Frissítés (okt. 31. 12:31): talán mondanunk sem kell, Horváth Áládár nincs egyedül az alább vázolt „felháborító, hogy elítélték a cigányokat egy pont az ő védelmükben hozott törvény alapján”-véleményével. Amellett, hogy a teljes balliberális média(értelmiség) támogatását (lásd a hivatkozott zsIndex- és Népszabó-anyagokat) maga mögött tudja, azóta felsorakozott mögötte számos cigány „értelmiségi” és egyéb libsi „megmondóember”:

- Csík Tamás, a C-Press és egyéb cigómédiumok (féltestvére, a szintén cigány Szécsi Magdolna szerint maffiózó, rovott múltú) vezetője, akinek kiáltványát ITT, az első három hozzászólásban olvashatjuk
- Csík Ferenc, egyik fő kedvencünk (legújabb, szánalmas verse arról, hogy máglyán kell elégetni minden „áriját” [sic!], ITT) a háromkötetes, rajtunk élősködő cigány „költőfejedelem”, aki "Sodan" művésznevén ugyanott, kicsit alább (átvétel ITT) található szösszenetében arról értekezik, hogy a bíróságot kell elítélni rasszista ítélethozatalért, és hogy a meghurcolt szegínromákoknak tízmilliós kártérítést kellene követelniük.
- az analfabetizmusát oly fényesen bizonyított Radics Béla drogkereskedő, a börtönviselt, pedofil libsi Bohus László (további infó róla ITT), valamint Berki Judit (vele kapcsolatban lásd EZT.) Hármójuk kiáltványa ITT.
- Számos egyéb, névtelen internetes cigó (lásd pl. EZT)
- A zsIndex által egyik leginkább futtatott ballib-zsidó megmondóember, „Fedor”, aki az ITTENI cikkében kelt ki a felháborítóan rászístá ítélet ellen. Az anyagnak különösen a, finoman szólva, 99%-ban nem egyetértő hozzászólásait ajánljuk Olvasóink figyelmébe. Rögtön az első például arról számol be, hogyan kezdték el üldözni korcsaink az egyik orvost, aki nem tudta feltámasztani holtából a szintén a korcsok által elgázolt fajtatezsvírüket. Igen: ilyenek romáink...

Eredetileg írtuk (okt. 30. 15:59):
Végre egy olyan ítéletről számolhatunk be, amely üdítő kivétel a rengeteg felmentés (lásd a tanár- és rendőrverők eseteit) vagy nevetséges felfüggesztett (lásd Kozák Rajmund gyilkos „büntetését”) között: a nevezetes miskolci „Halál a magyarokra!”-támadás résztvevőit sittelték le.

Reméljük (bár nem igazán bízunk benne), ez a trend folytatódik, és egyre több, nyíltan a fehérek/magyarok kiirtására törő cigányt meszelnek el, csuknak le. Akikből rengeteg van – hadd utaljunk arra, hogy az igen aktív, számtalan cigány szerzővel bíró fő-blogjuk roskadozik a magyarok kiirtását követelő „cikkektől”, hozzászólásoktól. De nem, nem lépnek fel ellenük, ahogy a fent említett blog testvérszervezetével, a Romák Angyalaival szemben sem, pedig ez utóbbiak személyazonosságát igen egyszerű lenne kideríteni, csupán meg kéne kicsinyt szorongatni az 1963. aug. 24-én született, jelenleg Írországban, Cork-ban élő Baranyi Sándort, jóbarátjukat (cikkünk ITT).

