A mai Párt-keltében együtt égett a buzeráns Jozefina a sötétség etalonjával, Kondorosi államtitkárral. Külön érdekesség, hogy a fél műsort a Kuruc.info-nak szentelték. Kondorosi szerint mindent megtesznek azért, hogy a Kuruc.info megszűnjön. Buzefina házifeladatot is adott a kretén államtitkárnak. Ki is uszított gyilokra, ratyikám, nem raktak popsiba az éjjel? A videó linkje a cikk végén.

Kül és belcsín tekintetében ismét meg kell dicsérnünk Orosz Jozefinát: a lefosott, majd leokádott takony hízelgő jelző volna erre a kifestett szemű galandféregre.

Hétfőn, augusztus 13-án ugyan nem nevezte néven a Kuruc.infot-t, csak körülírta, de szellemi ürüléke lényegében nettó ismétlése volt a júliusi buziparádé utáni adásnak, amikor ugyanő, valamint a levélhamisító Néphazugságnál dolgozó fajtársa, Fekete Gy. Attila ugyanerről rikonyált fél órát Kondorosi elvtárssal. A buzerohisztérika Jozefina akkor nem bírta tovább, és emelt hangon így nyivákolt: "A Kuruc.info még miért működik?????"

Havi kajmándzsembori a Kuruc.info-ról

Érdemes megfigyelni a szakvizsgacsaló (nincs neki, de szakvizsgáztat) MSZMP-s büdöskomcsi (Kondorosi Ferenc) egyedfejlődését: a télen még magabiztosan fenyegetőzött a Kuruc.info elnémításával, mondván, egyenesen utasította a rendőrséget a meló elvégzésére. Akkor, január -február körül, paradox módon az alkesz-inkalos Garamvölgyi (mellékesen rendőrfőszóvivő) szólt több médiumban helyesen, kifejtve, hogy külföldi lap felett nincs joghatóságuk, de később ezzel kapcsolatban csendre intették felettesei. Jozefina súlyosan téved, vagy szokása szerint hazudik, amikor azt hirdeti, mindegy, hol a szerver, ugyanis ha igaza volna, akkor a BBC Budapestről feladott tudósításait is cenzúrázhatná a Gyurcsány-rezsim. A Kuruc.info-t egyébként számos országból szerkesztik, tehát sok államot kellene egyidejűleg lebombáztatni a judeonáci "újságíróknak", ha el akarnák sötétíteni.

No de Kondorosi: téli ávós mentalitásához képest a Párt-kelte két utóbbi, témába vágó adásban helyenként már kénytelen volt a visszafogott jogászt játszani. Júliusban például elismerte: "szakértőik" megvizsgálták a kérdést (ez hosszú hónapjaikba tellett tehát) és rájöttek, hogy nem tudnak elvtársi kényre-kedvre külföldi szervereket lekapcsoltatni, bármennyire is megszokták, hogy itthon ezt bírósági végzés nélkül, törvénytelenül megtehetik. És bármennyire is könyörögtek az FBI-nak (igen, az FBI-nak!), ez a kérdés Ferkó szavai szerint: "nem ilyen egyszerű" (magyarul: bukta a törvénytipró cionbolsiknak).

Olvasóinkat egyébként tájékoztatjuk: Fletó hordája 2006 szeptembere óta próbálkozik a Kuruc.info hidegre tételével rendőri, titkosszolgálati módszerekkel, továbbá internetes feltörés útján, de időszakos szerverlassításon kívül semmit sem tudtak elérni.

A minapi, augusztus 13-i adásban aztán már a szólásszabadság szó is felbugyogott Kondorosi emésztőszervéből, bár hozzátette, hogy azt nem ártana szűkíteni. A legszánalmasabb a végszó, ahol ígéretet tesz, hogy Jozefináék követeléseit még ma értekezleten megvitatják!!!

Buzefina sokadszor ismételte meg hazugságát, miszerint a Kuruc.info a buzik elleni pogromra (értsd: gyilkosság) uszított előzetesen. Ezzel szemben lapunk a törvénysértő, a katolikus egyházat gyalázó, nyilvánosan egymás p@csét fogdosó homokosterroristák elleni tiltakozásra szólított fel, ami, és az ellentüntetés alkotmányos jog - egyelőre Kurvaországban is. Majd a buzeroparádé utáni cikkben nyugtáztuk, természetesen jóleső érzéssel, hogy hazafiak megruháztak pár szemétládát, hamár a rendőrség törvényt szegve ezt nem tette meg. Pogromról egyébként szó sem volt, a rendes, falusias elnáspángolás pedig kijárt azoknak, akik már nemcsak buzgóházasságot, de gyerekek megrontásának szabad jogát is követelik...

