“Megdöbbentő”, új fejlemények derültek ki a családja szerint is elrabolt francia diáklányról, Ophéliéről. Eddig kivétel nélkül mindenki azt nyilatkozta, hogy a lány abszolút életigenlő, pozitív életszemléletű volt. Senki se beszélt arról, hogy sokat ivott volna, mielőtt hazaindult.

Most meg mit kellett “megtudnunk” a rendőrségről? Azt, hogy ivott, és hogy kiegyensúlyozatlan volt a lelkiállapota az utóbbi időben. Finoman szólva bűzlik az egész érvelés. Ahelyett, hogy szépen sorban megkeresnék a Lánchídon áthajtó összes kocsi gazdáját a rendszámuk alapján, esetleg egy kőkemény raziával átfésülnének minden cigánytanyát (nem csak Ophélie, hanem ezer másik elrabolt, rabszolgának, kurvának kényszerített lány érdekében – lásd ezzel kapcsolatban a Csellengők legújabb, megdöbbentően őszinte adását), kifejezetten arra játszanak, hogy az “öngyilkos lett a lány, szóval kuss van, szó sincs emberrabló cigányokról!” verziót erőltessék. Annyira, de annyira megszokott és tipikus mindez... és még mondja valaki, hogy nem a bűnözőket védik!

Arról nem is beszélve, hogy a lány édesapja már 30-án beadta a feljelentést a rendőrségre (forrás ITT). Ennek ellenére a 3-án (azóta két munkanap is volt!) kelt közlemény azt állítja, semmiféle feljelentést nem kaptak.

Az ITT található eredetijű közlemény következik:

Közlemény (BRFK)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság mindent megtesz a 2008. december 4-én eltűnt Bretnacher Ophélie Aurelia megtalálása érdekében.

Eddig több, mint 100 tanút hallgatott meg a rendőrség, akik közül többen arról számoltak be, illetve egyéb körülmények és a szakértői vélemények is arra utalnak, hogy a lány kiegyensúlyozatlan lelkiállapotban volt az utóbbi időben. A tanúk közül többen beszámoltak arról is, hogy a lány eltűnésének éjszakáján sok alkoholt fogyasztott. A tanúmeghallhatások, adat- és információgyűjtések során olyan körülmény nem merült fel, ami bűncselekmény elkövetésére utalna vagy azt megalapozná, mindezek ellenére a rendőrség semmilyen lehetőséget nem zár ki, akár bűncselekmény elkövetését sem, ezért teljeskörűen vizsgálja a lány eltűnésének körülményeit.

A Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz a lány édesapja részéről nem érkezett feljelentés.

A Budapest Rendőrfőkapitánya által felállított 7 fős nyomozócsoport a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitánysággal és a Fővárosi Tűzoltó Parancsnokság búváregységeivel közösen továbbra is nagy erőkkel keresi az eltűnt francia lányt és mindent megtesz annak érdekében, hogy megtalálja. (Kuruc.info: hahaha, az év vicce. Ha nem emberrablásról lenne szó. Így meg csak tragikomikusnak minősíthető ez az egész…)
  
BRFK KOMMUNIKÁCIÓS OSZTÁLY
Frissítés (dec. 5. 0.12): a STOP, amely ma egy elképesztően vonalas, uszító, a tényeket módszeresen elhazudó, a Gárdával kapcsolatos cikkel lepett meg bennünket, is teljes mellszélességgel a rendőrség álláspontja mellé állt. Idézzük és kommentáljuk ITT  található, több tucat kommentárt kapott írásukat. Apropó, kommentárok. Az egyik (“anonim”) hozzászóló szerint a francia rendőrség munkáját erősen akadályozta a magyar, és ezért is kellett az édesapának feljelentést tennie. Hát igen – erről papolunk mi is már lassan egy hónapja! A magyar rendőrség valószínűleg igencsak tisztában van azzal, hogy az ilyen típusú “eltűnések” jórészt a cigányok rabszolgának, vagy kurvának való emberrablásaival függnek össze, és emiatt nem akarnak, mernek nyomozni. Themisz is érdekeset írt: “Sajnos a "lányrablók" nem mindig a szegénysorsú lányokat rabolják. Előszeretettel rabolnak éjszaka egyedül mászkáló lányokat is. Az iratok ilyenkor a legkevésbé érdekesek.... Egy ismerősöm egyetemista lányát is egyetemi buliról hazafelé jövet rabolták el, egészen közel az otthonától. Hónapokig egy lakásban tartották bezárva, prostitucióra kényszerítve. Amikor megbetegedett, akkor elvitték orvoshoz, ahol a lány az orvostól kért segítséget. A mentőkkel együtt a rendőrség is megérkezett és a kint várakozó rablókat lekapcsolták. A feljelentett rablók családjának állandó fenyegetése miatt a család más városba költözött, még az ismerősök sem tudják, hogy hova.