Az esettel kapcsolatban megszólalt a mi jó Horváth Áládárunk, akiről pár nappal ezelőtt már szóltunk: akkor éppen Trianonnal fenyegetett meg bennünket. Mostani nyilatkozata könnyen kinyitja az ember zsebében a bicskát. Példának okáért „politikai foglyokról” beszél. Eközben a „Közösség tagja elleni erőszak” 174/B.-ben egy büdös szó nincs politikáról, azt meg nehéz lenne pont a Fidesz szemére vetni, hogy cigányellenes lenne, és emiatt pont politikai alapon számolna le korcsékkal. (Minden másik országban sokkal-sokkal keményebben bánnak a cigányokkal az aktuálisan regnáló – akár baloldali – kormányok.) De még jobb az, hogy Áládár szerint ezt a törvényt cigányokkal szemben nem lehet alkalmazni, mert az kimondottan a cigányok védelmére van kitalálva. De egyébként se lehet alkalmazni, mert ezek olyan cigányok, akik magyarok, vagyis önmagukat gyalázták a "halál a magyarokra" feliratokkal. (Idézet: "Azt a törvényhelyet, amit a cigányok védelmére alkotott a törvényhozó, azt a cigányokkal szemben alkalmazzák. … Ez az ítélet azt mondja ki, hogy ebben az országban cigányok vannak és magyarok vannak, s a cigányok azok a magyarok ellen követtek el most bűncselekményt. Ezek az emberek pedig úgy gondolják magukról, hogy ők magyarok... is. És cigányok is. Vagy olyan cigányok akik történetesen magyarok.") Ha Horváth úrnak valamivel több esze lenne, tudná, hogy a (jelenlegi) törvényeket nem egyes etnikumokra találták ki – azok szigorúan fajta/származás-semlegesek. Hogy visszanyalt a fagyi? Hát Istenem – nem kéne magyarokra támadni se a való életben, se az Interneten.

Talán mondanunk sem kell, hogy a hagyományosan rajvédő médiumok is ugyanazt a követ fújják, mint Horváth. A Népszabadság mai anyagában (legalul, a videó után idézzük; eredeti ITT, a lapot jól helyretevő kommentárokkal) például egy büdös szóval(!) nem említik azt, amit például a Magyar Nemzet jóval rövidebb (és korrektebb), alig pármondatos anyaga leszögez: azt, hogy ha volt is ilyen „jáj, jönnek a nácigárdisták és megölnek bennünket!”-tévhír, az hamisnak bizonyult. Arról sem szól egy szót sem, amit a Híradó szintén idézett cikke elmond:  az ítélet indoklása szerint korcsaink szándékosan provokálták a támadást.

A zsIndex még keményebben manipulál. Miután vázolják, hogy rátámadtak a kocsira, és hogy az abban ülök egyike csak könnyű hámsérüléseket kapott, valamint hogy a járműben csak 104 ezer Ft-os (bagatel, ugyebár...) kár keletkezett, több percen keresztül is hozzák a cigányok különösen ellenszenves védőjének,  Nónay Gábornak az érvelését (azt itt-ott horváthaladárral megspékelve), hogyaszongya azért támadtak szegínromákok, mert épp olyan volt a közhangulat, meg hogy szegíneket éppen akkoriban ölték a gonosz náci magyarok.

Talán mondanunk sem kell, hogy az anyag még csak véletlenül sem kérdezi meg azt, visszirányban is elmondható-e mindez. Cigányaink napi rendszerességgel gyilkolnak meg fehéreket, a többiek életét meg a legválogatottabb eszközökkel teszik tönkre, lehetetlenítik el. Mi lenne, ha mi erre hivatkozva alakítanánk cigányvadász szabadcsapatokat és támadnánk rá korcsainkra (ahogy, nem mellesleg, jó pár sokkal élhetőbb, normálisabb európai államban teszik a derék őslakosok)? Az az alap, hogy nem születnének bennünket védő zsindexes meg népszabós anyagok, sőt – az egész világ ettől visszhangozna, „hála” kitűnő nyugati sajtókapcsolatokkal rendelkező fajvédőinknek, mohácsiviktóriáinknak, hellistvánjainknak. Miközben – ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni – minden másik országban minimum táborokba, fallal elkerített gettókba zárják a cigányokat, ha éppenséggel nem üldözik el vagy irtják ki őket. Arról nem is szólva, hogy az ilyen típusú zsindexes, néphazis „érvelés” nem csak hogy bűnpártolás, hanem egyenesen a cigányság további támadásokra, gyilkosságokra való uszítása. Ha az eleve IQ-szegény cigányok megnéznek egy ilyen zsIndex-típusú videót, vérszemet kapnak, és minden faluban elkezdik azt hazudni, hogy "meg akarják őket támadni", és azért támadják, gyilkolják meg a magyarokat.

