ITTENI cikkünkben már foglalkoztunk Dózsa Istvánnak, a Kolompár Orbán OCÖ-elnök nevével fémjelzett MCF Roma Összefogás Párt új pártigazgatójának, valamint pártjának egyéb tagjainak büntetett előéletével és viselt dolgaival.

Nos, emberünk még a szintén (kétszeresen) büntetett előéletű Kolompár Orbán hírhedt aranyköpésein  („Aki a roma út elé fekszik, azon át kell taposni, könyörtelenül” stb.) is túltett. Azt állítja emberkénk, hogy "Nem hiszem, hogy lenne bárkinek erkölcsi alapja ebben az országban arra, hogy felelősségre vonjon engem." Aha, kivétel nélkül minden magyar állampolgár éppen ugyanakkora bűnöző, mint Dózsa. Ez egész egyszerűen elképesztő és megmutatja, cigányaink (akik 95%-a bűnöző, jobb esetben meg „csak” élősködő) hogyan is vélekednek rólunk…

"Nem hiszem, hogy lenne bárkinek erkölcsi alapja ebben az országban, hogy felelősségre vonjon engem"

Vállalja múltját Dózsa István, a Kolompár Orbán OCÖ-elnök nevével fémjelzett MCF Roma Összefogás Párt új pártigazgatója. Dózsa István korábban tíz hónapot ült börtönben csalásért - ismerteti a szombati Magyar Hírlap.

"Nem hiszem, hogy lenne bárkinek erkölcsi alapja ebben az országban arra, hogy felelősségre vonjon engem. Negyvenhét parlamenti képviselő ellen jelenleg is folyamatban van büntetőeljárás, több milliárd forintot lopnak a közszereplők. Én vállalom a múltamat" - mondta el a lap megkeresésére Dózsa István.

A pártigazgató korábban tíz hónapot ült börtönben csalásért. Dózsa közölte, hogy mindez 1992-ben történt, ám jelenleg nincs ellene folyamatban eljárás. A lap információja szerint azonban egy - egyelőre ismeretlen tettes ellen - csalás gyanúja miatt folyó büntetőügyben hamarosan nevesíthetik a politikust, ugyanis az eljárás kapcsán a házkutatás szükségessége is felmerült.

Dózsa szerint egyébként nem rontja új pártja - az EP-választásokon elért eredményei alapján amúgy sem túl rózsás - választási esélyeit az ő múltja - olvasható a Magyar Hírlapban.

STOP