Könnyű sérülést szenvedett az a mentős, akit egy ittas csorvási férfi támadott meg.

A 25 éves támadó ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indítottak eljárást.

A rendőrséget egy családi veszekedéshez hívták a Békés megyei Csorvásra. A 25 éves férfi egy késsel ki akarta szúrni gyermeke motorjának tankját, ám közben megsérült. A rendőrség mentőt hívott, de a férfi nekitámadt a kiérkező mentőápolóra, így megbilincselve, testi kényszer alkalmazása mellett sikerült ellátni őt az orosházi kórházban.
(MH)
Kuruc.info:

1.) feladvány: vajon ha a kedves papa 25 éves, és a gyereke már olyan motorral közlekedik, amelyen van tank (azaz robbanómotorról van szó, nem valami játékról - még valószínűleg Dongó motorról se nagyon), akkor vajon a gyerek hány éves, és a kedves papi milyen idősen hozta össze? Azt meg se merjük kérdezni, hogy van-e a gyereknek bármilyen, a motorozással kapcsolatos képesítése vagy vizsgája.

2.) cigányaink igencsak rákaptak az orvos- és mentősverésre. Legutóbb egy hete csinálták ugyanezt. Természetesen az impotens jogszolgáltatás nem meri őket keményen megbüntetni. Sebaj, büntijük majd az lesz, mint tiszabői vagy gyulaji társaiké (kapcsolódó cikk, hivatkozásokkal, ITT): egyszerűen nem fog kimenni hozzájuk az orvos. Miért is kockáztassa az életét, a testi épségét pár ember alatti lény (Copyright by Göncz Árpád, Gyűrűk ura) miatt?