Patkánycsorda 1
Nem úszták meg az SZDSZ-esekkel vonuló buzeoterroristák, kaptak tojást és füstgránátot is. A nemzet becsülete megmaradt. A hazafiak egy része profi módon, arcát eltakarva (a zsaruktól tanulták) tevékenykedett a hulladékok ellen, és ügyesen kitért az ávósroham elől is. Nem mindegyik rendőrtahón volt azonosító. Köszönjük azoknak, akik a helyszínen fejezték ki nemtetszésüket! Legközelebb még erőteljesebb fellépés kell, akkor végre kipróbálhatjuk élesben a festékkel töltött tojás jótékony és erőteljes hatását... Az adónkból működő ÁVH bűnüldözés és a tangában közszeméremsértő buzik lefogása helyett 8 tiltakozó hazafit elhurcolt, noha tojással dobálni az ügyészség szerint is törvényes.


Mi is a helyszínen jártunk. Tojás, füstbomba, homok, rendőrkutyák, buzik. Az egymást fogdosó férfiakat, a  borostás nőket a sajtó nem mutatja. A Büszkeség Napja.

Kattintson a videó közepére a megtekintéshez!



18:40 A buzi felvonulók között rengeteg a külföldi, aki csak azért jött Magyarországra, hogy úgy tűnjön: sok ilyen beteg állat van Pesten. A rendőrök egy csoportja látszólag megfutamodott a vásárcsarnok irányába. A tüntetők követték őket, de a kékek mindösssze megkerülték a csarnokot és visszatértek a Buddha Beach-re. A tüntetők szintén mentek volna utánuk, de közben az ott maradt rendőrök lezárták az épület körüli területet. Így, végül elérve céljukat, vagyis megfutamítva a deviánsokat szépen lassan hazamennek. Korábban Kovács Géza, a MÖM elnöke felszólította a rendőrbarmokat, hogy a törvényeknek megfelelően lépjenek fel a nyílt színen drogozó és tangában feszítő, vagyis közszeméremsértő buzerénsokat, a diktatúra agyatlan szolgái azonban bűnt pártolva tétlenek maradtak. A buzik miatt egyébként megbénult a belváros egy részének forgalma, ám ezt a cionista média ellenük nem hozta fel érvként, nem úgy, mint hazafias események kapcsán teszi.


Patkánycsorda 2

18:20
A rendőrök feneke mögé kerültek a homokosok. Előttük a még kitartó, bár létszámában már megcsappant (sokakat elrettentett az újabb rendőri egyoldalúság) tüntetők "Magyar rendőr buzit véd?" skandálással konstatálják a helyzetet. A Buddha Beach-en a MÁS-ok remegve összebújnak (nem biztos, hogy a félelemtől remegve...).
17:55
A tüntetők, bár egy időre szétszóródtak, most újra összeálltak és így már látszik, hogy létszámuk az 1500 főt verdesi. A felvonuláson maradt párszáz aberrált a Buddha Beach-hez ért, ahol rabomobilok várakoznak (nem rájuk). Tizesével érkeznek rendőrautók a helyszínre a hatalom rabszolgáival tömve. A József körúton sikerült füstgránátokat hajítani a buzicsordába, amitől azok egy időre két részre szakadtak.


A patkánycsordát védő patkánycsorda
17:45
Epilepsziás rohamot kapott egy hajléktalan a helyszínen. Az orvosi segítség még nem érkezett meg, mindössze egy orvostanhallgató tüntető próbált rajta segíteni, de a rendőrök nem engedték. Valószínűleg a vipera szerintük mindenre jó "gyógyszer". Vagy csak hagyják nyelje le a nyelvét, haljon bele, hátha a tüntetőkre lehet kenni? Mit számít egy élet? A propaganda gépezetében csak egy csepp olaj, nem több.

17:30
Tudósítónkat igazoltatták, hátára gumibottal vágtak rá, így a hátizsákjában a megmaradt tojások darabokra törtek. Több tüntető is hasonló sorsra jutott (megint nem azok kaptak a gumibotból, akik legalább élveznék is...). Mind a buzik, mind a tüntetők szétszóródtak a rendőri támadás hatására.

