Kézigránátos gyilkosság: autóügyletek miatt történt?

DN-információ

Pécs: Nem kizárt, hogy üzleti vita állt a múlt héten Pécsett elkövetett, kézigránátos merénylet hátterében, azonban vélhetően nem (vagy nem csak) uzsorakölcsönök miatti nézeteltérések vezettek a leszámoláshoz.

A Dunántúli Napló információi szerint nem kizárt, hogy elszámolási vita vezetett a múlt héten történt, két halálos áldozatot követelő, kézigránáttal elkövetett merényletet. A támadás hátterében viszont feltehetően nem, vagy nem csak uzsora kölcsönök állnak, hanem autóügyletekhez kapcsolódó, rendezetlen számlák. Értesüléseink szerint vélhetően az történt, hogy az egyik áldozat nem fizette ki egy eladásra elhozott, nagy értékű kocsi árát. Úgy tudjuk, korábban erélyesen figyelmeztették is, egyenlítse ki tartozását, ám ezt nem tette meg.

Úgy tudjuk, P. Zoltánt a merénylet előtt figyelmeztették is üzletfelei, fizessen. Miután ezt nem tette meg, akkor dönthettek úgy, végeznek vele  –  persze, ha igaz, amit csak félve meséltek el a közelbenlakók.

További részletek a szerdai Dunántúli Naplóban, s hamarosan itt, a bama.hu-n!
(a BAON cikkének egy az egybeni átvétele; ajánljuk a cikkre érkezett hozzászólások elolvasását is)
Kuruc.info: Mert ez a rasszista többségi társadalom már megint cserbenhagyta a romákat. Még etnikai indíttatású kézigránátos támadást sem hajlandó összehozni a kedvükért. Ezt is a dolgos-szorgos roma uzsorásoknak kell kivitelezni helyette.