Tisztelt szerkesztőség!

XY vagyok, Kisköréről írok. Nem tudom lehet-e de segítséget kérnék. Kisköre Heves megye déli részén van és egy kisváros.

A minap a nővérem 13 ével lánya kerékpárral vitt az apja munkahelyére ebédet, amikor egy cigány fiatal megtámadta tettlegesen. Szerencsére sikerült elmenekülnie, de megrázta a dolog. A rendőrséghez hiába fordulnánk: nem lenne eredmény; és ha lett is volna, büntető ereje semmi. Megkérem a szerkesztőséget, hogy ha van rá mód, írjanak Kisköre és Heves, Szolnok megye ezen részéről is, mert már féltem a családomat, ismerőseimet a bandában járó "emberektől"!

Más téma. Egy cigány tolvajcsalád a szomszédom. Pár hete a 67 éves cigány asszony összeszurkálta a 65 éves férjét. A nő azóta is szabad. Minden este ki kell járni a tolvajok ellen töbször is.

Megint más téma. Kisköre, Tiszanána szomszédos Tisza-parti település. Minden gyilkosság vagyon elleni volt és cigány követte el nem cigány ellen. Pl. nyugdíjas nénit verte agyon a nyugdíjáért Kiskörén. Egy férfit vert agyon a kádban két kamasz testvér, akik aznap este még belém is kötöttek, majd másnap hallottam a gyilkosságról, amikor bementem a rendőrségre, hogy előző nap belém kötött 2 cigány, és nézzenek utána.

Elfogták az egyik testvért; a másik még aznap felakasztotta magát. Védelmet nem, de mást kaptam a nagy pofámért.

Egy katolikus pap torkát vágták el még. (Kuruc.info: és még van pofájuk a cigányfajvédőknek azzal jönni, hogy a cigányok mennyire vallásosak!) A tanáromat verték meg fejszével; késsel, stb. estek már nekünk. Sorolhatnám...

Ha lehet egy kis utánanézéssel egy cikk erejéig írják meg, hogy hátha felfigyel valaki és segíteni tud. Tisztelettel XY Kisköréről.

Kuruc.info: legalább abban segíthettünk, hogy leközöltük a levelet. Ma már úgyis az a tendencia, hogy az általunk feldobott cigányos témákra sorban lecsap a Magyar Nemzet és pár egyéb, nem balliberális sajtótermék; remélhetőleg ők is komolyabban foglalkoznak majd az üggyel. Természetesen mi is várjuk olvasóink ezzel kapcsolatos hozzászólásait.