Olvasó: "T. Szerkesztőség és Kurucok!

Az az érzésem, hogy sokan voltunk ma este akik izgatottan várták " A hazudozás szabadsága" mai [vasárnap esti] adását. Szerintem nem nehéz kitalálni melyik témakörre gondolok. A beharangozó után kötelező anyagnak tartottam megtekintését.

Valószínűleg mi mindannyian - akiket érdekel nemzetünk sorsa - tűkön ülve vártunk, hogy "Mohácsivész" Viktória milyen megdönthetetlen bizonyítékokkal áll elő a nagycsécsi ügyet illetően.

És lőn sötétség. SEMMIVEL. Egyszerűen hihetetlen. Pedig nagyon figyeltem. Semmi.Hiába vártam hogy majd most, majd most mindjárt előrántja és arcunkba vágja. Sajnos semmi.

A szokásos hazugságsablonok kivételével semmi. Sőt undorító módon próbált mentegetőzni hogy, ő nem konkrétan a nagycsécsi üggyel hanem az utóbbi időben a cigányok ellen elkövetett bűncselekményekkel kapcsolatban vannak bizonyítékai, ami persze még nagyobb hazugság. Tehát ezzel csak saját helyzetét súlyosbítja. Mert egyszer eljön az igazság pallosának pillanata, amely legalább olyan erővel fog lesújtani, mint amilyen súlyosak és hazugok az ő és hozzá hasonlók kijelentései.

Persze meg kell jegyezni, hogy a műsor Drazsé hazugságügyi miniszter és a tejbetök keménységű Bal-ó kielégítő asszisztálása mellett készült. Pedig az ilyen interjúk óriási lehetőségek lennének számára bizonyítani, hogy méltó párja Morvai Krisztinának (Kuruc.info: már nem az, elváltak, ha jól tudom). Ezt is elszalasztotta. Sehol egy kemény kérdés a cigányságot sanyargató uzsorásokról vagy a segélyt egy nap alatt eltapsoló közveszélyesekről.

De szeretnék reagálni egy másik hírre is, amely arról szól hogy a csehek plakát-kampányt indítottak a cigányok munkára való ösztönzésére. Óriási ötlet. Csak nem sopánkodni kellene hogy bezzeg mi, bezzeg nálunk, hanem cselekedni. Szerintem ez olyan kezdeményezés lehetne nálunk is amibe nem lehet belekötni és a csehek sem vetnék a szemünkre, hogy lopott ötlet. Csak nem kell a kormányra várni, mert ugye tudjuk róluk amit tudunk. Az ellenzék meg olyan amilyen. (Kuruc.info: egyetértünk. Egy pozitív plakát - pl. az általunk ajánlott "Tanultam, dolgozom, minden jól megy, jól élek" egy cigány szakmunkás képével - ráadásul tényleg támadhatatlan lenne.)

Szóval akár a Gárda vagy a Jobbik is felkarolhatná az ügyet. Persze tudom ez nem olcsó, de biztos vagyok elő lehetne teremteni rá a pénzt. Sok alapítvány és civil szervezet csatlakozna.

Isten áldjon minden kurucot!

Magyarseprű"

Kuruc.info: ami a szégyenletes Baló-műsort illeti (amelyet, ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni, MI fizetünk, a MI adóbevételeinkből tartják el a teljes "magyar" TV-t, Balóstul, összevissza hazudozó Roma Magazinostul), az másoknál is kicsapta a biztosítékot. Pár idézet következik a zsIndex cigótopicából:

Az is tetszett nagyon, hogy megengedhetetlen hogy roma honfitársaink félnek!
Ja, hogy tízsszer annyi magyar retteg az nem baj.

És ez a baló kapitány nem kérdezett bele Mohácsi lyányunkba. Na, ez méreg nem a cián...

A drága Viktória most jól megmondta a rasszer gádzsók szemébe, hogy mink, romák mennyire félünk!

mohácsiról annyit, hogy aki a szarból jön, az esetek 99,99 százalékában szar is marad. Itt (vagy műáshol?) volt egy felvetés, hogy akkor esik majd pofára, amikor nem fog bekerülni az EP-be, mert az szdsz örül, ha egy-két tisztavérűt tud majd foglalkoztatni, és nem kell ilyenekre pazarolni a pénzt. Tudom, most kinevezték valami kisebbségi izének, de ott Brüsszelben nem csak hülyék vannak, mint nálunk, előbb-utóbb kibukik, hogy nem alkalmas semmire.

Hazudik a mohácsivész mint a vízfolyás. Mindenki tudja, hogy az esetek amiket felhozott, cigányok közti balhé volt, mégis rasszistázik. Remélem ez a mostani eset is a cigányok számlájára írható, az lenne csak az igazi pofára esés.

Az eszem áll meg. Van pofája ilyet mondani, hogy a rendőrök szinte lezárják a cigánytelepeket a falvakban, MINTHA A CIGÁNYOKTÓL KÉNE FÉLNI az ottlakóknak. Hát ki a franctól kell félniük a vidékieknek?
Na, legalább láthatjuk hogy mi lesz az eredménye ha többmilliós ráfordítással kitaníttatunk egy cigányt. A szemtelenséget, pofátlanságot, a hazudozást nem tudja levetkőzni akármennyit kupálódik.

Ez a műsor egy lóxar volt...

[Tarnabod kapcsán] a megtámadott [fehér] nyugdíjasokról egy szót sem ejt [Mohácsi], hanem a kommandósok rasszizmusáról beszél. :-(

A kurva anyjukat, 15 összefüggő esetről ugatnak! Amikor a magyart terrorizálják, akkor hol vannak a kamerák?
Mohácsit kisminkelték pánikosra, és megrendült arcot adtak rá. Drasztikus tibike vidám, mint mindig. Viktóriácska április óta követi az eseményeket, de fingja nincs mi történt itt 2006 október 23-án. Megujjazhatná már egy elefánt, hátha kicsit észhez térne.
Hol voltak ezek a véglények, amikor a cigány felgyújtotta a kislányt? Hol volt a tévé?

Tarnabod [ahol cigány támadt fehérre] is a felsorolásban, majd egy beszólás. Minden esetben cigányok az áldozatok? Mi van?

Ez a riporter [Baló] is szemrebbenés nélkül hazudik.
A legjobban az tetszett, hogy néha draskovics beszélgetése alatt mutatták az arcát és szabályosan rágta a száját többször is.
Drazsét sem értem, hogy miért nem mondta, hogy "t képviselőasszony, amennyiben tud vmit, akkor a műsor után jöjjön velem, beviszem a kapitányságra, és ott rögtön elmondhatja, amit tud, de a nyomozás jelenlegi állásánál olyan dolgokat kijelenteni, ami egyrészt nincs alátámasztva, másrészt csak tovább szítja az emberek egy részénél az amúgy is feszült hangulatot, az bűncselekmény."
Ennyit kellett volna max, és téma lezárva...v azt mondani, hogy ha kiderült, hogy uzsora, és cigók lőtték agyon, akkor utána itt találkozunk és bocsánatot kér a rasszista vádért...