Olvasónk írja:
Kedves Szerkesztőség!
Mint a Kuruc.info rendszeres olvasója, szeretném felhívni a figyelmüket, hogy a videónak csak a második fele felel meg a multikulti jelzőnek. A videó első felében látható 18 éves, érettségi előtt álló német fiatalember, aki leüti az áldozatát, és utána a fejét rugdossa (mint a rendőrségen mondta, agresszív hangulatban volt), egy berlini gazdag német ügyvéd rosszul nevelt fiacskája.
A fiatalember csak az ügyvéd papának a berlini bírósággal való kapcsolatainak köszönheti, hogy nem került előzetes letartóztatásba, és tovább járhat a gimnáziumba, ami nagy felháborodást váltott ki Németországban.
Vezető német politikusok követelték, hogy ilyen esetekben börtönbüntetéssel kellene büntetni minden elkövetőt, függetlenül attól, hogy gazdag vagy szegény.
A gimnazista, miután a hatóságok általános körözést rendeltek el, amit a tévéadók is óránként közöltek, az ügyvéd papa utasítására adta fel magát másnap a rendőrségen, és írt bocsánatkérő levelet az áldozatának. A német média heteken át foglalkozott az eseménnyel.
Üdvözlettel,
B.G.
Németországból