A Népszava Popper Péter 75 éves születésnapja alkalmával PR-cikkel lepte meg a Nagyérdeműt. Szó szerint idézzük.

Popper Péter: mázlija lesz Magyarországnak, ha nem tör ki egy cigány polgárháború
Popper Péter 75 éves

Popper Péter pszichológus ma 75 éves. Könyvei garmadáját sokan bibliaként forgatják, belőlük próbálnak tájékozódni, hogy zűrzavaros korunkban hogyan is éljünk.
(Kuruc.info: pl. “Hogyan legyünk öngyilkosok” – valóban hasznos(?) irodalom…)
 
– Állítólag valamikor elhatározta, hogy önt semmiféle diszkrimináció nem érheti…

– A háború után, a Rákosi-idők kezdetén jutottam erre az elhatározásra. Addig még valahogy elfogadtam, hogy rendkívüli, ronda, szadista dolog volt a fasizmus, és balhéztam a szüleimmel, hogy menjünk el innen, mert itt meg akartak ölni. De amikor kiderült, hogy értelmiségiként is némiképp nemkívánatos személy vagyok, sok sérelem ért például a polgári attitűdjeim miatt, akkor eldöntöttem, hogy nem tűröm a diszkriminációt.

– Mit csinált, ha valaki diszkriminációval próbálkozott?

– Forrófejű fiatalként nagyon agresszíven reagáltam. Amikor például elkezdett valaki zsidózni, őrült módon összevertem. (Kuruc.info: idegbeteg a drága – ahogy nagyon sok más fajtatársa is.)

– És ma mit tesz ilyen esetben?

– Ha lehet, humorra fordítom a dolgot. Pár hónapja bementem a Kossuth téren egy büfébe. Odajött egy pasas, és azt mondta, hogy: „Popper úr, itt nincs kóser koszt. Mit keres maga itt?” De harsányan, úgy, hogy mindenki odanézett. Erre azt válaszoltam: „Ha kóser kosztot zabálnál, nem lennél ilyen ronda kövér!” Röhögés lett, és ezzel a dolog véget ért. De nem mindig lehetséges ilyen békés megoldás. Ha például egy gárda garázdálkodik az országban (Kuruc.info: csak a szokásosat tudjuk mondani: tessék mondani, mi törvényelleneset csinált eddig a Gárda? Hiszen még eszmetársa, a szuperliberális Papp László Tamás is azt írta, hogy semmit!) akkor önvédelmi gárdát kell alakítani, és úgy szét kell verni őket, ahogy Rómában szétverték a fasiszta tüntetést.

– Ezt hogyan képzeli? Jöjjön létre egy ellengárda, és harcoljanak egymással?

– Mondok erre egy példát. Külföldön voltam kriminológiai kongresszuson, ahol egy nyugati pasi azt mondta, hogy a 21. század emberének meg kell tanulnia együtt élni a kriminalitással. Ezt olyan baromságnak tartottam, hogy felszólaltam, és azt mondtam: „Ugyan már, tanítson meg engem együtt élni a kriminalitással!” Kétszer is jöttem el úgy éjszaka a Magyar Rádióból, hogy a Bródy Sándor utcában több srác is körbeállta a kocsimat, fél téglákkal a kezükben, és addig nem engedtek továbbmenni, amíg pénzt nem adtam nekik. (Kuruc.info: cigányok voltak, ugye? Ha ugyanis Popper nézeteivel elégedetlen hazafiak letttek volna, akkor nem pénzt követeltek volna, sőt...) Ha nem adok, összeverik az autómat és benne engem. Ha pisztolyt tartok, és lelövöm őket, én is kriminalizálódom. Hogyan lehet ezzel együtt élni?

– Végül is akkor a gárdaügyben mit csinálna?

