Frissítés (márc. 19. 11:06): időközben kiderült, a városban épp lomtalanítás van, azaz a megszokottnál is lényegesen több bűnözőcigány (lomisok és csatolt részeik: “felderítők” stb.) szabadult rá. Ehhez nem kell kommentár...
Eredetileg írtuk (márc. 19. 10:21): Helybeliek beszámolója szerint egy hajléktalant gyilkoltak meg Egerben, ezért zárták le a Líceum környékét. Tekintve, hogy a hajléktalanok kifosztása és meggyilkolása kifejezetten cigány sport (lásd pl. EZT), és újabban a városban rengeteg “import” orkbűnöző kószál (lásd a legújabb hírekért EZT), valamint, természetesen, a statisztikai adatok tükrében egy cigányból százszor nagyobb valószínűséggel lesz gyilkos, mint magyarból (nem csoda, hogy a dán rendőrfőnök azt nyilatkozta róluk, amit), erős a gyanúperünk, hogy ez is az ő alkotásuk. (Természetesen tévedhetünk – közelebbi, pontosabb információnk még nincs.)
Az eredeti, hivatalos, szűkszavú hír:

Rendőrök zárták le a Líceum környékét
Eger | Meglehetősen sok rendőrt és rendőrautót láthatunk ezekben a percekben a Líceum környékén. A hatóságtól nem kaptunk választ a kérdésre, hogy miért. 

Nyolc óra után igen sok rendőrt és rendőrségi autót láttak olvasóink az egri Líceum környékén, a belváros kellős közepén. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese megkeresésünkre annyit mondott, hogy helyszínelés folyik, de ennél több tájékoztatást nem adhat. Így is történt, hisz még arra a kérdésünkre sem válaszolhatott a sajtóügyeletes, hogy bűncselekményt, vagy balesetet helyszínelnek-e. Többen tudni vélik azonban, hogy súlyos bűntény történt.
(HEOL)