Érdekes, olaszék nem panaszkodnak, nem rasszistáznak, ha Cosa Nostráról, maffiáról, olasz gengszterekről hallanak. Az orosz, kínai, albán, ukrán és svéd világkongresszus sem ül össze, kárpótlást és segélyt sem követelnek, nem is rettegnek valami gárdától, ha elhangzik az orosz, kínai, albán, ukrán, svéd bűnözés szó. De cigánymaffia? Cigánybűnözés? Zsidó klánok, cionista bűnözők? Ezt csak gondolni is csúnya rasszizmus, hollókoszttagadás, antiszemétizmus, tehát büntetendő.
A nemzetek zöme és tagjaik zöme nem bűnöző, továbbá van értelmiségük, mérnökük, parasztjuk, gyári melósuk, diákjuk, virágkötőjük. Becsületesen élnek, hiszen értékrendjük elítéli a rablást, lopást, gyilkot, egyszóval a bűnt, jó a lelkiismeretük, miért rasszistáznának hát? Nem úgy az alábbi két népség átlaga...
A cigánybűnözés szó viszont azért bűncselekmény a bűnözők szemében és önmagában, mert rávilágít, hogy a mozdonyszőkéknek se értelmisége, se földmívese, melósuk is alig, nagy többségük viszont rendszeresen összeütközésbe kerül a törvénnyel, többségi közerkölccsel és a zsebünkből fizetett segélyen élősködik. Továbbá, minden olyan országban, ahol vezetnek cigóbűnözési statisztikát, és szerencsére elég sok ilyen akad még, a számokból kiderül, hogy az erőszakos bűnelkövetésben élen járnak, nagyon-nagyon felülreprezentáltak, Finnországtól a déli sarkkörig. De sínlopásban, közveszélyokozásban, magyarán terrorizmusban, adócsalásban, hitelcsalásban, lakásmaffiában, uzsorában is, ergó hazugság, hogy "csak" gyilkolnának, rabolnának, lopnának, kábelt égetnének és terményt lovasítanának (normális államban az utóbbi is súlyos bűn).
Ennek megfelelően a magyar(országi) cionista tömegmédiumokban, gennykanálisokban nem lehet utalni a bűnelkövetők, körözöttek származására, mert akkor idővel a legsötétebb proli számára is kiviláglana, hogy a 6-8%-nyi kolompár követi el a gonosz cselekedetek zömét. Meg az is, és ez a sokkal rosszabb, hogy a füstös "kultúra" és "értékrend" erénynek tekinti a magyarok, fehérek meglopását és megölését is, a börtönviseltséget pedig a férfiasság bizonyítékának. Mindez, tehát a cigány "értékrend és kultúra" önmagában emberellenes,  valóban állat alatti szintű és rasszista, az európai együttélési normák minimumával sem összeegyeztethető.
Hogy akadnak-e rendes, az európai avagy egyszerűen az emberi értékrendre áttért cigányok? Természetesen, pár száz, netán pár ezer, de ők arányaikban, statisztikailag elhanyagolhatóak. Mi a jellemző átlaggal foglalkozunk. S bárhol, bármely formában botlik az ember rézművesékbe, nem nagyon tud nem bűnözőkre akadni, a parlamenttől Olaszliszkáig és Veszprémig.
Az olasz, kínai, svéd, albán, de még az ukrán átlag sem lincsel és rabol ki minket tömegesen, hanem leginkább dolgozik.
Na és a zsidóbűnözés... Ez a kifejezés annyira bűnös, hogy ha álmunkban hangzik el, az is főbenjáró bűn. Még a Kuruc.info is csak remegő térddel meri leírni. Nos, biboldóékra sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy hülyék volnának. Nem, nem hülyék, inkább felettébb ravaszak. Van értelmiségük, nem vitás, bár jelentős részben kontraszelektált, sőt, a legtöbb kaftán dolgozik és nem üt le az utcán idős néniket. Talán akad köztük egy-két tisztességes ember is.
De a tipikus átlagzsidó bizony átver, becsap és faji alapon hozza helyzetbe rassztársát, akkor is, ha az butább a nemzsidó állásra jelentkezőnél. Magának pozitív megkülönböztetést követel, a gójnak fityiszt mutat. Gátlástalanul becsap minket, nemhébereket és csal is, jellemzően nem kicsiben. Talmudi értékrendje szerint a keresztények, nemzsidók átverése nem bűn, sőt, hiszen, így ők és a Talmudjuk, a gójok csupán lelketlen állatok, akiknek az élete is elvehető, és megerőszakolhatóak, ha szükséges. Előszeretettel védi az átlagzsidó a többségi nemzet számára bomlasztót és kártékonyat. Például a cigányállatbűnözőket, a drogosokat. A deviáns aberráltakat, a komcsikat, a buzikat. És ha kell, a drága Kohn tömeggyilkol is. Még szívesebben gyilkoltat, például buta amerikai katonákkal. Közben folyton-folyvást sír, ajvékol, rinyál. Nyavalyog, antiszemitizmusról vartyog, panaszkodik, igazgatói székből, tévés megmondóként is hirdeti, hogy elnyomják. A zsidóviccre is ugrik, s eléri, hogy amíg angol tankönyvekben nyugodtan publikálhatóak  skót viccek, kaftánékről viccet mondani is veszélyes lehet. Kihasználja a keresztény naiv jóindulatát. Sokkal ravaszabb és ügyesebb a brutális, állatias cigányhordánál, utóbbit csak a keresztény fehérek ellenében használja fel, s a gójok pénzéből szaporítja, mint orkhadat. Általában is, amit csak lehet, a kereszténnyel fizettet meg,  fegyvereit az amerikai és európai adófizetőkkel, s közpénzen nyomja a kamukauszt propagandát, hollókoszt múzeumot és ezer más lehúzó szoftvert, a hatvannégy éve folyó, vég nélküli "kárpótlást". Miközben Trianonnak nincs emléknapja, s a Trianon-múzeum nem kap állami támogatást. A magyarok, keresztények úgy generálice le vannak... A kajmán mindenre hörög, ami keresztény, magyar, fehér, európai.  De természetesen mindig a jóságosnak ható, álságos emberi jogi, liberós álarcban, miközben a zsidó "értékrend" és gyűlöletvallás a cigányhoz hasonlóan ugyancsak összeegyeztethetetlen az európai és emberi együttélési normák minimumával. A zsidó itt liberális és kisebbségpárti, Izraelben/Palesztinában ultranacionalista,  s fehér foszforral irtja a palesztin kisgyerekeket. De minimum helyesli a rémtetteket és a gyerekgyilkosok mellett tüntet, hiszen vallása, tradíciója szerint a nemzsidók élete értéktelen és nem tisztelendő.
Mindennek ellenére cigány-, és zsidóbűnözés, újra leszögezzük, nem létezik, csak a náci fejében. Tessék az ukrán maffiát vagy az arab "terroristákat" szidni, azt szabad.
Jéney - Kuruc.info