A Nyílt Sisak legújabb adásából kiderül, hogy Magyar Péter adományokból tud milliókat költeni, vagy áll mögötte valaki, a Fidesz, Csányi Sándor vagy az amerikai háttérhatalom pénzeli. Megtudjuk, hogy milyen szerepet tölt be NoÁr, Duda Éva, Duda Ernő virológus (Karikó Katalin mentora) és Nagy Ervin az újdonsült messiás közvetlen közelében.
Ezt követően Forgács István felzárkózáspolitikai szakértő, Kónyi-Kiss Botond, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke, Magyar Dávid rádiós műsorvezető és Szakács Árpád könyvkiadó, publicista azt boncolgatták, miért nem vonatkozik a 40 év munka után járó nyugdíjkedvezmény a férfiakra is. A nyugdíjas évek betegségein keresztül az egészségügy helyzetét is elemezték, rávilágítva, honnan lehetne anyagi forrásokat szerezni annak fejlesztésére, s hogy ez miért nem célja a kormánynak.
Végül beszélgettek Irán Izrael elleni dróntámadásáról és annak előzményeiről, s vita alakult ki arról, hogy miért ilyen egyoldalú a média a konfliktus kapcsán, írja a Magyar Jelen.