A nőt megkötözték, a gyereket térdepeltették! Álruhás kommandósok jártak egy kiskundorozsmai roma családnál

Az asszonyt megkötözték és hat éves gyereküket a hűtő elé térdepeltették, a férfi fejéhez pedig pisztolyt szegeztek. Azt állították, hogy a kábítószercsoporttól vannak. Az idegenek csupán tíz percet töltöttek a családnál és anélkül, hogy átkutatták volna a lakást, elmentek. A férj ekkor felhívta a rendőrséget, akik azt mondták, hogy semmiféle akciót nem tartottak náluk.
kommandós

A család akkor jött rá, hogy álkommandósok dúlták fel az estéjüket. A lap megkérdezte a Nemzetbiztonsági Hivatalt is, de ők sem akcióztak Kiskundorozsmán. A rendőrség az ügyben nyomozást indított. Az újság nem írja, hogy mikor történt a támadás.
(Híradó)

Kuruc.info: Valahogy nem életszagú a történet. Meg se verték őket? Fel sem forgatták a házat? Pedig a kábítószerért jöttek.
Ja, és a családon kívül látott valaki valamit? Senki, semmit? Ugye, emlékszünk a Gyalog-galopp örökbecsűjére a boszorkányos jelenetből? “Engem gyíkká változtatott! … de már elmúlt!

Miért van az az érzésünk, hogy

1.)    Ez csak egy a sok hasonló cigány-önsajnáltatásból, öntámadásból? Lásd mondjuk Tiszaroff esetét, ugye… Esetleg csak azért találták ki mindezt, hogy egy kis plusz segílykét kapjanak az ijedtségre? Szegín gyerek is ott terdepelt, nem mer szegínke iskolába menni, dupla csháládi phótlék kell eztán!
2.)    Miért nem tudjuk nem észrevenni, hogy ez az állítólagos támadás is bűzlik attól, hogy nem más, mint figyelem-elterelés Veszprémről és a cigányság gyalázatos ottani szerepéről. Nota bene, az sem zárható ki, hogy egyes romák nem átallottak Tatárszentgyörgyön azért gyilkolni, hogy azzal kapcsolatban lehessen rászízmusról, Gárdáról ordibálni, arról beszéljen az ország, és ne a Cozma-gyilkosságról. Hajmeresztő ötletnek tűnik első blikkre, de sokaknak megérhet ennyit (“beáldoznak” két mokkát) az, hogy utána az egész országban cigányt lehet sajnáltatni különösen annak kapcsán, hogy az egyik áldozat ötéves...