A TEOL alább olvasható cikkéből kiderül, hogy Fadd település Kossuth utcájában demonstráló fehérekbe belekötöttek? azokat megtámadták? az ott lakó cigányok. (Ahogy Miháldon a minap – lásd EZT) Akiknek a bűnözése olyan nagy mértékű lett az utóbbi időben, hogy hiába fogtak el közülük hármat, a helyi, a bűnözőktől szenvedő lakosoknak ez nem volt elegendő, és saját rendőrt követelnek.


Nesze neked MSZP-s, SZDSZ-es sikerpropaganda a baráti, nyalonc sajtóban. Valóban, ahogy ezen – és megannyi hasonló – példán látható, “rohamosan javul” a vidéki közbiztonság. A kormánypártok (ill. sajtójuk – pl. a Népszabadság) még akkor is hazudnak, ha kérdeznek. Akárcsak a kis kedvenceik, az orkok.

Apropó, Kossuth utca. Miért hangsúlyoztuk ezt? Azért, mert jópár cigány lakik ott, ami INNEN is kiderül.

Az eredeti cikk:

Aláírást gyűjtenek a biztonságukat féltő faddiak

Fadd | Aláírásgyűjtő akciót szervezett Bényi András faddi képviselő a nagyközségben az állandó rendőri jelenlét biztosítása érdekében.

Az előzmény: a közelmúltban a Sport, illetve a Kossuth utcában több idős embert kiraboltak otthonukban. A történtek kapcsán a múlt héten képviselő-testületi ülést hívtak össze, és elfogadtak egy, a közbiztonság erősítését célzó önkormányzati intézkedési tervet. Időközben a rendőrség bejelentette, hogy a rablások három gyanúsítottját elfogták.

Bényi András elmondta: levélben kérik a rendészeti minisztertől az állandó rendőri jelenlét biztosítását, az aláírásokkal ennek szeretnének nyomatékot adni. Szombaton déltájban a Kossuth utcában szervezett demonstráció során közel száz aláírás gyűlt össze, közben némi feszültség támadt néhány ott lakó és az akcióban részt vevők között, de a konfliktus nem fajult el. A szignógyűjtést folytatják.
(TEOL)