– Én már tettem olyan javaslatot, hogy ha a rendőrség nem elég ahhoz, hogy megvédjen minket, szervezzünk önvédelmi brigádot, hogy igenis legyen rizikója annak, ha a vallása, a származása miatt bárki megtámad valakit! (Kuruc.info: még egyszer megkérdezzük: a Gárda kit támadott meg?!) Azt gondolom, hogy nagy mázlija lesz Magyarországnak, ha nem tör ki egy cigány- polgárháború. Nem fognak a cigányok engedelmesen éhen halni. (Kuruc.info: most sem halnak, sőt – píízük mindig van italra, játékgépre, ahogy az kivétel nélkül minden  velük kapcsolatos hírből kiderül. Hiszen mindig arról hallunk, hogy részeg cigány balhézott  [lásd pl. EZT]; részeg felnőttek és emberi ürülékhalmok között játszottak a purgyék stb. Márpedig ha italra, drogra, félkarúra van pííz, akkor kajára is, nem igaz?) Ha belátható időn belül nem történik valami hatékony szociális megoldás (Kuruc.info: újabb segílyke-emelés?! Ugyan mit érnénk vele… a finnek sem értek el vele semmit, pedig ott havi euroezreket tömnek egy-egy cigusba…), előszedik a fegyvereiket, bőven van nekik (Kuruc.info: tudjuk, nap mint nap látjuk a kézigránátos, puskás támadásokat. Pl. pont ma hajnalban volt egy ilyen… Plusz, az a legnagyobb vicc, hogy nem érzi mit írt le ebben a mondatban. A hazai liberálutánzó felfogás szerint tisztességes, törvénytisztelő embernek nem lehet fegyvere: a civil kézben bűnelkövetésre szolgál. Kinek van tehát fegyvere? A bűnözőnek. Mije van a cigányoknak? Fegyverük (bőven). Mik tehát a fegyverrel (bőven) rendelkező cigányok (kivéve állami erőszakszervezet tagja és erdész, vadász)? Folytassuk a sort...). Valószínűleg helyi villongásokkal kezdődik majd a dolog, de úgy látom, hogy ezek után úgy beleszaladhat Magyarország egy polgárháborúba, mint a sicc.

– Miért nem tud előremozdulni a cigányügy?

– Koncepció nélküli a cigánypolitika. Abban az időben, amikor Horn Gyula miniszterelnök tanácsadója voltam, készítettem egy vizsgálatot, hány akció zajlik a tanár részéről a cigány és a nem cigány gyerekek felé. Kiderült, hogy a cigány gyerekek szignifikánsan kevesebb megszólítást, biztatást kapnak, mint a többiek. Csak akkor lehetne integrálni őket az iskolarendszerbe, ha fölhoznák őket a többiek szintjére. (Kuruc.info: hazugság. A tanárok döntő többsége nem kirekesztő se itt, se sehol. Miért van az, hogy a szupergazdag, oktatásban világelső Finnországban is éppen ugyanolyan nagymértékű a cigányok körében az írástudatlanság és iskolázatlanság, mint nálunk?!)

– Miért csúszik a rendszerváltáskor jelentős előnnyel induló Magyarország mind hátrébb a környező országokhoz képest?

– Egy ország sorsa függ a hatalom gyakorlóinak intelligenciájától. Ha a hatalom gyakorlói intelligensek, akkor a polgárokat békén hagyják. Ha nem azok, a politika bejön a szobába, az ágyba. Magyarországon sehol nem látok egy olyan megközelítően intelligens politikust sem, mint amilyen például Deák Ferenc volt. Az igazán tehetséges emberek elmentek Nyugatra üzletet, tudományt csinálni. A második vonal itt gazdagodott meg a privatizáció és egyebek révén. Politikai hatalmat az intellektuálisan harmadosztály gyakorol, aki semmihez nem ért, semmilyen helyzetben nem tud a talpán megmaradni, csak a politikai hatalom segítségével.

– Ha vákuum van a politikában, miért nem jönnek tehetséges emberek, akik kitöltik az űrt?

– Mert nincs vákuum. A politika tele van középszerű és az alatt levő emberekkel, gondosan kinyírnak mindenkit, akinek van valami spiritusz a fejében, akiben van valódi politikai elkötelezettség, túl a saját zsebén.

– Ez így nem túl summás vélemény?

