Már többször tárgyaltuk azt a kérdést, hogy cigányaink véletlenül nem mentesek az adócsalás mesterségétől (sem), szemben fajvédőik állításával. (Lásd pl. EZT, EZT, EZT és EZT)

Szerintük ugyanis, mivel kis védenceik nem dolgoznak, így nem is csalhatnak adót. Csak azt “felejtik el” libsijeink, hogy nem csupán személyi jövedelemadó van, sőt...

Ahogy a múltkori listán, az ITT található, újonnan kiadotton is hemzsegnek a cigányok. Elég ehhez csak megnézni a Lakatosokat vagy a Balog(h)okat. Ezek egy része eleve cigányfertőzött településen él (Kenderes, Jászladány, Hajdúhadház, Ercsi, Hodász, Halmajugra, Tisztaberek, ill. Mátészalka, Tiszadada, Hodász, Taktabáj), így szinte száz százalékos biztonsággal kijelenthető, hogy jelentős részük mokka. (Nem tesszük ugyanezt a nagyvárosokban élőkkel, mert ott lényegesen nagyobb eséllyel lehet köztük magyar is.)

Természetesen, mivel az APEH általában még csak véletlenül sem csípkedi magát a maffiózócigányok vagyonosodási vizsgálatával (túl rizikós az nekik, plusz a rászízmusvád kardja is ott lebeg felettük),  az adócsalók listája közel sem teljes. Például: csupán egyetlen egy Sztojka szerepel rajta; de már a "gázolós" érdi nem. Aki, ugyebár, több tízmilliós palotában lakik, luxusjárgányokkal jár stb. Vajon kétkezi munkával (pl. bodzázással) kereste meg a rávalót, vagy, ahogy a cigányok többsége, kőkemény bűnözéssel?  Van egy tippünk...

Más érdekes nevekkel is találkozunk a listán: Rafael Andor és János (Enying, Dr. Belák Sándor u. 15.). Vajon menyi közük van a gyilkos drogos, szintén enyingi Rafael Sándorhoz? Tényleg nincs [cigány]bűnözés Enyingen? Nem úgy tűnik – a legújabb események fényében sem.

Végül, természetesen, ne felejtsük el megemlíteni Lang Györgyit, aki Száva Vince főmaffiózó (megint egy szép példája annak, hogy gyakorlatilag az összes cigányvezető köztörvényes bűnöző és maffiózó – amilyen a nép, olyanok a választott vezetői; lásd még EZT) Magyarországi Kisebbségek Pártja EP-listájának második helyén van (lásd EZT). Olyanok illusztris társaságában, mint például Gyury József, a liszkai lincselőcigányokat védő “sztárügyvéd”, akinek “köszönhetően” két gyilkost már szabadon kellett engedni az előzetesből, és hamarosan a többiek is követik.

Lang is fent van a listán, ráadásul egy óriásit hazudott. A Napi Ász újságírójának azt mondta (lásd Függelékünket), hogy az adóslistán szereplő Langhoz semmi köze, mert nem ő lakik az ott olvasható lakcímen (1061 Budapest Andrássy út 3. 2. em.). A lap viszont kiderítette, hogy a házban lakók korábban többször látták a lakásba bemenni, igaz, jelenleg kiadja albérletbe. (Azaz: valóban igaz az, hogy jelenleg nem ő lakik ott, mert, ugye, kiadja albérletbe. De attól még az övé...) Ennek kiderülte után Lang megszakított minden kommunikációt az újsággal. Amihez, ugyebár, nem kell kommentár...

Függelék: a Napi Ász cikke:

Lang Györgyi: Rámszállt a sajtó!

Sas József szerint nem kell tartania az APEH-től annak, aki a kötelező járulékokat becsülettel fizetik. A humorista állítja: ő soha nem tartozott senkinek, ezért sincsen rajta az adóhatóság nemrégiben nyilvánosságra hozott szégyenlistáján. Mester Tamás és Lang Györgyi neve azonban, mint arról lapunk elsőként beszámolt, megtalálható a jegyzéken. Mindkét híresség váltig állítja: csupán névrokona a valódi adósnak.


Az énekesnő a Napi Ászt okolja
 
Lang Györgyi, a Pa Dö Dö énekesnője néhány nappal ezelőtt éppen lapunkban jelentette ki, hogy az APEH honlapján szereplő lakcímen bejelentett Lang Györgyi nem ő. A házban lakók viszont korábban többször látták a lakásba bemenni, igaz jelenleg kiadja albérletbe. Információink szerint a művésznő lábának gyógykezelése igen sokba kerül. Meg akartuk tudni, hogy vajon igazak-e a szárnyra kelt pletykák, amelyek szerint gyógykezelése miatt nem fizette be adótartozását, de nem hallgatta végig munkatársunkat. – Végleg szeretném megszakítani a kapcsolatot a lappal – mondta Lang Györgyi. Szerinte kifejezetten a Napi Ász cikke miatt szállt rá a sajtó, márpedig ő békét szeretne maga körül.

Mester Tamás énekes is elzárkózott a nyilatkozattól. – Nem foglalkozom sem politikai, sem adóügyi kérdésekkel. A listán pedig nem én szerepelek – szögezte le újra.
 
Sas József humorista viszont készséggel válaszolt. Egyrészt azért, mert az ő neve nem szerepel a listán, másrészt azért, mert nincs semmi takargatni valója.

- Soha nem tartoztam, és nem is tartozom senkinek! Erre nagyon komolyan ügyelek – állította a Mikroszkóp Színpad igazgatója. – Azt hallottam, az adóslistán sok tévedés szerepel. Mindenesetre az APEH-nek semmiképpen sem szabad tartozni – mondta Sas József.