Elvágták egy ember torkát a Blaha Lujza téren

Szóváltást, majd dulakodást követően a nyakán vágta meg késével egy társaság egyik tagja társát hajnalban a Blaha Lujza téren.

Nem sokkal éjfél után egy ötfős társaság várakozott a Blaha Lujza téren a villamosmegállóban. A csoport két férfitagja összeveszett és a 30 éves fiatalember a nyakán megvágta 37 éves társát, akit a mentők súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Az elkövetőt a rendőrök a helyszín közelében nem sokkal később elfogták és előállították. Mindkét férfi ellen eljárás indul garázdaság miatt, a késelő ellen ezen túl súlyos testi sértés elkövetése miatt is.
(MTI)
Frissítés (aug. 15. 22:30): Olvasó:
Este a TV2 híradóját néztem, melyben elhangzott, hogy nőnek öltözött "férfiak" estek egymásnak. Nos, én gyakran fordulok meg a környéken (ott lakom), és ha nem tévedek, akkor ezek azok a transzvesztita-cigány-kábszeres ratyik lehetnek, akik a Népszínház utca és környékén laknak.

(Valamelyik Múnika sóban is voltak már.)

Frissítés (aug. 16. 17:36): Másik olvasó: Sziasztok!

Olvastam a pénteki Blaha Lujza téri balhéról. Nos, én pont ott voltam a helyszínen és az egészet végignéztem. Öten voltak, egy három fős társaság (két fiú + egy lány) meg két travi. Mind az öten cigányok voltak. A szituáció az volt, hogy a három fős rajok közül beszóltak a traviknak valamit, azok meg felkapták a vizet és előbb szóváltás majd "harc" kezdődött. Ütötték egymást mindennel, amivel érték. A komoly sérülést amúgy amennyire láttam nem késsel okozták, hanem az egyik travi a magassarkújával ütötte az egyik srácot és valószínű, hogy azt vágta bele a nyakába. Amúgy annyira azért nem torokvágás a dolog, mert mindenki saját lábán hagyta el a helyszínt, sünöket mi nem is láttunk.

üdv: B