Ophélie-ügy: hallucinogén anyagot csempésztek a francia diáklány italába?

Kétséges, hogy Ophélie valaha előkerül

Egyre szövevényesebb a francia cserediák eltűnési ügye. Míg lapértesülések szerint az apa emberrablásra gyanakszik, addig néhány tanú elmondása szerint Ophélie kissé depressziós volt az eltűnését megelőző hetekben. A nyolcfős rendőrségi egység tovább nyomoz, de egyelőre ők sem találtak semmilyen emberrablásra utaló nyomot.

Életük legszörnyűbb karácsonyát töltötte a Bretnacher család, akik egy hónapja keresik eltűnt szerettüket. Miközben átölelték egymást szenteste, arra gondoltak, vajon hol lehet most a mindig jókedvű, életvidám Ophélie. Vajon hullámsírjában fekszik, vagy egy balkáni bűnbanda fogságában sínylődik addig, míg egy gazdag üzletember meg nem vásárolja.

Egy a STOP által megkérdezett, eltűnési ügyekben járatos szakembertől megtudtuk, nagyon is virágzik ez a fajta üzletág, hiszen tömegével adják el prostituáltnak a Kelet-Európából érkező lányokat.

"Nem tartom valószínűnek, hogy a francia lányt elrabolták volna, ugyanis az erre specializálódott bűnözői körök a szegénysorsú, többnyire ukrán, román vagy szerb lányokkal kereskednek. Olyanokkal, akiket nem keres egy egész ország, akinek távolléte talán fel sem tűnik családjának" - fejtette ki a szakember (Kuruc.info: milyen “szakember” az olyan, aki még a statiszikákat sem ismeri? Lásd a Csellengők adását: egyértelműen az édesnya is elmondta, hogy cigányok rabolták el a lányát és kényszerítik már majdnem két éve arra, hogy kurva legyen. A “rendőrség” meg magasról belesz@rik az egészbe, és még csak véletlenül sem próbálja meg kiszabadítani… és ez csak egy eset a sokból, ahogy az a műsorból kiderül!), és hozzátette, sokkal valószínűbb, hogy esetleg valamilyen hallucinogén anyagot csempésztek a lány italába, és ettől bódultan zuhant a Dunába egy módosult tudatállapotban. (Kuruc.info: persze, mert olyan könnyű “belezuhanni” a Dunába. Tucatjával hallunk olyan eseteket, hogy a hiányos korlátok stb. miatt az emberek sorra a Dunába zuhannak. Hát persze.) Az sem hagyható figyelmen kívül, hogy információink szerint az egyik tanú vallomásában elmondta, a lány az elmúlt időszakban feszültebb és rosszkedvűbb volt a megszokottnál. (Kuruc.info: 200 másik tanú meg az ellenkezőjét mondta… Persze attól még a STOP-nak ennek az egy darab állítólagos tanúnak az állítólagos vallomása lesz a perdöntő, és nem a többieké. Hiába, valahogy, lelkes kormányközeli médiumként, csak ki kell nyalniuk a rendőrség alfelét, csak védeniük kell őket…)

Egy szülőben azonban az utolsó pillanatig él a remény, hogy visszakaphatja imádott gyermekét. Talán ezért is szeretné azt hinni Ophélie édesapja, hogy esetleg akaratán kívül tartják valahol fogva lányát. Ha így lenne, talán újra látnák őt, ha viszont beigazolódik a rendőrök gyanúja, nincs remény.