– Nem látom az utánpótlást, nem látom azt, hogy bármelyik politikai mozgalom ne irtózna a nálánál tehetségesebb emberektől. Valamelyik amerikai milliomos sírjára van fölírva, hogy: „Itt nyugszik az, akinek tehetsége abból állt, hogy nálánál tehetségesebb emberekkel vette körül magát.” Nálunk viszont halálos ítélet lehet a tehetség, a tudás, a műveltség. Churchill mondta, hogy az, aki csak a következő választásokig lát, politikus lehet, de államférfi nem. Elveszett a határ a lehet és a nem lehet között. Ha Mikszáth idejében azt mondja az egyik képviselő a másiknak, hogy: „maga hazaáruló”, az halálos párbajt von maga után. Ma viszont megjelenhetett az egyik jobboldali lapban a „Mikor döglesz már meg, Popper Péter?” című cikk. A televízió-műsorok jelentős része pedig a kamaszdisznólkodások, trágárkodások szintjén van. (Kuruc.info: ezt is a mi [nemzetiek] nyakunkba tetszik varrni? Pedig ezek kivétel nélkül mind ballib kertévéken mennek. A nemzeti(bb) adókon – pl. Echo, ex-Zenit, esetleg még a HírTV is – nincsenek ilyenek.)

– Infantilizálják az országot?

– Elég erősen. Ennek az az oka, hogy a diktatúrának és a globalizált társadalomnak ugyanaz az embertípus kell. Az infantilis, jelszavakkal, hülye mítoszokkal, tekintéllyel irányítható tömegember.

– A könyvei próbálnak útmutatást adni, hogyan éljünk. Ha ennyire rossz a helyzet, kikből áll az olvasótábora?

– Magyarországon létrejött rengeteg kisközösség, melynek tagjai védeni próbálják magukat a társadalmi elnívótlanodástól. Részint belőlük áll a közönségem, részint olyanokból, akik magányos szellemi emigrációba vonultak, már nem fizetnek elő újságra, nem néznek tévéműsort se. Próbálnak elszeparálódni, de a farkas bejön a kertbe is. Töprengőkből, elégedetlenekből, azokból, akik szemben állnak a tömeghatással, kerülnek ki az olvasóim. Megvagyok ezzel a közönséggel. Az az igazság, hogy jól megélek belőle. (Kuruc.info: no comment – a “Hogyan legyünk öngyilkosok”-típusú szemetet valóban el lehet adni…)
Kuruc.info - A.S.
Frissítés (nov. 20. 21.25): 1.) A Magyar Nemzet mai cikke következik (félkövérrel szedtük, hogy az utána következő olvasói levelet könnyen megtalálhassuk):

Antirasszista fölkelés készül?
Balavány György
2008. november 20. 00:01

Popper Péter fegyveres ellenállást hirdetett a magyarországi rasszizmus ellen. A közismert pszichoguru, hetvenötödik évéhez érkezve, betért egy születésnapi interjúra a Népszavához. Ott történt. Horn Gyula egykori tanácsadója az életművét megkoronázó szövegben kifejtette: ifjú korában, ha zsidózást hallott, „őrült módon összeverte” az elkövetőt, ám most, megvénhedve, már csak verbálisan harcol. (Értsd: másokat küld a csatába.)

Popper előbb egy civil szervezet, a Magyar Gárda elleni erőszakra buzdított, így: „önvédelmi gárdát kell alakítani, és szétverni őket”, aztán aggodalommal utalt rá, hogy hazánk véres katasztrófa küszöbén áll, többek közt azért, mert a cigányok nem tudják már elviselni a szegénységet. „Valószínűleg helyi villongásokkal kezdődik majd a dolog… úgy beleszaladhat Magyarország egy polgárháborúba, mint a sicc.” Aztán azt javasolta: „ha a rendőrség nem elég ahhoz, hogy megvédjen minket, szervezzünk önvédelmi brigádot”. Mármost Popper csöppet sem cigány, esetében a „minket” talán a hazai zsidóságot jelöli – amely ezek szerint szintén súlyos veszélyben van, úgyhogy itt az ideje, hogy erőt alkalmazzon.

Fogalmam sincs, mire jó a balliberális oldalnak egy polgárháború, de úgy látom, bármit megtenne érte. Popper uszító nyilatkozata csak egy a sorban. Idézek mellé egy kis Kolompár Orbánt: „a romák nem várják meg lehajtott fejjel, hogy vagonokba tereljék és koncentrációs táborokba hurcolják őket”. Nem sokkal Olaszliszka után volt szíves ezt a nem cigányok tudtára adni a roma vezető. Ugyanő idén már cigány erőszakszervezet felállítására tett utalást. S tegnap Kovács István mohácsi cigányfőnök jelentette be: „létrehozunk egy szervezetet, és megvédjük roma testvéreinket”.

