Jelentjük, (legalább) Bodrogkisfaludon és Kevermesen (ez utóbbi településen két helyen is) csaptak össze ma a cigányok. Nézzük sorban:

Vasvillával mentek egymásnak a kevermesi postán

Tettlegességig fajult egy vita két család között pénteken délelőtt a kevermesi postán. Úgy tudjuk, egy vasvilla súlyos sérüléseket okozott a dulakodás közben.

„Ma délelőtt 9 óra körüli időben Kevermesen a postán összeveszett két család. A veszekedés közben előkerült a vasvilla is, melynek során az egyik fél megszúrta a másikat, aki állítólag súlyos sérülést szenvedett” – külde a hírt lapunknak egy olvasónk.

Bár részletek az esettel kapcsolatban még nem ismertek, s hivatalos tájékoztatást sem kaptunk az ügyről, helyiektől úgy értesültünk, hogy a hír igaz. Úgy tudjuk, a kevermesi postán jelenleg is folyik a helyszínelés, illetve a verekedésben érintettek és a szemtanúk meghallgatása.

(BEOL)


***

Gyerekek vitája robbantotta ki a családok közti összecsapást

Két népes család  ()Kuruc.info: a “cigány” polkorrekt megnevezése) veszett össze pénteken délelőtt Kevermesen, akik között a kapcsolat régen megromlott. A vita most a két család általános iskolás korú gyerekek között robbant ki.

Az egyik apuka — kevermesi informátorunk szerint — berohant az iskolába, hogy „megfegyelmezze” a másik család gyerekeit, amit a pedagógusok határozott fellépése akadályozott meg.

Informátorunk úgy tudja, a gyerekek értesítették a szüleiket, akik lovaskocsikkal, személyautókkal érkeztek a falu központjába. Ott folytatódott a veszekedés, immár a felnőttek között.

Előkerült egy vasvilla is, amivel eddigi információink szerint az iskolában bent járt apa lábát szúrta meg a másik család egyik tagja. A túlerővel szemben a megsebesült férfi a közeli postára menekült, ahol bezárták az ajtót, mentőt és rendőrt hívtak. A kihallgatások jelenleg is zajlanak. 
(BEOL)
 
***

Végezetül „Jeladó” hozzászólása a cigányok körében oly gyakori emberrablás témájáról:

Bodrogkisfaludon (Tokaj mellett) egy cigány 15 éves lányt vittek volna az út mellé "dolgozni". Az apja nem engedte (ismerem őket, rendes család), védte a lányát. A verekedés közben P.-ék machetével levágták a fülét. Újságban nem jelent meg, de biztos a hír.