Idézzük az ITTENI, terjedelmes cikk legfontosabb részét:

"2003-ban az Alkotmánybíróság előtt az önkényes lakásfoglalók helyzetének enyhítésére irányuló kezdeményezés elbukott. Az Alkotmánybíróság akkori határozata szerint [4] nem alkotmányellenesek, de még csak nem is diszkriminatívak a foglalókat akadályozó jogszabályok. Sőt, a kilakoltatás azóta lett egyszerűbb, korábban mindenféleképpen bírói határozat kellett, azóta a 60 napnál kevesebb idő óta foglalók ellen elég a jegyzői határozat is. "Az Alkotmánybíróság megállapította, hogy az önkényesen elfoglalt lakás kiürítésének elrendelésére irányuló eljárás, valamint az önkényes lakásfoglalás szabálysértéssé minősítése nem sérti a szociális biztonsághoz való jogot. A kilakoltatott önkényes lakásfoglalók szállásának biztosítására akkor köteles az állam, ha azok életét közvetlen veszélyhelyzet fenyegeti. A szállás biztosításával kapcsolatos kötelezettségét az állam nem enyhítheti úgy, hogy mások tulajdonjogát korlátozza azáltal, hogy az önkényes lakásfoglaló kilakoltatásához nem biztosít hatékony eljárási formát. Ugyanígy a lakás nélkül maradt személyek sem oldhatják meg lakhatási gondjaikat mások tulajdonának megsértésével. Az államnak ilyen jellegű veszélyekkel szemben is kötelezettsége a tulajdonjog védelme" - fogalmaz a határozat. "
Hoppá! Ez is azt bizonyítja, hogy egyrészt hazudik, másrészt egyértelműen bűnelkövetésre uszítja a cigányokat 2006-ban az SZDSZ színeiben induló, a kesznyéteni bácsit nemes egyszerűséggel csak "gyilkos prosztó"ként emlegető Hell István (alias Libera nos, Domine!, ill. Liberté Egyenlőség Phralipe) , amikor azt állítja, az önkényes lakásfoglalás semmi esetre sem üldözendő.

Apropó, pokolpifta (Hell István). A zsIndex polfórumában többen is hivatkoztak arra, hogy szerintünk Hell az SZDSZ színeiben indult. Nem, nem csak szerintünk – az ITTENI "BUDAPEST V.ker. települési választás eredményei" listán ott van a neve, mint SZDSZ-es induló. Ezt nem mi állítjuk, hanem az önkormányzati választások hivatalos közlönye. Érveik "ütősebbé" tétele érdekében tessenek erre az eredeti weblapra hivatkozni, ne (csak) a Kurucra, ha Hell politikai (és anyagi – végül is, onnan (is) kapja a píízecskéjét) elkötelezettségét tárgyalják.

Azt sem érdemes elhallgatni, hogy Hell időközben polfórum-moderátorrá avanzsált (lásd pl. EZT és EZT). Modis álneve feltételezhetően Dwight Harris. Ez olyan, mintha kecskére bíznánk a káposztát – a zsIndex ezzel garantálta, hogy minden cigányellenes topic törlésre kerül. Ahogy ez történt ma reggel is - több topicot egyszerűen töröltek. Az előbb linkelt két hozzászólás lényege pl. a következő:

[Libera nos, Domine!] közvetlen az után moderátor lett, hogy a Kuruc leleplezte. Azóta szünnek meg napi rendszerességgel a cigányos topikok, de aznap hirtelen sok. Asszem csak ez [a Szereti valaki... "szaktopic"] maradt meg hirtelen akkor.

Belinkelt ide valaki egy fényképet
[Hell István portréját] Liberának cimezve.
Libera kiröhögte, hogy "de helyes gyerek".
Aztán jött egy kurucos cikk amiben ugyan ez a fénykép volt megspékelve azzal, hogy ez Libera, meg SZDSZ-es önkormányzati politikus, részletesen ecsetelték INDEXes tevékenységét, stb.
Libera mély hallgatásba menekült, majd 1-2 nap múlva a moderátori topik szerint moderátor lett belőle.
Azóta nem láttam igazából írkálni, de sok cigányos topik eltűnt.

Ennyit a zsIndex polfórumáról. Igen, kecskére káposztát bíztak – szinte azonnal törölnek minden, a cigánybűnözéssel foglalkozó topicot.

Végezetül pár gondolat a zsIndex eredeti cikkéről. Annyira van fair, hogy elmagyarázza, nagy a különbség a nyugat-európai jellemzően középosztálybeli, "lázadó", "társadalomból kivonuló", "hippi" stb. lakásfoglalók és a hazaiak között. Ez utóbbiak, a cikk szerint, szegíííínyek, rákényszerülnek az önkényes lakásfoglalásra, mert különben nem lenne hol lakniuk. Ezt a pofátlan hazugságot! Azt persze nem tette hozzá a zsIndex firkásza, hogy azért nincs hol lakiuk, mert az adófizetők pénzén nekik juttatott, vett házakat, lakásokat rekordidő alatt lelakják, szétrombolják: a csaptelepeket, a vezetékeket, a radiátorokat, a nyílászárókat kitépkedik, kivéssék a falból és eladják; a parkettát vagy eladják, vagy eltüzelik; a szobába vécézésről, a patkány-hegyekről meg az egyéb "finomságokról" nem is beszélve. Nem csoda, hogy általában 1-2 évig bírják a cigányoknak adott, darabonként több milliónyi adófizetői pénzbe kerülő lakások. Lásd ezügyben pl. Zajk példáját.
Az eredeti cikkben található videót érdemes megnézni.
Kuruc.info - Arppi S.