Figyelembe véve a Duna december 4-i hőmérsékletét és a sodrást, nem sok esélye lett volna a 22 éves lánynak a túlélésre. Még egy erős fizikumú, felkészült úszó sem bírná néhány percnél tovább, hiszen a test szépen lassan kihűl, és az életmentő mozgás is lehetetlenné válik a begörcsölt izmok miatt.

Ha ez így történt, a lány teste már az országból is elsodródhatott, de az is elképzelhető, hogy valahol a fenéken elakadt, így talán csak évek múlva kerülhet elő az akkor már felismerhetetlen test.

Arppi S. – kuruc.info
Frissítés (dec. 5. 12.43): Olvasó: Halihó!
Az eltűnt francia lány esete kapcsán merült fel bennem egy-két kérdés, és remélem, találok még néhány olyan olvasót, akinek szintén jó a memóriája, és nem lehet csont hülyének nézni:
Tudható , hogy a francia lány dec. 4-én tűnt el. Két vagy három nappal később volt egy híradás arról, hogy a ferencvárosi Bakáts tér környékén félholtra vertek és megerőszakoltak egy amerikai turistalányt, akit lemeztelenített állapotban egy taxis vitt kórházba. Utána -állítólag- "látókörbe került" néhány személy, akiket azért nem vettek őrízetbe, mert idézem: "meg kell várni a szakértői véleményeket". Itt -feltételezem- a DNS vizsgálat eredményeiről lehetett szó, amit sürgős esetben 1-2nap alatt el lehet végezni. Szerencsétlen lánytól -gondolom- hüvelyváladékot vesz az orvos, majd mehet összehasonlító elemzésre a "gyanusítottak" mintáival. Tehát két, max. három napon belül hallani kellett volna arról, hogy előzetesbe vágták e az elkövetőket, vagy azt, hogy mégse ők voltak.
Ezzel szemben??? Ebben az ügyben is teljes a kussolás!
Miért?? Csak nem orkok voltak az elkövetők??..akiket fedezni kell..
Emberek! Követeljünk már ebben az ügyben is választ, ne hagyjuk elsikkadni!! Bombázza már mindenki a sajtót, a rendőrséget kérdésekkel, légyszíves!!
Választ akarok: MI VAN AZ AMERIKAI LÁNY ÜGYÉBEN, TISZTELT RENDŐRSÉG?!? VAN E ÖSSZEFÜGGÉS A FRANCIA LÁNY ESETÉVEL?? MIÉRT ZÁRTÁK KI AZ ÖSSZEFÜGGÉS LEHETŐSÉGÉT NÉHÁNY ÓRA ALATT, AMIKOR A FRANCIA LÁNY ESETÉBEN PL.: NINCS IS DNS MINTA, HISZEN NINCS MEG A HOLTTESTE (..sajna erre van a legnagyobb esély)?!?
MIÉRT NINCS NYOMRAVEZETŐI DÍJ A KISKUNLACHÁZI ESETBEN, AMIKOR LÁTHATÓAN SEMMI EREDMÉNY NINCS?? MIÉRT NINCS NYOMRAVEZETŐI DÍJ PL.: AZ AMERIKAI LÁNY ESETÉBEN??? MIÉRT VAGYOK BIZTOS ABBAN? HOGY CIGÁNYOK AZ ELKÖVETŐK?? MIÉRT HALLGATTOK, RENDŐRÖK?? ÉBRESZTŐ!! Valamelyikőtök -akár egy internet kávézóból, anonim módon- írja már meg, ha vmi. sumákolás van!! Ti sem a cigányterror országában képzelitek el gyermekeitek jövőjét..gondolom!