Amint egy cigány házat támadás ér, a kormány által mozgatott kisebbségvédők azonnal teleordítják a sajtót, hogy lecsapott a rasszizmus. Eddig egyszer sem bizonyosodott be a rasszista indíték, viszont rendszerint kiderült, hogy cigány bűnözők állnak a háttérben. Ugyanakkor egész vidékeken mindennapos, hogy cigányok elviszik a terményt, kifosztják és/vagy felgyújtják a házat, megverik, sok esetben kivégzik a lakókat. Lehet nem szeretni a Magyar Gárdát. De a félelem ülte falvakban a gárda szimbolikus segítsége is fontos, mert bár a lakosság tényleges veszélyben él, az állam nem tesz a védelmében semmit. A rendőrség fejlesztése abban áll, hogy a kormány a karhatalmat hizlalja, megfélemlítendő mindazokat, akik esetleg tiltakoznának a politikája ellen. A vidéken élőket – cigányokat is, magyarokat is – magára hagyja az állam. Egymásra hagyja őket. Épp a mai időkben, amikor sok az éhes ember. S mint tudjuk, az éhes ember ideges. Ezért aztán, Popper-féle tanácsadók segítségével, tényleg beleszaladhatunk egy polgárháborúba, mint a sicc…

Az a helyzet, hogy sok mindent meg lehet érteni. Ha egy öreg zsidó retteg, azt is meg lehet érteni. De a vészkorszak emléke sem jogosít fel senkit, hogy Európa egyik legtoleránsabb nemzetét – fojtottan vagy harsányan – rasszizmussal vádolja, és fegyveres felkeléssel fenyegetőzzön. „A diktatúrának és a globalizált társadalomnak ugyanaz az embertípus kell. Az infantilis, jelszavakkal, hülye mítoszokkal, tekintéllyel irányítható tömegember.” Ezt is Popper mondta. Valószínűleg e felismerésből indul ki maga is, amikor elterpeszkedik rajongói által tákolt trónusán, aztán hülye mítoszokat és jelszavakat dünnyög. S hogy miért? A lélegzetem is elakadt, amikor az interjú zárómondatához érkeztem: „az az igazság, hogy jól megélek belőle”. Hát ezért.


2.) "Íjfeszítők gyermeke" olvasónk egy hosszabb Popper-tanulmánnyal örvendeztetett meg bennünket:

"A pszichológusok és pszichiáterek árulása

Magyarok! Hozzám közel állóktól tudom a következőket, de részint magam is fül-és szemtanúja voltam az itt leírtaknak. A kuruc.info legutóbbi, Popper Péterről szóló írására reagálok, Popper ”védelmében”. A ”védelem” abban áll, hogy a kuruc.info lekicsinylően írt Popperről, holott ő egy átvitt és valós értelemben is minden hájjal megkent zsidó. Kicsit pöffeszkedően tud ülni a pulpituson, tud értekezni arról is, mikor volt zöld a Szahara. Talán Badinyt is olvassa titokban?

Magyar természetgyógyásztól hallottam egy történetet, hogy milyen aljasan ellenezte Popper a természetgyógyászatot. Aztán amikor erről kellett a rádióban értekezni, feltüntette magát támogató szakértőnek, miközben a valódi természetgyógyász hölgyet ott helyben, a műsoridőn kívül megfenyegette. A poén az volt, hogy meglátva a dologban az üzletet, ő helyezte be magát a megfelelő engedélyeztetési és vizsgáztatási helyekre, mint ahogy általában a zsidó ravaszság és gonoszság ezt diktálja. Szóval ő, az ellenző lett a szakértő és bíró.

Szerintem Popper hazudik, hogy a könyveiből él meg olyan jól, amúgy szerénytelen is. Ez a nagyképű hájpacák jó kapcsolatokat ápol a hazai pszichiátria zsidó vezérkarával, pl. Füredi professzorral, akinek a családja olyan, mintha a közelkeleti híradásokból lépett volna ki.

Ez a Füredi egy óráján  azt hazudta a magyar nemesekről, hogy azok a jobbágyaik vérét áldozták fel, mintha ez lett volna a jellemző a magyar nemességre. Füredi prof attidűdjére, a magyar nép iránti szeretetére, és társadalomtörténeti tudásának szegény voltára, elfojtott dühére, komplexusaira mindenesetre ez a kijelentés jellemző lehet.