Ami a gyilkosságra uszítást illeti, azt például a Tilos Rádiós Paizs Miklós követte el a keresztények kiirtását már korábban is követelő mocsadékrádiója mellett a szélsőséges Fiala János Budapest Rádióbéli műsorában, idézzük:
"Orbán Viktort élve megnyúzni, Lovas István kibelezni, kiherélni, Kövér Lászlót lámpavasra kötni, Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni, Bencsik Andrást késhegyre szúrni, az összes Magyar Nemzetest fejbe rúgni." Paizsféreg ellen a nyomozást az ÁVH megszüntette, más kérdés, hogy Lovas szép összeget nyert tőle polgári perben, de semmiféle büntetőjogi hátrány, bírság nem érte a judeonácit, nemhogy dutyi.
A keresztényirtós, ultrahéber Tilosnak sem görbült hajaszála némi szánalmas, 30 napos ORTT-letiltáson túl.

Na, fartúró kajmánok, hogyhogy Paizs és a tetűhintás rádiója még mindig működhet? Hogy-hogy nem záratták be őket? Mikor vonjátok kérdőre Kondorosit?

Jéney
Olvasó: Pusztuljon a Kuruc!
(Orosz József reggeli esztrádműsora)

Epilógus: Be kell zárni a Kuruc.info-t. Talán a legjobb lenne, ha a felgyújtott és megsemmisített szerver helyét sóval vetnék be, hogy soha többé ne jöjjön létre a bitek ezen bűnös elrendeződése a földön. A szólásszabadság jegyében, természetesen. Az ezt szívesen, társadalmi munkában levezénylő Orosz Jószef és Nap-keltés társai reggeli szeánszukból legalábbis ez a szándék rajzolódik ki. Azért tegyük hozzá, ez a Nap-kelte nem a Napkelet, és a bölcsek is hiányoznak. A szólásszabadság arról szól, hogy a nekünk nem tetsző véleményeknek is van egy platformja. Ahol már ez sincs, az nem szabadság.

Magyarországon nem leközölhetők a szerkesztő - Nagy Testvér - elvtársak szerint bizonyos tények? Az, hogy a cigánybűnözés lassan ez egész ország problémája? Az, hogy Izrael az egyik legerőszakosabb terrorállam a világon? Az, hogy a palesztinokkal megvalósítja azt a holocaustot, azt a bűnt, amire még mindig hivatkozva gyűjtik be a világ együttérző dollármillióit és költik ezt fegyverre, elnyomásra? Ezek bizony leírható dolgok. Ha nem igazak, akkor a firkász elvtársak cáfolják meg érvekkel. Azt megtehetik, az belefér a szólásszabadságba. De az a buta és unintelligens hozzáállás gondolkodó ember számára nem védhető, hogy "ne keressük az okokat", illetve "ne vizsgáljuk meg, hogy is történhetett" - bármivel kapcsolatban is. (Fartúró Jozefináék mellesleg azzal az "érvvel" is előálltak, hogy háthiszen a lap a kormányt és az ellenzéket is gyalázza!!! Ezért tényleg bunkertörő bombákkal kell megsemmisíteni. Jozefinka néphazugságos kajmán kérdezőtársa még egy lapáttal rátett, 6 héten belül másodszor: háménem szólnak oda az EFBÍÁJ budapesti irodájának??! - a szerk.)
 
A kedves újságírók tényeket ferdítenek el. Egy példa rögtön a műsorból:Orosz József olyan kijelentéseket tesz, hogy a Kuruc.info előzetesen "buziverésre" uszított. Hazugság, hiszen egy utólagos beszámoló jelent meg csupán arról, hogy hazafiak helyben hagytak pár törvénysértően felvonuló buzeránsterroristát.
A Kuruc.info előzetesen, sok más laphoz és szervezethez hasonlóan határozott tiltakozásra szólított fel a törvénysértő aberráltfesztivál, az utcán egymás fa@rkát fogdosó aberráltakkal szemben.

A kaftános ratyi ezek után a buzerofelvonuláson részvevőket az "állítólagos meleg" jelzővel illette... Miért, aki férfi létére nőnek öltözve illegeti magát az mi? A Magyar Gárdánál viszont egyértelmű a még nem elkészült fekete egyenruha nácissága. Ez rendben, az a gazdi melletti torzítás megengedett és jogos, más oldali igazság pedig megsemmisítendő?? Miért nem beszéltek arról, hogy bizonyos híreknek nyoma sincs a magyar közmédiában? Ez nem tartozik a tárgyhoz? De bizony, ne söpörjük ezt a kis apróságot a szőnyeg alá!

