az elrettentő képet. A marihuána promóció oszlopos arca, jópár drogos gyermeket "köszönhet" neki, jópár család. Nyíltan hungarofób, előszeretettel fasisztázó, nácizó. Deego, akinek nyilatkozata szerint a dancehall és reggea műfajok nem baj, hogy a drogozásról szólnak. Aki a "méltán" ismert Siskával országjáró útjai során a színpadról előszeretettel ordibálva, hogy "FankaDeli bazd meg az anyádat", rávéve a tömeget is, hogy ezt skandálja. Ez utóbbi persze személyes dolog, de talán sok mindent elárul.
Kedves Petheő Úr!
Ha Ön az első nyilatkozatomból annyit tudott leszűrni, hogy én megsértődtem Önre, mert Ön nem tudta, hogy ki vagyok én, akkor ebből nyilván azt fogja leszűrni, hogy biztos a személyes sérelmeim miatt nem veszek részt az Önök rendezvényén, hiszen amennyire le tudom szimulálni az Ön logikáját, ez fog következni. Így hát nem is próbálom magyarázni az "érthetetlent", inkább újfent hangot adnék annak, hogy én mit szűrtem le! Nyilván azért adtam át Önnek 5 db eredeti Magyar földre lemezt, mert megsértődtem, de kár is ezt tovább ragozni, hiszen még ebből is kihozza valaki, hogy haszonlesésből tettem, hogy reklámozzam magam és a többi. Soha nem sajnáltam még ajándékba adott lemezt, de az Ön példányát talán picit bánom. Ez az én emberi gyarlóságom, elismerem.
Viszont! Én, mint Kőházy FankaDeli Feri azt szűrtem le, hogy Önök körültekintés nélkül hívják "neves" fellépőiket egy morálisan nagyon fontos rendezvényre. Önök mindenféle alapvető információk beszerzése nélkül olyan emberekkel kívánnak a szlovák kormány által hozott gyalázatos nyelvtörvény ellen szólni, akik nyíltan magyargyűlölők és történelmi jelképeinket nácizzák, gyalázzák, valamint nevetségessé próbálják tenni. A Jobbikot és a Gárdát náciveszélynek tartják és lépten nyomon mocskolják, valamint az erőszak és marihuána promotálásban élenjárnak.
Nyilván ha valaki gondolkodik kicsit, akkor könnyen rájön, hogy a személyes afférjaink jórésze is ezekből, és más morális kérdésekben felmerülő hasonló értékrend-különbségekből eredt. Ezek az emberek rengeteg tinédzserlány elfuserált fiatalkoráért és rengeteg drogbetegért felelősek, akik beleélték és sokan még a mai napig beleélik magukat a zenéikbe, ahogy az én zeném is sok életen változtatott és változtat. Ezek az emberek rengeteg határon innen és túl élő magyar beteg lelkéért és torz identitástudatáért felelnek. Önök ezekkel az emberekkel szólalnak fel a szlovák nyelvtörvény ellen?
Inkább hívják meg Jancsó Miklóst és Alföldi Róbertet egy előadásra a hazaszeretetről és utána Győzike a Hooligans-szel karöltve énekeljen a 2006-os eseményekről. Még akkor is jóval "bentebb" leszünk! Ennyit a szégyenről... Ön nem ismer engem, de talán majd hallja egy dalomat, melynek címe idevág: Nem alkuszom! Magyargyűlölőkkel főleg nem! Ismeretlenül is, de baráti útmutatásként ajánlom, hogy máskor nézzenek jobban körbe, mert Istent nem lehet az ördöggel szolgálni!
A többi olvasónak pedig ismétlem! Lesz FankaDeli koncert Felvidéken, de az olyan lesz, hogy előttem és utánam nem a történelmi jelképeinket gyalázó, hungarofób előadók fognak fellépni!
A korábban közzétett közleményem:
"Kedves olvasók!
A cikkhez tartozó képet remélem nem kell magyarázni, hogy mit szimbolizál. A rapháború menüpontban olvasható legtöbb szereplő vélhetően jó KISZ tag, ávós vagy éppen párttitkár lett volna a kommunizmusban, sanyargatva ezzel többi embertársát és kiszolgálva a sátán kedvét. Az ügynökösködésről már nem is beszélve.
A Salátamagazin renitens fórumozói közül milyen sokan lettek volna akik örömmel vitettek volna el engem, vagy akár téged kedves olvasó az ávóval, hogy a családunk ne is lásson többé! Ez sajnos így van, hiszen mindannyian jól tudjátok, hogy mekkora gyűlölet él az emberek közt, amit a hatalom minden eszközzel fenn is tart. A révkomáromi koszorúzás alkalmával volt alkalmam beszélni a 28-ra szervezett nyelvtörvény ellen tiltakozó hiphop buli főszervezőjével.