Nem csoda ha ”nyugaton” sok helyen talán azt se tudják kicsodák ezek a ”magyar” főpszichiáterek.

Na most, ezek a főmuftik és udvartartásuk konferenciáról konferenciára, ötcsillagos hotelből ötcsillagosba utazgatnak évente számos alkalommal, ahol az előre megírt vagy megíratott előadásaikat százszor és még többször leadják diákról, és százszor kapnak érte hatalmas pénzeket a külföldi gyógyszercégektől. Aki fizet azt dícsérik, utána még a konkurensét is, ha az is fizet. Mint a prostituáltak.

Aztán előfordul, hogy külön jazz-zenekarral táncolnak az öltönyös balatoni éjszakában, miközben az igahúzók a kórházban robotolnak három-ötezer forintos ügyeleti díjért. Talán valamelyik havi számlát részben fedezi nekik, a vizet, vagy a villanyt. A tankönyv ugyanis már tízezer.

Részint azt rebesgetik, hogy ennek a zárt belső körnek, akik csicskákkal dolgoztatnak a kezük alá, a havi nettója már régen öt millió forint lehetett, de lehet, hogy alábecsülöm. Na most ezek olyan szakemberek, hogy hírlik, ha rosszul lesz valaki egy rendezvényen, orvosért kiáltanak. Specialisták, mondhatnánk, de miben?

Miért pénzelik őket? Egy jól megválasztott pszichiátriai kezelés havonta sok tízezerbe kerül egyetlen betegnél a magyar államnak, miközben gyógyult beteg a pszichiátriáról nem sok kerül ki. Maximum életben marad a pszichésen nyomorult, miközben az elnincstelenedő kizsigerelt egészségesek tömege pszichésen belerokkan a helyzetbe, de így legalább lesz a kuncsaftokból utánpótlás.

Nyilvánvaló, hogy az ingyenes ördögűzés nem jó biznisz, hiába hatékony, de ez most részint csak vicc volt, de csak részint. A többit olvassátok hozzá örömmel az evangéliumokból és járjatok nyitott szívvel és jó szemmel a mai Magyarországon vagy amúgy is, fordítva.

A néhai OPNI urairól beszélek, többek között. Értékeljétek tehát mindig összetetten a híreket, ne legyetek naívak, az együgyűség viszont bölcs dolog is lehet, ha egy ügyűek leszünk, gondoljanak minket bárminek.

A kábítószerbuzi Funk Sándor addiktológus például jobban teszi, ha a Nyírőben a munkahelyén nem a magyar őstörténelmen gúnyolódik, mert ez vélhetően sem a munkaköri leírásában nincs benne, sem pszichiáteri, vagy emberi tartásához nem fér hozzá. Egy pszichiáter ne tudná, hogy a beosztottak nem mernek visszavágni kiszolgáltatott helyzetükből adódóan, ezért tőle a gúnyolódás  olyan helyzetben a bunkóság, a szakmai és emberi gyengeség jele?

Lehet, hogy Csernus is csak addig vállalja be, amíg a hitről, Istenről, a végső kérdésekről és felsőbb igazságról nem esik szó. Aztán még ő is zavarba jött. Még ilyet, hát nem mindig fölényes? A korrupció leleplezését már talán ő sem vállalja be.

Nincs még tíz éve, hogy a pálutcai grund helyén épült pszichiátriai klinika kórlapjairól eltűnt a szabadkőműves háromszöges-szemes fejléc. Nem tudom, hogy Tringer professzor és köre csupán a látszatra ügyelt, vagy zavarta az árulkodó fejléc. Ha ellenük volt, nemes tett lehetett. Szemes Napisten egyiptomi jelét miért is sajátítja ki egy titkos társaság, hacsak nem azért, hogy magukat helyezze az istenség helyébe? A mindentlátó szem azonban őket is látja.

Végezetül a sátoros ünnepről. Egy szegedi konferencián két hotel közé húzták fel a gyógyszercégek promóciós, hőlégfúvókkal fenntartott sátrát. Egy jónevű, és szintén pulpitusképes pszichiáter szűkebb körben, jelentőségteljesen, beosztott kollégáira és tanítványaira nézett: ”Ez egy sátoros ünnep”- mondta titokzatosan elmosolyodva, és akik ott voltak, az igazságnak mind cinkosaivá váltak. A nevét nem árulom el, mert őt tényleg védem. Mert ő az igazat mondta nekünk. Nemcsak hogy nem hazudott, hanem elmondta az igazat. Tanított. Ő a jó pszichiáter típusa. Mert a tudásukra nagy szükségünk lehet, de nem mindegy, mire használják.

Popper Péter a legnagyobb tudományt nem sajátította el, a szeretet tudományát. Nem érti a világot, hiába elbizakodott. Felsőbbrendűnek képzelve magát az alsóbbrendűek táborát szaporítja. Kár érte, kár értünk.

Ha jó szakot választasz, megnyílik a korvinusz kempinszki meg a  meridien meg az interkontinental meg az akvinkum meg a radizon sas, megcsodálhatod olcsó, gyorsan lecserélhető, szellemi értéket nem kepviselő berendezésüket, a nem mai átlagmagyarnak való számlát úgysem te fizeted. Végül is a helyeden érezheted magad, csak a szállodából nem harapsz. Amiből harapnál, a professzori körnél marad, hogy hallgasson a bérköveteléseknél. Hogy ossza az észt. Hiszen tudjuk: oszd meg és uralkodj.

Hogy közben a főpszichiáterektől időben segítséget kérő mezei pszichiáternőt lelőtte a betege, hogy   az ügyeletes pszichiátert megpakolja-e a beteg őrszemélyzet híján, hogy hány cigit szív a szexi, szingli és tehetséges szakorvosjelölt kolléganő, hogy az holnapi ügyeletben hányszor pofázik vissza a képzetlen ápoló a szakorvosnak, lévén fontosabb a gépezetben mint a kezdő- vagy szakorvos...
Hogy az öngyilkosságot kutató Arató Mihály professzor miért lett állítólag öngyilkos annyi csúcselmegyógyász közepette stb.stb. Hallgat a fáma. A ”névtelen” igahúzók egymás közt sutyorognak, bátrakra várva.

Senki nem akar kiállni, hogy elmondja: a mai Magyarországon állandósult a sátoros ünnep? Pedig a pszichológusnak és pszichiáternek szerepe lenne a realitásítélet erősítése. Az egész nép és az egész magyar nemzet gyógyítása, tanítása.

Ugy látszik, lélektelen és szellemtelen egyetemekről lélektelen lélekgyógyászok és szellemtelen elmegyógyászok kerülnek ki, rab lelkek.  Mindez már szigorú EU-konformitással, és ez a lényeg!
Ez a diagnózis, ami hatékony és gyors terápiát igényel. Radikális, az okot gyógyító, a betegség gyökeréig hatoló beavatkozást. Magyarok, patópálok! Az időtényező is fontos! Az írástudóktól pedig mindig többet várnak, igazságot, nem árulást – sem cserbenhagyás, sem kufárság értelemben.

Íjfeszítők gyermeke
"
Olvasó (nov. 21. 8.54): "Magyarellenes Füredi Professzor

Szép jó estét tisztelt Kuruc.Info!

A Popper Péteres cikketekhez egész pontosan az" íjfeszítők gyermeke" részhez szeretnék hozzászólni ami mélyen érintette a szívemet, valamint igazságérzetemet javítja. Az úriember említést tesz egy nagy "magyar" koponyáról: Füredi Professzorról...

Nos, volt szerencsém találkozni ezzel a magyarellenes genetikai kommunista ivadékú féreggel:

Az a kisebb baj, hogy közel-keleti média értesülései szerint viselkedik.. Azóta lettem csak idegesebb tőle: amikor szóba jött Magyarország olyan undorító lekezelően legyintett felsőbbrendűség érzésből /a valóságot ugyebár mi tudjuk/, hogy ki tudtam és ki kellett volna vágni az ablakon a hülye agymosott európai tesztjeivel együtt, utána meg felszántani vele a Kárpát-medencét, megmutatva neki a magyar virtust (még nem késő) !! Mi a francot képzel az a majom ott az íróasztal mögül? Maradjon a hülye tesztjeinél meg a gyógyszereinél, onnan okítsa akit lehet!!! Annyira felerősödött bennem ez az egészséges vágy és ösztön, hogy meg is fogom keresni a "Professzor urat" egy magyaros kijózanosításra! Próbált nekem is hazudozni a magyarságról..Nem sikerült neki..Köszönöm a cikket Kuruc.Info..
XY"