Legutolsó, kapcsolódó cikkünket (és számos azelőttit – tessék követni a linkeket, érdemes! Ezekkel egy az egyben le lehet szerelni a fajvédők hazudozásait, amikor arról vinnyognak, hogy úgymond semmi munkalehetőség nincs) folytatva hadd ajánljunk dolgos, munkaszerető cigány kisebbségünknek egy újabb álláslehetőséget – most Hollandiában. Eredeti ITT. Olvasónk kommentárja következik:

"Álláslehetoségek cigányoknak Hollandiában, nettó 1200€/300k HUF-ért, szállás ingyen

Drága cigányok, cigányfajvédők, cigányimádók, cigányvajdák!

Itt a nagy lehetőség! Elérkezett a ti időtök, hogy bebizonyíthassátok, hogy a cigányok magas munkanélküliségének az oka csakis a "rászistá,"fászistá", "náci" magyarok cigánygyűlölete, kirekesztése.

A cigányszerető, űbernyitott holland nép azért esedezik előttetek, hogy kegyeskedjetek segíteni a szegény hollandusokon, akik munkaerőhiánnyal küzdenek. Mindenkit, képzetleneket és nyelvtudással nem rendelkezőket is tárt karokkal várnak. Kiutazás, szállás ingyenes, tolmács van, havi 1200€ nettó fizetés, hetenkénti utalással, szállás és munkahely között ingyenes utazás.

Biztos vagyok benne, hogy ezek után minden cigányfajvédő, cigányvajda veszi a fáradtságot, hogy toborozza népéből a munkaerőt. És abban is biztos vagyok, hogy a cigányok tömegesen jelentkeznek munkára, bebizonyítva, hogy tényleg a mi "rászizmusunk" az oka, hogy itthon magas a munkanélküliség köztetek.

Cigányok, vár titeket az ígéret földje, Hollandia, ahol tisztességes munkáért tisztességes bért kaptok! 2-3 tisztességgel ledolgozott év után vehettek magatoknak házat (vidéken), kocsit, plazmatévét, mp3 lejétszót, mobiltelefont, aranynyakláncot, házimozirendszert, kábelkötegeket, és mindent, ami a cigánylét elengedhetetlen kelléke. (és amit így nem kell ellopnotok).

Sok sikert a munkavállalásban! Drukkolunk nektek!

Egy kuruc.info olvasó"