Alig egy órával a felvidéki parlamenti választások befejezése előtt bizakodó, de nem feszültségmentes hangulat uralkodott a Magyar Koalíció Pártja és a Most-Híd párt székházában.
A kora esti órákra a pártok pozsonyi központjában gyűlt össze az MKP és a Most-Híd csaknem egész vezetősége.
Bizakodó, ám visszafogott hangulat uralkodott nem sokkal a szavazóhelyiségek bezárása előtt a Magyar Koalíció Pártjának pozsonyi központjában. A több tucat vendég a felvidéki, illetve csonka-magyarországi média szinte teljes skálájának képviselőivel közösen várja az első részeredmények kihirdetését. "A hangulat nagyon hasonlít arra, amilyen végigkísérte a kampányt. Bizakodóak vagyunk" - mondta az MTI-nek Őry Péter, az MKP alelnöke.
Várakozással teli hangulat, zene és "welcome drink" várta a vendégeket és az újságírókat a Most-Híd párt székházában. A jelentős számú újságírón kívül több tucat vendég is ellátogatott a párt rendezvényére. A pártközpontban elsősorban szlovák nyelvű beszélgetést lehetett hallani. Gál Gábor, a Most-Híd parlamenti képviselője az MTI-nek azt mondta: nagyon bizakodók, és a cél számukra az, hogy átlépjék a parlamenti bejutás küszöbét.
(MTI nyomán)