"Emberrablás: erdőbe hurcolta és megerőszakolta a pultoslányt - Kilenc és fél év fegyházbüntetést kapott a kisasszondi erőszakoló

Kaposvár-Kisasszond: Két nőt hurcolt el az erdőbe, egyiküket meg is erőszakolta egy 47 éves kisasszondi férfi.

Egyik asszony a testvérének élettársa volt. Egy éjjel megjelent testvére házánál, ám csak az asszonyt találta otthon. Kényszerítette, hogy menjen vele. Egy rugós késsel fenyegette, úgy hurcolta az asszonyt szántóföldeken, erdőkön át.

A nőnek reggel sikerült elmenekülnie: azzal az ürüggyel, hogy egy bokorba menne könnyíteni magán, elszaladt és segítséget kért. Néhány nappal később egy kisasszondi presszó alkalmazottját hurcolta el a férfi.

Szerencsétlen asszonyt zárás után megvárta, a sötét utcán elélépett, és közölte, hogy egy régi sérelem miatt elégtételt vesz. Kényszerítette a nőt, hogy menjen vele. Szülei házához vitte, megfenyegette, hogy mondj azt: önszántából ment vele.

Az asszonyt közben hívták a gyerekei, nekik is azt kellett mondania, hogy saját akaratából döntött úgy, hogy elmegy, új életet akar kezdeni. Később a férfi egy rövid levelet is íratott vele erről, s elküldte a nő gyerekeinek.
Aztán összecsomagolt néhány dolgot, és az asszonyt magával hurcolva a szántóföldek, erdő felé vette az irányt. Egy erdőben éjszakáztak. A férfi közben folyamatosan fenyegette az asszonyt. Azt mondta neki: fegyvere is van, és használni fogja, ha a rendőrök el akarják kapni. A nőnek – mondta – az a dolga, hogy élete hátralevő részében boldoggá tegye, míg a rendőrök "ki nem lövik".

A szerencsétlen asszonyt többször megerőszakolta. Másnap reggel tovább menekültek, közben a férfi két hétvégi házba is betört, hogy ruhát és élelmet szerezzen. A kaposfői vasútállomásra érve az asszony kihasználta, hogy a férfi egy pillanatra nem figyelt oda, és elszaladt.

A férfit a bíróság személyi szabadság megsértése, erőszakos közösülés és lopás miatt jogerősen 9 és fél év fegyházbüntetésre ítélte és tíz évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától."
(sonline; kommentálható)

Kuruc.info: hogy honnan tudjuk, hogy cigány? Két cikkből is, amelyekből többek között az is kiderül, hogy az előző fegyházbüntetéséből előbb szabadult “jó magaviselete” miatt (nesze neked “kőkemény” BV!), és, ami még fontosabb, a “törvénytisztelő” cigányság mögötte egy emberként (!!!) felsorakozva bújtatta a rendőrség elől. EGY SEM volt olyan, aki azt mondta volna, hogy “már bocs, de Te egy rohadt gyilkos vagy, neked tényleg a börtönben van a helyed!”.

Tessék mondani, a fehérek is így állnak a saját bűnözőikhez? Dehogyis. Még ha mondjuk a saját családja ESETLEG kiáll egy köztörvényes (!) bűnöző gyilkos mellett, bújtatja, maga a fehér társadalom nem, és biztos lenne, aki feldobja. A lelkiismerete, a törvénytisztelete miatt. Ez az, ami, ahogy az megint csak kiderült, teljességgel hiányzik a cigányságból.

Ennyit arról a cigányfajvédői hazugságról, amit pl. Magyar-Ungár Elemér és a többi szutyok (lásd pl. EZT) terjeszt: azt, hogy a cigányság és a európai, fehér kultúra között semmi lényeges különbség nincs.

Nőrabló Rambó

"Orsós Istvánt emberölés kísérlete miatt körözték Somogyban még 1994-ben. A vékony csontú cigányember azonban kerek négy hónapon át menekült a rendőrök elől a somogyi erdőkben, gyakran az orruknál fogva vezette az őt üldözőket. A belső-somogyi cigányság (Kuruc.info: még egyszer felhívjuk rá a figyelmet: nem csak a közeli családja, hanem a TELJES cigányság!) – mint egykor a betyárok idején – segítette a bújkálásban, élelmet vittek neki búvóhelyeire. Végül már helikopterekkel, kutyákkal üldözték az időközben Somogyi Rambó néven elhíresült Orsóst. Akkor 13 év fegyházbüntetésre ítélték, amelyből 10 és fél esztendőt le is ült becsülettel, s jó magaviselete miatt előbb szabadult."
Végül, egy kis plusz infó az egyik cikkből. Cigányélet-anzix; az alma és a fája.
"Nagymama a kútban
Öt évvel ezelőtt O.-éknál borzalmas családi tragédia történt. Rambó fia valamilyen apróságon összeszólalkozott a nagymamájával. A vita végén az unoka ütlegelni, rugdosni, fojtogatni kezdte a nénikét. Végül a magatehetetlen asszonyt a kútba dobta."
Ez meg "csak úgy":
"Halállista
K. István éppen reggelizni készült a szántóföld szélén, a traktora mellett, amikor hátulról egy lövés érte. Életveszélyes állapotban szállították kórházba, életét a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhette. Elmondta, hogy O. István lőtt rá. Vérző sebbel a földre zuhant, és állítólag tíz percig könyörgött az életéért, mert O. a fejéhez tartotta a vadászpuska csövét, és újra meg akarta húzni a ravaszt. Mindez 1994. szeptember 20-án történt. A rendőrség helikoptert is bevetett O. elfogására, mintegy száznegyven zsaru kereste a környéken. Mégis csak hat hónap után került rendőrkézre. Az erdőben néhány ismerősénél, rokonánál bujkált. Végül egyik családtagja bejelentése után fogták el. A falubeliek szerint O. István egy halállistát készített haragosairól, amelyen a falu akkori polgármesterének a neve is szerepelt. Az első helyen azonban K. István volt. Őrá állítólag azért haragudott meg, mert K. viszszakövetelte tőle azt a vadászpuskát, amelyet Rambó betörés során tulajdonított el tőle (Kuruc.info: azaz nem ez volt Orsós első bűncselekménye.)."
Kuruc.info - Arppi S.