Tisztelt Kuruc. info!

A pár napja történt tóalmási cigány fegyveres rablásról szeretnék írni önöknek!

Nagyon közeli szomszédjai vagyunk az idős hölgynek, akit szinte agyonvertek. Nem teljes a tudásom a történtekről, csak amit az idős hölgy fiaitól tudok, azzal szeretném kiegészíteni. Ha nem érkezik időben a szomszédja, Balla úr, akkor halálra verik a nénit! Feküdt a földön, rajta ült az alig 60 kg-os cigány, és két ököllel verte szinte tudatmódosult állapotban! A másik az ajtóban várt, késsel a kezében. Szerencsére, amikor kiérkezett a mentő, a néni még a feltett kérdésre meg tudta mondani a támadó nevét, F. Tibi. Az asszonyaik kint figyeltek a kapuban. A szomszéd megjelent, elkergette őket, egy lapáttal védekezett. Ekkor hívták a mentőket, majd később, amikor elvitték a nénit, a cigány család egy felderítőt küldött vissza a házhoz, hogy ami még ott maradt, hozza el, ekkor kapták el a rendőrök. Ezt a cigányt már tegnap ki is engedték!!!! (Kuruc.info: jellemző és tipikus. A cigányok bármit büntetlenül megtehetnek, a kormányirányítású sündőrség és (i)gazságszolgáltatás jóindulatára feltétlen számíthatnak. Fordított irányban meg – nos, ismerjük például a barcsi srácok történetét…)

A nénit már többször műtötték, az egész teste súlyos zúzdásokkal teli, az egyik szemét ki kellett vegyék, olyan szinten sérült. (Kuruc.info: nos, egy kormányváltás után esetleg újra bevezethetnénk a szemet szemért elvet. A halálbüntetés mellett. Ha meg mindez nem tetszik az EU-nak, akkor szívesen átadjuk nekik a deviáns/segílyescigányainkat, mert nálunk úgyis akkora az üldöztetés meg a diszkrimináció, nekik sokkal jobb lesz Francia- meg Németországban…) A többi sérülésről, törésről nem tudok pontosat.

Egy helyi tag (?) szerint ma, szombaton megjelenik a Magyar Gárda.

Azt fontolgatják a faluban, hogy ezután a boltokban nem szolgálják ki a cigány lakosokat. (Kuruc.info: így is kell csinálni. Beléptető rendszer (hogy a gyanús elemek eleve ne jöhessenek be) vagy úgy átépíteni az egészet, hogy ne legyen önkiszolgáló. Ráccsal elválasztva az eladóteret a vevőktől, és csak egy kis ablakot hagyva a készpénz és az áru átadására.) A támadó 60 kg kistermetű cigányt Zsámbokról telepítette ide Tóalmásra az ottani önkormányzat vagy maga a polgármester vett nekik házat pár éve, mivel ott már elegük lett belőle! (Kuruc.info: normális országokban – pl. Finnország, USA – ott helyben lelőtték volna őket, mint a kutyákat. A rendőr meg előzékenyen „félrenézett” volna…) A régi tóalmási polgármester, Törőcsik nevű alkoholista egyén az ingatlanspekulációkkal több cigánycsaládot odatelepített a faluba, a környező polgármesterek machinációjaként. Itt Tóalmáson már két embert, egy idős sajnos "púpos" bácsit és egy fiatalembert is már félholtra vertek, az utcán kötekedve és a boltokba csapatosan lopni járó cigányokat nem lehet kikerülni, bármennyire is akarnánk, a gyerekeinket nem lehet szem elől téveszteni az utcán, csak kísérettel lehet közlekedni, vagy autóval, biciklivel is csak nagyon gyorsan, kerülő úton.

Kérem, hogy közöljenek információkat, amit méltónak találnak közlésre, mert így mások is tudomást szereznek ezeknek az egyéneknek a mocskos tetteiről!