A Borsod megyei bíróságon egy hónap után hétfőn ismét elkezdődött az olaszliszkai lincselés büntetőpere; a tárgyaláson ismertették a védett tanúk vallomását. A tetves gyilkosok ennek kapcsán úgy fogalmaztak, nem úgy zajlottak le az események, ahogy azt a védett személyek állítják, s hazugságnak tartják az elhangzottakat. Az ötven fős lincselő horda tagjai közül mindössze 8-at állítottak bíróság elé a korrupt rendőrök és hasonszőrű ügyész cimboráik. A többi, több min negyven mocsadék azóta is lop, rabol, élősködik az egykor szebb napokat látott településen.
A lágerérett büdöscigányok közül a Czibrik Attila bíró vezette tárgyaláson fajtájukra jellemzően többen kijelentették, szeretnék tudni, kik a védett személyek, nyilván azért, hogy szabadlábon lévő bűntársaik segítségével megfélemlítsék őket. A bíró azonban felhívta a figyelmet arra, hogy a védett tanuk kiléte államtitok, őket a bíróság sem ismerheti, nemhogy a vádlottak.
Az olaszliszkai tragédia büntetőpere egész héten zajlik. A nyilvános tárgyaláson a közönség soraiban megjelentek bőrruhába öltözött motorosok is, akik az MTI tudósítójának kérdésére azt mondták, hogy a Goj Motoros Egyesület tagjai.
Szögi Lajos tiszavasvári tanárt a gyermekei szeme láttára verték agyon a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen 2006. október 15-én a cigányok. A magyar adófizetők pénzén élősködő, a magyarok ellen folyamatosan uszító, cionista és cigányfajvédő MTI ismételten elhallgatta, hogy a mészárosok egytől-egyig cigányok és, hogy tettük etnikai gyűlöletből fakadt. Az egyik cigánykurva például azt üvöltötte fajtársainak a lincselés során, hogy: "öljétek meg a magyart!".
A tragédia előzménye az volt, hogy a tanár gépkocsijával elsodort egy út mellett haladó kis cigányretket, aki a vízelvezető árokba esett, de sérülést nem szenvedett.
Az olaszliszkai lincselés (és nem sima emberölés, mint az MTI hazudja) miatt az ügyészség nyolc személyt, köztük egy nőt és két fiatalkorú férfit vádol különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel, részben társ-tettesként, részben felbújtóként. A többi, több min negyven emberölő féreg, mégegyszer ismételjük, szabadlábon van, ellenük eljárás sem indult.
(MTI-s hazugságtenger a tényeknek megfelelően korrigálva)