Tegnap, amikor megjelent, nem akartuk még átvenni a Barikád alább olvasható hírét - arra vártunk, hogy más, független forrásokból is megerősítsék azt, amit régóta sejtettünk. A cigányfajvédők, zsidórasszisták, benczejózsefek, gusztospéterek újabb vádja bizonyult hamisnak és kiderült: Tatárszentgyörgyön is egy cigány gyilkolt.

Szerencsére mindez sokkal előbb bekövetkezett, mint azt eredetileg vártuk. Balogh Artúr blogjának "Éva" nevű, rendőr-családtagokkal rendelkező (!!!) kommentelője írta az imént a következőket (eredeti ITT, a 3. oldalon):

"A hír állítólag tényleg igaz! Elfogták a tatárszentgyörgyi támadót: az örkényi cigánymaffia egyik tagja, akinek ez a "jóravaló dolgos" cigány család nagyon beletenyerelt az érdekeltségibe. A kihallgatás folyik, a terepjáró megvan. De nem lehet nyilvánosságra hozni az EP választások előtt (Kuruc.info: miben fogadunk, Kedves Olvasók, hogy június 8-án vagy pár nappal utána jelentik be az elfogás tényét?), mert félnek, hogy a JOBBIK még jobban előretör. Mindenáron be akarják juttatni az SZDSZ-t. Na [Balogh] Artúr, megdőlt az érved, hogy cigány nem öl gyereket (Kuruc.info: dehogynem - lásd Piricse, Tiszabő vagy éppenséggel pár napja Lothárd). Igaz az már előtte sem volt igaz. A hírt a rendőr bátyám is mondta, de nagy a csend és kussra vannak állítva. (Kuruc.info: Kielemés tőlünk)"

A Barikád eredeti cikke:

Elfogták a tatárszentgyörgyi gyilkost - cigány

Emlékeznek még? Tatárszentgyörgyön egy 28 éves apát és a 5 éves kisfiát sörétes fegyverrel gyilkoltak meg, miután valószínűleg Molotov-koktéllal felgyújtották a házukat. A rendőrségi nyomozás állítólag gőzerőkkel folyt, a tettesre, tettesekre 10 milliós vérdíjat tűztek ki. Közben megindult az ügy politikai üggyé dagadása is, természetesen számtalan találgatással.

A bíróság elé állított Kolompár Orbán, OCÖ vezér és Mohácsi Viktória, az SZDSZ EP-képviselője rögtön a helyszínen volt, és nyilatkozataikban élesen elítélték "a roma család elleni" támadást. Kállai Ernő ombudsman is megkongatta a vészharangot, Lévai Katalin az MSZP cigányfelelőse pedig már a társadalmi türelmetlenségre utalt. A pártok némán hallgatnak, a Jobbik szólalt meg egyedül, követelve a tettesek kézre kerítését. Az igazi kérdés azonban nem az, hogy milyen származásúak voltak az áldozatok, hanem az, hogy milyen származásúak voltak az elkövetők.

Az eset után néhány nappal szerkesztőségünkhöz olyan információk jutottak el, amely szerint az áldozat családja olyan dologba keveredett, amelybe nem kellett volna. Neve elhallgatását kérő informátorunk szerint olyan helyről loptak, amellyel megsértették egy környékbeli bűnöző csoport érdekeit. A Tatárszentgyörgytől mindössze 7 kilométerre lévő Örkény cigány maffiájától az egész környék retteg. Lehet, hogy ők állnak az állatias gyermekgyilkosság mögött?

Mai napon -nem megerősített információink szerint- a rendőrség elfogta az elkövetőt, aki a szintén cigány. Ez persze a hírekből kimarad. Mohácsi és Kolompár újfent melléfogott. Ezen sem lepődünk meg.
Frissítés (máj. 29. 0.11): állítólag (forrás ITT) az ECHO TV is bemondta még a délután / este (azaz Éva rendőr bátyját idéző kommentára és cikkünk megjelenése előtt) a hírt. Ha valakinek információja van ezzel kapcsolatban, kérjük, közölje. (Hírként mondták-e be, vagy esetleg "csak" egy betelefonálós műsorban hangzott el mindez.)

Hasonlóképp várjuk rendőr(ségi) olvasóink leveleit. Minden informátorunkat abszolút diszkrécióval kezelünk (ahogy mindig), de ha esetleg mégsem bízik meg bennünk, vagy attól tart, hogy postaládánkat (tudtunkon kívül) a titkosszolgálat is olvassa, regisztráljon egy például gmail-es e-mail címet, és például egy proxy szerveren vagy "anonimizátoron" keresztül küldje az üzenetét (ha gépének címét, azaz IP-jét el akarja rejteni, akkor szigorúan a weben - és nem egy levelezőkliensen, mint pl. az Outlook [Express]! - keresztül). Ez utóbbi garantálni fogja azt, hogy még az IP-jét sem fogja látni senki.
Frissítés (máj. 29. 22.38): egyes fajvédők azt állítják (és tévesztik meg a dolgoknak utána nem járó olvasóikat), hogy ez az eset a két hónappal ezelőtti jászjákóhalmi elfogás (lásd, időrendben visszafelé, EZT és EZT) felmelegítése, és hogy az akkor elfogottakról terjesztjük (hibásan) azt, hogy őket gyanusítják a gyilkossággal.

Nos, ez eleve képtelenség. Aki a fenti két anyagot elolvassa, látja: Jászjákóhalmán öt férfit vettek őrizetbe, míg a jelenlegi hír egy embert említ (vagy legalábbis nem használ többes számot). Ennyit fajvédőink legújabb hazudozásáról.