Alábbi hírünk “főhőse”, aki 99,999% valószínűséggel cigány, többször megszúrta áldozatát. A sünök mégis csupán rablással, és nem gyilkossági kísérlettel vádolják. Hiába, ez megy Magyarországon: ha az ember cigány, akkor aránytalanul kisebb büntetést kap, mint ha magyar volna (Kozák Rajmund, Fadd, csepeli lincselők stb. – hivatkozások ITT meg ITT). Akkor meg pláne, ha – szökőévenként egyszer – egy „párászt” fel merészel pofozni egy „felsőbbrendű” cigányt (mert az pl. kizsebelte): akkor automatikusan kiosztják a letöltendő, több éves büntetéseket (mint pl. a barcsi srácok esetében).

Nem lehet azt sem figyelmen kívül hagyni, hogy orkunk – természetesen – többszörös visszaeső. Van valakinek bármi problémája a Három Csapás intézményével szemben (a harmadik bcs. után automatikus az életfogyt, és semmiféle feltételes szabadulás nem lehetséges)? Persze nem a Fidesz-féle felvizezett, csak a súlyos bűncselekményeket “honoráló” formában, hanem kőkeményen: minden, akár kisebb “gyerekcsínyt” is beleszámolva. Ezeket az embernek látszó valamiket csak így lehet eltávolítani a normális életvitelűek közül, ezáltal drasztikusan javítva a közbiztonságon.
A kabát akadályozta meg a nagyobb bajt
Rövid idő alatt elfogták a rendőrök azt a banditát, aki egy bicskával támadott meg és fosztott ki egy középkorú párt Nyíregyházán. A megtámadott pár férfi tagja a támadás során megsérült – értesült a HavariaPress.

Vasárnap hajnalban történt az eset a szabolcsi megyeszékhely Korányi Frigyes utcájában. Az útonálló egy középkorú párt támadott meg. A nála lévő bicskával fenyegetőzve a nő táskáját próbálta elvenni, ám a pár férfi tagja megpróbálta meghiúsítani a rablást. Mikor azonban a támadó keze felé nyúlt, hogy a bicskát kikapja kezéből, a bandita többször megszúrta őt. A hasra irányuló döféseket a férfi télikabátja felfogta, ám keze eközben megsérült. A végül megszerzett táskával menekülő támadót a férfi egy darabig üldözte, de aztán szem elől vesztette. Az időközben riasztott rendőrjárőrök sikeresebbek voltak: a rablót rövid üldözés után, a közelben elfogták. A 31 éves, a környéken lakó támadót őrizetbe vették, ellene rablás miatt indult eljárás. Az elrabolt táska és annak tartalma előkerült. A gyanúsítottról kiderült, hogy többszörös visszaeső, legutóbbi börtönbüntetéséből is csak feltételesen szabadult. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.
(HirTV)