A lényeget újra elsikálva hazudozik, mosdat, csúsztat a Fidesz köztörvényes cigányokkal és izraeli cionistákkal szövetkező elnöke, aki sem a mozdonyszőkék segélyezését, sem a százmilliárdokat eltüntető cigány önkormányzatokat, sem a kátrányos helyzetűek pozitív diszkriminációját nem törölné el. FH cikk követekezik, szakkomentárjainkkal.
Orbán: cigánybűnözés nincs, de cigány bűnözők vannak. (Kábel- és színesfémlopások, sínfelszedés? Közveszélyokozás, terrorizmus? Lincselések? Szocpolcsalás, uzsora, lakásmaffia?Tömegverekedések szamurájkarddal, kapával? Idős emberek brutális meggyilkolása pár ezer forintért? Mobillopás, zsebelés közterületen? Orbán teljesen hülyének nézi az embereket? Ezek azok a bűnelkövetési típusok, amelyek a cigányságra jellemzőek. Nagy botrányt váltott ki nemrég Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány nyilatkozata: ő kimondta az igazat, hogy az utcai rablásokat egytől egyig cigányok követték el Miskolcon. Mi ez, ha nem cigánybűnözés? Hány embernek kell még meghalnia, ahhoz, hogy véget vessünk a réti négerek pozitív diszkriminációjának? Meddig kíván Orbán még polkorrektkedni? A média miért hallgatja el a különféle gyilkosságok elkövetőinek etnikai hovatartozását? Néhány órája a Magyar Televízió honlapján a következő címet olvashattuk: "Górcső alatt a cigánybűnözés - a jelenség akkor is létezik, ha homokba dugjuk a fejünket!" Azonban azóta már törölték a címet. Mindenki tudja, hogy van cigánybűnözés, mégsem szabad erről beszélni Kurvaországban. Képek itt -  a szerk.) Orbán Viktor szerint ki kell mondani, hogy Magyarországon növekszik a cigány származásúak által elkövetett súlyos bűncselekmények száma.
A Fidesz elnöke erről szerdán beszélt, miután találkozott Sólyom László köztársasági elnökkel. Orbán szerint a bűnözési hullám megfékezéséhez szigorítani kell a büntetéseket, valamint munkát kell adni a romáknak (Újabb szarmosdatás: a cigányoknak rengeteg, közpénzes és egyéb finanszírozású munkalehetősége van, azonban 99%-uk nem hajlandó dolgozni, és még büszke is rá. Állat alatti "értékrendjük" szerint a nemcigány (gádzsó) fehér kirablása, meglopása, megölése nem szégyen, sőt erény. Ez a valóban rasszista, emberellenes, az európai együttélés minimumával sem összeegyeztethető jelenség, nem az, ha a kirabolt fehérember elítéli a nem napon barnult gonosztevőket. A százmilliárdokat elsikkasztó cigány önkormányzati rendszert/maffiát meg éppen a Fidesz szabadította nyakunkra 1998-2002 között - a szerk.).
Orbán Viktor leszögezte (azt hazudta - a szerk.), szerinte cigánybűnözés nincs, de cigány bűnözők vannak. A Fidesz elnöke bírálta a kormányt, amiért az a származásuk miatt mentegeti a bűnözőket, ahelyett, hogy az áldozatok pártjára állna (Orbán ugyanúgy nem tett semmit az orkbűnözés ellen kormányon, mint Medgyessy és Gyurcsány, ő is az adónkból lopott segéllyel tömte a csürhét, s maga mellé emelte a jogerősen köztörvényes Farkas Flóriánt és a Lungo Drom-maffiát. Orbán és pártja a szintén közönséges, agresszív cigánybűnöző, "Ártatlan" Józsika ügyében a magyarságot rágalmazta a parlamentben, Elqróval és Fodor Gabriellával szinkronban. Orbán kussolt Pénzes Henrietta, Szögi Lajos, Horák Nóra és sok száz más, "névtelen" idős magyar cigányok általi lemészárlásáról, nem ítélte el, nem mondta ki az igazságot, ahogy most sem. Viktor, épp úgy, ahogy becsapta az erdélyi magyarságot is, soha nem állt ki a kifosztott, agyonvert magyarok, a keresztény temetők feldúlása ellen, de azonnal Gyurcsányékkal közösen rikácsolt, amikor a MAZSIHISZ-maffia álrongálást rendezett temetőjében. Továbbá Viktor és bandája vezette be a holokamu emléknapot, Trianon-emléknap helyett, ők adtak súlyos milliárdokat a hazug holokamu múzeum létrehozására is. A Fidesz az izraeli Likud deklarált szövetségese, amely az MSZP-SZDSZ-szel közösen, tevőlegesen támogatta és támogatja az izraeli gyarmatosítást, javaink, nemzeti vagyonunk elkótyavetyélését, sőt a Fidesz tárgyalta le az EU-val 2002 előtt a magyar föld kiárusíthatóságát is - a szerk.).
A megoldásról (mellé)beszélve Orbán elmondta: szigorítani és gyorsítani kell az eljárásokat, valamint szigorúbb büntetésekre van szükség (A Zsidesz-kormány idején sem ítélték el a cigánybűnözőket keményebben a bíróságok, a szocionista politikusbűnözők, mint Elqró és Medgyessy pedig szabadon privatizálhattak, lophattak - a szerk.). Emellett munkát kell teremteni, hogy a jelenlegi 20-25 százalék helyett a romák legalább 60-80 százaléka dolgozzon (Számos hír, adat, tény igazolja, hogy retkesék nem hajlandóak dolgozni semmi szín alatt, és Orbán sem kötötte közmunkához a segélyt, tehát hazudik. A 20-25 százalékos adata is valótlan, hamis, jó, ha pár százaléka él az etnikumnak munkából, de még a 80%-os élősdi adat is bizonyítja, hogy egy nép zöme, tipikus átlaga bűnöző, parazita - a szerk.).
A gazdaságról szólva Orbán elmondta, a kormány nem érti a válságot, ezért képtelen annak sikeres kezelésére, kudarcot kudarcra halmoz. A Fidesz szerint a vállalkozások megerősítésére és a munkahelyek megőrzésére van szükség, amit csak jelentős adócsökkentéssel lehet elérni. A Fidesz elnöke szerint új kormány nélkül nincs esély a gazdasági válság megoldására. Orbán Viktor hangsúlyozta, a Fidesz készen áll a kormányzásra. (Szánalmas vaker, üres szavak, a Fidesz és Orbán két szocionista választási csaláshoz és győzelemhez járult hozzá, azokat eltűrte, azóta pedig kb. 22-szer ígérte meg, hogy most aztán megbuktatja Elqrót . Ehelyett azonban sorozatban összeszavaz velük a parlamentben, és nagyon sok önkormányzatban is együtt lopnak - a szerk.)
A Zsideszben, hasonlóan Fletó és Fodor klánjához, amúgy sem probléma a rovott, akár kommunista, bűnözői múlt és jelen: Várhegyi Attila, Orbán Viktor volt pártigazgatója és mai EU-s kampányigazgatója például jogerősen felfüggesztett kapott Szolnok vagyonának hűtlen kezeléséért (persze anélkül, hogy vagyonát elkobozták volna). Ott van aztán a maffiózókomcsi Csintalan, a volt pártállami besúgó Martonyi és a többi, a maszopszadisokhoz hasonló hulladék.
(Kuruc.info - FH-t korrigálva)