Farkas Flórián, a Fidesz büntetett előéletű cigány országgyűlési képviselője az elnökség közleményéről (amelyet névvel egyetlen gyáva Fidesz-góré sem mert aláírni, miután az események és tények után évekkel kullogva elismerték, hogy nő a cigányok által elkövetett bűncselekmények száma) állítólag ugyan nem tudott, de a kérdésről néhány hete Orbán Viktor pártelnök is egyeztetett vele. Farkas úgy látja: az utóbbi időszakban valóban nőtt a bűnelkövetők száma, de ez rágalmai szerint arányos (!) az egész magyar népesség körében növekvő bűnelkövetői hányaddal.
Farkast a 90-es években csupán Göncz patkány, az SZDSZ-es köztársasági elnök kegyelme mentette meg egy köztörvényes bűncselekményért jogerősen kiszabott börtönbüntetés letöltésétől. E tényt a Zsidesz természetesen nem reklámozza, hiszen az ő cigányai szemernyivel sem jobbak az MSZP-SZDSZ köztörvényes orkjainál, s ha kell, ugyanúgy a buckalakókat eltartó magyarságot gyalázzák, mint Horváth Aladárék.
A Fideszben, hasonlóan Fletó és Fodor klánjához, amúgy sem probléma a rovott múlt és jelen: Várhegyi Attila, Orbán Viktor volt pártigazgatója és mai EU-s kampányigazgatója például jogerősen felfüggesztett kapott Szolnok vagyonának hűtlen kezeléséért. Ott van aztán a maffiózókomcsi Csintalan, a volt pártállami besúgó Martonyi és a többi hulladék stb.
Farkas azt hazudja, azért bűnözik mindenki, mert Magyarországon a baloldali kormányzat idején összeomlott a közbiztonság, egyes területek állományából hiányoznak a rendőrök, a kormány elvonta a pénzt a roma integrációs programokból.
Arra a kérdésre, hogy honnan vannak adatai, Farkas azt válaszolta: az adatok szubjektívek, de járja az országot, és a közvetlen találkozásokból vont le statisztikai következtetéseket.
A Marian Cozma meggyilkolásának estéjén tartott veszprémi demonstráción a város hazug, korrupt, édesanyja "dicséretét" sem érdemlő fideszes polgármestere – kivívva a hallgatóság dühét – úgy fogalmazott: "Nem számít, milyen kisebbséghez tartoznak a véres bűntett elkövetői, mert a bűnösök is elsősorban magyarok". Ez az aljas hazugság, amely a tipikusan nem lincselő, nem mészárló, nem segélyből élősködő magyarságot össze akarja mosni a vérszomjas, parazita cigányhordákkal, tipikus szocionista klisé, s mint látható, a Zsidesztől sem idegen.
(Kuruc.info - Zsindex nyomán, korrigálva a tények alapján)