2009 novemberében adtuk hírül, hogy a Király tanítása címen Izraelben megjelent egy könyv, amelynek két rabbi szerzője azt tárgyalja, hogy mikor, miért és milyen körülmények között lehet, sőt kell megölni a gojokat. A rabbik szerint bizonyos esetekben a zsidók ártatlan goj gyermekeket is megölhetnek.
Roi Sáron a Máárív című napilapban megjelent recenziójában leszögezi: „Ez a könyv útmutató azok számára, akik azon tépelődnek, hogy lehet-e, s ha igen, mikor kell és szabad elvenni a nem zsidó életét.”
A két izraeli rabbi részletesen kifejti azokat a törvényeket, amelyek értelmében igenis szabad, sőt, bizonyos esetekben egyenesen kötelesség gojokat ölni az úgynevezett Noé fiainak hét parancsa (שבע מצוות בני נח) isteni törvény értelmében: „Ha odamegyünk a Noé fiainak hét parancsa egyikét megszegő gojhoz, akkor a megölése megengedett”, olvasható A Király tanítása című útmutatóban.
Még egy idézet a műből: „Véleményünk szerint az egészen apró gyermekeket is meg lehet ölni, ha kiderül, hogy nagyobb korukban árthatnak nekünk, s ebben az esetben a csapásnak kimondottan ellenük kell irányulnia, és nem csak a felnőttek elleni akció keretén belül”.
A könyv felháborodást váltott ki azok körében, akik fel mertek még egyáltalán háborodni, ezért a kiválasztottak egy konferenciára gyűltek össze, hogy védelmükbe vegyék a gojok, s azon belül az ártatlan gyermekek megölését megengedő könyvet és annak szerzőit. Ezen a konferencián készült az alábbi videó (nem tudjuk, melyik évben, egy kedves olvasónk küldte be), amely megörökíti azt is, hogy az egyik résztvevő a legnagyobb lelki nyugalommal kimondja: igen, bizonyos körülmények között megengedett a goj gyermekek megölése.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: