Kolompár Orbán minden második mondata az, hogy a Gárda így meg úgy törvényellenes, katonai (lásd EZT) meg hogy milyen dolog uniformisban felvonulni. Az ügyeletes pofont bűnözőkoliorbinak nem más, mint a szélsőbalos, a többek között a Balogh Artúr-típusú elmebetegeknek is teret adó Hírszerző szélsőliberális, ugyanakkor néha egész normális dolgokat leíró (lásd pl. EZT) Papp László Tamása szállítja.

Nem állít mást Papp, mint azt, hogy a Gárda teljesen legális, törvényes és emiatt jogállami módszerekkel betilthatatlan. Ezzel nemcsak a Gárdát bűnöző, illegálisozó kolompár-féléknek tesz keresztbe, hanem a saját, balbiberális oldalának is. Egy ilyen cikk után igencsak nehéz lesz a ballibek dolga, ha továbbra is a Gárda betiltása mellett akarnak majd "érvelni".

Nem idézzük a teljes, igen hosszú és más szempontokból igencsak bicskanyitogató cikket; akit érdekel, megtalálja ITT.

"A Gárda momentán semmiféle bűncselekményt nem követett el. S ha Vonán múlik, nem is fog.
Aki fasiszta terrorizmusban utazik, nem igyekszik szervezetét cégbíróságilag bejegyeztetni. Ha valaki cigányokat lincselne, az nem fogja a gyülekezést előre jelenteni a rendőrségen. Az etnicizálódó gettóbűnözés sújtotta falvakban történő masírozás célja ugyanakkor - a marketingértékén túl - letagadhatatlanul a provokáció is. Odatartani a fejünket egy tockosért, hogy aztán mártírpofával zihálhassuk: a romák polgárháborúra gyúrnak. Csakhogy - lévén, hogy a Gárda-dzsemborikon több a rendőr, mint a demonstráló - ennek csekély a valószínűsége.
Láthatjuk, Vonáék stratégiája kerüli az illegitim erőszakot. Újból leszögeznénk, hogy a morális és politikai kiközösítésre természetesen rászolgáltak. De egy humán populációt önmagában azért betiltani, mert saját kezűleg tervezett uniformisban császkálnak, jogállamban nem lehet."
Nos, fajvédők, balbiberálisok, Papp László Tamás talán csak nem hazudik...
Kuruc.info - A.S.