17:20
A rendőrök oszlatnak! Természetesen, ahogy megszokhattuk a melegek ellen tüntetőket és nem azokat, akik megérdemelnék. Egyelőre összecsapás nem történt, macska-egér játék folyik. A tüntetők saroktól-sarokig futtatják a rendőröket (megint nem úgy futtatják a rendőröket, ahogy a buzik tennék...).

17:08
A feldühödött tüntetők látva, hogy már tojásdobálásért is elviszik őket, kukákat és üvegeket ragadtak, hogy azokkal kergessék el a fertőt az utcákról. Az egészséges fiatalok és családjukat védő idősek száma meghaladta az 1000 főt, ugyanis a spontán tüntetők csoportjai és a Jobbik fényképezőgépekkel felszerelkezett tüntetői egyesültek (nem úgy egyesültek, mint a szivárványos felvonulók...).

17:00
Annak ellenére, hogy a tojásdobálás az ügyészség szerint nem bűncselekmény, a rendőrség a helyszínen 5-10 tüntetőt előállított. Pedig állítólag a buzik szeretik a tojásokat...

16.50
"Gyurcsány, takarodj, vidd a buzi haverod!"

Skandálja az új rigmust a tömeg. Vélhetően a bátor kijelentést tevő Szeteyre gondolnak. A VII. kerületi Önkormányzat épületénél záporoznak a tojások. Ezer fősre duzzadt az ellentüntetők tábora. Egyik tudósítónk információja szerint a körúton 2 budapesti fiatalt máris előállított a karhatalom. Minden utca kereszteződésénél rendőrök állnak ugrásra készen. A Jobbik tüntetésének főszervezője tudósítónk kérdésére elmondta: rendezvényük befejeződik, amint a melegek elvonulnak.
16:40 3-400 fő lehet a Dohány utcánál, az út mindkét oldalán állnak a tüntetők, megérkezett az első 20 fős rohamosztagos egység is. Pajzsuk nincsen, sisakjuk van és nem engedik a tüntetőket lelépni az úttestre. A tömeg folyamatosan skandálja az ÁVH-t, a buzik még nem értek el az Oktogonhoz. A rendőrök folyamatosan kamerázzák a tüntetőket. Tudósítónk látott egy transzparenst is: TÖBB SZDSZ! TÖBB BUZI! IGEN! IGEN! felirattal.

16: 00 A Szent Korona Rádió helyszíni tudósítója 8-10 rendőrautót látott, vadonatúj Nissan terepjárókat, a Felvonulási térnél, a megjelent homokosok számát nem lehet megállapítani, még a fák között rejtőznek. Közben gyülekeznek a Jobbikosok és más jó érzésű emberek. Információink szerint szivárványos zászló égetésre is készülnek. Sokaknál van tojás. A helyszínen van több kamion is.

16:10 A Jobbik rendezvényén több száz fiatal gyülekezik, legfőképpen bakancsosok. A rendőri készültség a Felvonulási téren igazán nagy, a környéken alig látni egy-egy egyenruhást. A kordon mögött három Jobbikos áll, a többiek a kordonon kívül, a buzik felhúzták a kordonjaikat, de nem mernek bemenni mögéjük. A fiatalok a környező boltokból vásárolják fel a tojásokat. Helyszíni tudósítónk szerint egyértelműen növekszik az adrenalinszint az ellentüntetők között.

(Szent Korona Rádió - Kuruc.info, Fotó: Zs. Zs.)
Végezetül tekintsen meg egy videót, kedves Olvasó, melynek két olvasatára hívnánk fel szíves figyelmét: ez nemcsak egy köcsögreklám, előbbi stílusunkat folytatva "oktatófilm" az azonos neműek házassága népszerűsítésének, mi több, kívánatossá tételének célzatával, ezen alkotás ugyanakkor egy meglehetősen valószínű jövőképet is elénk vetít, amennyiben tovább marad hatalmon a félévszázada itt állomásozó "politikai elit." (Ne feledjük, az SZDSZ éppen most készül ezt átvinni a parlamenten, és amit ők akarnak...)