Ami esetleg kifogásolható volna, de ilyen cikk nem jelent meg,  az csoportok elleni direkt agresszióra való uszítás. Ha ez megvalósulna, és törvénybe ütköző cikk kerül fel bármilyen hírportálra, akkor a kérdéses cikket esetleg jog szerint kifogásolni lehet. Miért nem ezt teszi, aki az ilyen cikket sérelmezi? Nyilván, mert nem találtak hasonlót sem. S miért az egész Kuruc.info-t akarja bezáratni? Ha bármelyik tévé, újság túllépi a törvényi kereteit, akkor vagy az adott műsort/cikket kifogásolják, vagy kap x büntetést és kész. Még nem fordult elő, hogy végleg be akarták volna záratni az adott televíziót. Ezzel nagyon sok ember információhoz való jogát sértenék. Igenis sok ismerősöm van, aki olvassa a Kuruc.info-t, és nem szélsőséges!

A kedves kisgömböc újságíró úr is láthatóan szélsőség felé tolódott, nem vette ezt észre? Miért nem tartja be a jogi kereteket, ha fel akar lépni bizonyos dolgok ellen? Lekapcsolni szervereket, ejnye-bejnye... Újságíró vagy, cikkeket írhatsz. Ennyi. Ez itten nem az ötvenes évek, tudorka. Amerikában pedig aligha kapcsolják le, ott Bushék egyes próbálkozásai dacára szigorúan védik a netes szólászabadságot (is). A Ku-Klux-Klannak is lehet honlapja, meg a festett szemű köcsögnek is, ha akarja.

Miért jön létre a szélsőség? Mert az emberek csalódottak és más nem adott megoldást bizonyos problémákra. Ezért egyre radikálisabb gondolataink lesznek. Mérleghinta effektus. A természet az egyensúlyt hirdeti, ha a hinta egyik felén a média 95%-a, a másikon az 5%-a ül, akkor az 5% óhatatlanul kijjebb tolódik az egyensúlyi helyzet megteremtése miatt. Másképp: ha egyre éhesebbek vagyunk, irreális mennyiségű kaját vagyunk képesek kilátásba helyezni. És mielőtt azt mondja a kisgömböc újságíró elvtárs, hogy az ember ennél gondolkodóbb lény, csak nézzen előbb magára. Pár elvtársnak a napi kalóriabevitellel sincs meg az önkontrollja, úgyhogy előbb azt szabályozza, és ne másokat!

Miért pár majom dönti el, hogy milyen információhoz van jogunk, és mihez nincs? Én azt gondolom, az emberek nézzenek meg minden híroldalt, amit akarnak és majd levonják önmaguk számára a következtetést. Az egyik oldali vélemények közlésére milliárdokat költenek közpénzből. Az, hogy ezek a milliárdok sem képesek már akkora agymosást végezni, hogy csukva maradjon az emberek szeme, nem a tényeket közlők hibája. Ha a híroldalt egyszerűen bezáratják, az egyértelmű támadás a demokrácia és szólásszabadság ellen. De mást mondok! Tegyék meg, zárassanak be híroldalakat. Öntsünk végre tiszta vizet a pohárba, játsszunk nyílt lapokkal! Remélem, hogy ez lesz az a pont, amikor még a pár kételkedő szeme is kinyílik, hogy miféle "Igazságos Magyarországot" is képzeltek el Önök és gazdáik.

VJack
Nem nyugszik a Párt-kelte kozmopolitául soviniszta Lámpavas Jozefinája, aki a Kereszttűzben "közszolgálatilag" uszította a rebiszes államtitkárt a Kuruc. Info-ra. Mellette egy néphazugságos, szemüveges gömböc is alámuzsikált egy kis magyarellenes agitproppal.
Minden áron be szeretették volna tiltatni a portált, és lecsukatni: csinálóit, olvasóit, stb. De pimasz kozmopolitizmusuknak van egy nagy haszna és előnye: ingyen reklamírozgatják a Kuruc.info-t a királyi televízióban. Felhívják a banga magyar tévénézők figyelmét a portálra, s arra, hogy ott egy kicsit másként zsurnalisztikáznak, mint a Kárpát-medencei magyar bérsajtóban. Vajon Jozefina, miért nem macerálja az ATV-én antimagyar újságírókluboskodó Avart, Bolgárt, Mészárost és Désit, vagy a Néphazugság és a Népfasza egész magyarellenes szerkesztőségét? Tán csak nem egy bandában bazseválnak?

Mikháza, 2007-08-13

(to)