Számomra döbbent hallgatást eredményezett mikor elém tárta, hogy Attilán és Jakuzán, valamint Josén kívül egyetlen fellépő, nemhogy dalát, még nevét sem ismeri, beleértve engem is. Egyértelműen kiderült, hogy a főszervezés a fellépők toborzását a kezéből kiadta és mint utóbb összeállt a kép, ez is ilyen sógor-koma alapon lett összeállítva, a mondanivaló és az üzenet figyelembevétele nélkül. 2 éjszakát gondolkodtam ezen a dolgon mert ez egy nagyon nehéz és szomorú történet és arra jutottam, hogy ehhez én nem tudok asszisztálni. Olyan emberek lépnek fel ezen a bulin, akik időről időre nyíltan kifejezik hungarofóbiájukat, valamint a Salátamagazin felhasználóit és engem fasisztának tartanak és még sorolhatnám. Olyan emberek akik az életükben nem mondták ki azt a szót, hogy Trianon és fogalmuk sincs a határon túli magyarok helyzetéről, sőt megkockáztatom, hogy anno a szégyen napján is arra szavazott némelyikük, hogy ne kapjanak határon túli testvéreink magyar állampolgárságot, ami pedig alapvető velük született joguk volna.
Ezt mindenféle bántás nélkül botrányosnak tartom. Én megértem, hogy a fellépőkért felelős személyek figyelembe vették, hogy legyen érdeklődés a bulira és ezért "nagy" neveket hívtak, de amikor egy ilyen komoly ügyről van szó, elképesztőnek tartom, hogy a náci-kártyával nap mint nap élő emberek vannak az első sorban és nem a mondani való, vagyis az üzenet.
Csak, hogy egy példát ragadjak ki, egy José, akinek a Magyar lélek című száma többet ér, mint egyes fellépők komplett munkássága, apró betűvel van odaírva a sokadik sorban. Ezt én nem tudom és nem is akarom hova tenni, továbbá azt sem, hogy hol van a fellépők listájáról egy MES, aki szintén a Lágy szellő című számban reagált a dunaszerdahelyi eseményekre melyekről a többi "híres" fellépő úr egy rohadt kommentárt nem írt, mert féltette a seggét és a megítélését. Hol van pl a Minimal Project akinek a Ha én magyar lennék című száma valami elképesztő műalkotás. Hol van pl Anonim MC aki minden mellékes véleményem ellenére ezerszer hitelesebb képet állít a hazai és határon túli helyzetről, mint bármelyik "híres" fellépő úr. Hol van Mr.Busta aki pár kilométerre lakik a helyszíntől és "gengszter-repper" létére nem volt rest kiállni az egészséges magyarságtudat mellett, pedig nem profitált ő sem sokat belőle, maximum elutasítást. Hol van Rich-Zed aki már hosszú évekkel ezelőtt olyan minőségben írt a magyarság helyzetéről, hogy azt verseskötetben kéne kiadni! Hol van Rovo és Mikrofontos akikről szintén ezt tudom elmondani. És bizony tudnék még neveket sorolni.
Ehelyett nyíltan hungarofób, nácizó emberekkel kellene egy színpadra állnom a cél érdekében, eljátszani, hogy mennyire ellene vagyunk a nyelvtörvénynek és a helyszínt elhagyva minden menne tovább a régi kerékvágásban, vagy talán őket is kikiáltanák nagy hazafinak? Erre már gondolni sem merek, de a fiatalság nagy része sajnos annyira visszamaradott szellemileg, hogy én még azt is el tudom képzelni, hogy megveregetik a vállukat, hogy milyen fasza gyerekek, holott ahogy minden interjúban elhangzott, számukra Felvidék semmi mást nem jelent csak egy jó berúgást, meg néhány ottani tini lány orális bájait.
Kérem senki ne haragudjon rám, de ehhez nem tudom adni a nevem! A szervezők döntését elfogadom, bár nem értek vele egyet, de ennek ellenére szeretnék minden felvidéki olvasót arra biztatni, hogy jelenjen meg a helyszínen, mert ez fontos. Továbbá arra szeretnék kérni mindenkit, hogy ne haragudjon rám, lesz a Felvidéken FankaDeli koncert, de az olyan lesz, hogy előttem és utánam nem hungarofób, minden nemzeti momentumot nácizó emberek fognak fellépni. A szervezőkkel kapcsolatban semmilyen ellenérzésem nincsen, mivel az olvasók is láthatták az utóbbi években, hogy mennyire felületesen állunk ahhoz, hogy ki mit is képvisel és annak mik a következményei a fiatalok körében. Nem kívánom átverni a felvidéki testvéreimet és eljátszani előttük, hogy mennyire velük vagyunk ilyen emberekkel karöltve. A révkomáromi Szent István szobrot Sólyom László helyett megkoszorúztam Szegedi Csanáddal és lesz még folytatás, de kérek mindenkit, hogy a rendezvényről engem hiányolókat hitelesen tájékoztassátok, hogy miért nem vagyok ott.
Nagyon köszönöm!
Kőházy Ferenc"
Kuruc.info - www.fankadeli.hu nyomán