El akarták égetni a zászlaját
Megtámadtak október 23-án éjjel egy magyar zászlóval a megemlékezésekről hazafelé tartó fiatalembert Budapesten, Angyalföldön. Az áldozatra ketten támadtak rá késsel. A Hír Televíziónak elmondta: „egyszer csak hátulról a sötétből belevágott késsel a cigány az arcomba”. Nemzetiszínű zászlaját megtaposták. Mindennapos cigányterrorizmus, amiről a nemzetközi cionista sajtó természetesen hallgatni fog.
Arcát és karját összevágták, bal szemét mindössze egy centiméterrel kerülte el az egyik szúrás (ami, ha betalál, meg is ölhette volna - a szerk.). Sem pénzt, sem más értéket nem vettek el tőle (tehát egyértelmű, hogy csak magyarsága miatt akarták megvakítani és esetleg megölni - a szerk.).
Amikor elmenekült, akkor látta, hogy támadói nemzetiszínű zászlóját tapossák a földön. A fiatalember feljelentést tett, sebeit kórházban kellett összevarrni.
A HírTV-nek a sértett így nyilatkozott: „Sétáltam hazafelé, zászlóval a vállamon, éjjel, egyszer csak hátulról a sötétből belevágott késsel a cigány az arcomba, a szememet egy milliméter választja el attól, hogy megvakultam, két centi mély a seb. Ide is belevágott, két szúrással.”
Várjuk a rasszista indíttatású magyarellenes támadás miatti liberális felháborodást, a nagy erőkkel való nyomozást és a példás büntetést. Igen, annak ellenére, hogy magyarról van szó, és magyarsága miatt támadt rá az áldozatra egy nemzeti ünnepen két cigány. Ha fordítva történik, már a csapból is ez folyna, s e hírrel lenne tele az összes kül- és belföldi híradó.
(HírTV nyomán, kép: Barikád)
Alább a HírTV videorészlete:
 
 
Frissítés: Olvasó: Sajnos többször kell mennem a Váci u. 104-be. Egy házsarokra van a helyszíntől egy lepusztulóban lévő belső udvaros, körfolyosós épülettömb. Állandóan söröző, ténfergő (néha ordítozó) cigányokba botlok – igencsak “fertőzött” a környék...