Románokat vertek Rómában - Etnikai gyûlölet Itáliában – Az etnikai gyûlölet ellen emelte fel szavát az olasz kormány azután, hogy maszkos férfiak négy román állampolgárt vertek meg Róma külvárosában pénteken késő délután. Mindez azután történt, hogy a hét elején egy olasz nő belehalt sérüléseibe, miután egy fiatal román állampolgár bántalmazta. (Az olaszok, ellentétben Kurvaország agymosott birkáival, nem tûrik a cigányterrort, a folyamatos gyilkosságokat, noha nálunk havonta sokkal több rablást, lopást, betörést, mészárlást követ el a színes söpredék. Olaszország már néhány brutális gyilkosság után besokallt, folyamatban van a cigányok kitelepítése, és egyre több a spontán önvédelmi akció is - a szerk.)

A szombati olasz sajtójelentések a belügyminiszter, Giuliano Amatót idézik, aki azt mondta: meg kell akadályozni, hogy a xenofób gyûlölet elszabaduljon az országban.

Az olasz nőt kedden rabolták ki. A tengerésztiszt feleségének eszméletlen testére egy árokban találtak rá. A nő kómában volt, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy csütörtökön a kórházban meghalt. Valószínûleg szombaton temetik el. A rendőrség időközben letartóztatott egy 24 éves férfit, akit a nő megölésével vádolnak. A hatóság szerint a keddi támadásra volt a válasz a pénteki eset. A maszkos férfiak 4 románt támadtak meg egy szupermarket parkolójában. Botokkal verték őket. Három férfit kórházba kellett szállítani, egyiküket súlyos sérülésekkel.

Olaszországban a legnagyobb bevándorlói csoport a románoké. Az utóbbi időben egyre nagyobb gondot jelentenek Itáliában a román állampolgárságú bûnözők. Róma kezdi megelégelni a helyzetet, a hét közepén 4 román állampolgárt utasított ki az országból.

(MTI)

Kuruc.info: vegyük észre, hogy a cionista MTI egyetlen egyszer sem említi a gyilkosok cigány származását, miközben minden olasz lap azzal van tele, és minden más országban is, ahol a romániai cigányok megjelentek és bûnöznek – például Finnországban, amiről a kötelező jellegû cikk ITT található. Legalább is megmosolyogtató ez a cigányfajvédő igyekezet, miközben ugyanez az MTI vallotta be tegnap, hogy a romániai bevándorlók túlnyomó többsége bûnöző cigány.

Azt is kéretik észrevenni, hogy, akárcsak a világ minden egyéb országában, az olaszok is rühellik a cigányokat, és, dacára minden próbálkozásuknak, soha nem sikerült a saját cigányaikat SEM integrálni a történelmük folyamán (hát még a most odaözönlött romániaiakat), ami fehéren-feketén kiderül az MTI tegnapi tudósításából is (“A tanácsadó szerint az olaszok már régóta küszködnek azzal a problémával, hogy miként integrálják a társadalomba a roma lakosságot.”). Tök ugyanaz a helyzet, mint Európa egyik leggazdagabb, legfejlettebb, a világ legversenyképesebb és legiskolázottabb  országában, az oktatásra, a cigányok felzárkóztatására, segílykézésére messze a legtöbbet költő Finnországban, ahol ugyanolyan szinten bûnöznek és élősködnek a romák, mint bárhol máshol, és ugyanúgy b*sznak iskolába járni, tanulni. A lehetőségük megvan rá, még sem élnek vele; ami az Amaro Drom (!) ITT található, kötelező jellegû riportjából is kiderül. Vagy akár utalhatunk az ITT található, szintén kötelezően ismerendő hivatalos, magyarországi adatokra, amelyekből fehéren-feketén kiderül, hogy a börtönökben, amikor a cigányoknak tanulási, továbbképzési lehetőséget ajánlottak, azoknak 70%-a azt élből elutasította, és a maradék jó része is csak “kamu” dolgokhoz érzett kedvet, mint pl. a sportolás.

Végül, ugyebár, a legfontosabb párhuzam. Nekünk, utolsó, senkiházi Bûnös Népnek kussolnunk kell, és megalázkodva viselnünk a cigányok bûnözését. Az olaszok, akárcsak a finnek vagy a szlovákok, kőkeményen visszavágnak a buckalakó-csőcseléknek (ahogy kell). És mégis, úgymond, mi vagyunk a legrasszistább nép a földön. Sebaj, fiúk-lányok, nálunk is lángolni fognak majd a putrik, meg az újlipótvárosi házak... Az inga könyörtelenül visszalendül.

Kuruc.info – Arppi S.