Az ítélet kapcsán egyvalamire hadd hívjuk fel még a figyelmet: "Az ítélet kiszabásakor enyhítő körülménynek számított, hogy a vádlottak zöme több kiskorú gyermeket is nevel" Ez az egyik kiskapu, amit korcsaink és védőik rendre kihasználnak. (Arról nem is szólva, hogy mindennek súlyosbító körülménynek kellene lennie, lásd kiskorú veszélyeztetése). Nem csak most: alig pár napja a putnoki, természetesen szintén korcs támadók büntetését is pont emiatt enyhítette a „remek” jogszolgáltatás. Nem kéne ennek végérvényesen véget vetni, és a kiskorú bűnöző életmód általi veszélyeztetése miatt egyenesen súlyosbítani a büntetéseket?

Alább először a zsIndex igen tendenciózus, hazug videója, utána a Híradó.hu (korrekt) cikke, legvégül a(z inkorrekt) Népszabadságé.

A Híradó.hu cikke:

"Halál a magyarokra" - romákat ítéltek el közösség elleni erőszak miatt!
A 11 férfi botokkal, bozótvágó késsekkel támadott meg egy autót tavaly márciusban, Miskolcon
 
Először ítéltek letöltendő börtönre romákat közösség elleni erőszak miatt, nem jogerősen. A 11 férfi botokkal, bozótvágó késsekkel támadott meg egy autót tavaly márciusban, Miskolcon. Az egyik karóra a "Halál a magyarokra" feliratot vésték. A romák a bíróságon azzal védekeztek, hogy rasszista támadástól féltették családjaikat. A roma jogvédő szerint a vád eleve arra épült, hogy a cigányok rasszisták.
 
A roma lakosság csoportokba verődött. Különféle szúró, ütő, vágó eszközöket vettek magukhoz – így idézte a támadás előkészületeit a bírónő. A 11 férfi még tavaly márciusban támadt rá egy autósra Miskolcon. A sofőrt megállították, majd botokkal, és bozótvágóval betörték az ablakot.

A romák azt mondták, családjukat akarták megvédeni, mert a kocsit többször is látták az utcában körözni. Attól féltek, hogy őket akarják megtámadni.
 
Az ítélet indoklása szerint viszont a helyszínen talált bizonyítékok és a tanúk vallomása is azt bizonyítja, hogy a romák szándékosan provokálták a támadást.
„Halál a magyarokra” feliratú bot volt náluk. A kiabálás során, ami történt az autó megtámadásánál, hogy „büdös magyarok üssétek őket”. Megállapította a bíróság, hogy ez a Magyar Nemzet ellen, a magyar lakosság körébe tartozó csoportok ellen irányult – mondta Répássyné Németh Laura, bírónő.
 
A támadás három héttel a tatárszentgyörgyi gyilkosság után történt. A Roma Polgárjogi Egyesület elnöke szerint akkoriban attól féltek a romák, hogy radikális csoportok meg akarják támadni őket.
 
„A magyar igazságszolgáltatás elítélte a cigányokat politikai alapon. Börtönnel fenyegeti azokat, akik ki akarnak állni a családjaik megvédelmezésére. Az egész vád arra a politikai koncepcióra épített, hogy a cigány emberek rasszisták. Magyar ellenes rasszisták” - mondta Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Egyesület elnöke.
A 11 roma férfi közül nyolcan öt évig terjedő letöltendő börtönbüntetést kaptak.
 
Először ítéltek letöltendő börtönre romákat közösség elleni erőszak miatt. Az ítélet nem jogerős, az ügyész súlyosbításért, a romák ügyvédjei pedig enyhítésért fellebbeznek.

A Népszabó (hazug, cigánysajnáltató) anyaga:

'Magyarellenességért' ítéltek el miskolci romákat

Csoportosan felfegyverkezve, a magyar nemzethez való tartozás miatt, közösség tagjai ellen elkövetett erőszak bűntette, valamint a közlekedés biztonságának megsértése és rongálás miatt a miskolci városi bíróság tegnap meghozott, elsőfokú, nem jogerős ítéletében bűnösnek mondta ki azt a tizenegy roma vádlottat, akik tavaly március 16-án hajnalban lapáttal, bozótvágó késekkel, baseballütőkkel és egy „Halál a magyarokra” feliratú bottal rontottak rá egy, az utcájukban közlekedő járműre.

A gépkocsi három utasa közül ketten könnyebben megsérültek, az autóban közel százezer forintos kár keletkezett. Az ügy vádlottainak kétharmadát négy évnél hosszabb börtön-, illetve fegyházbüntetésre ítélték, a tizedik és tizenegyedik rendű vádlott esetében felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki a bíróság.

A romák ellen elkövetett sorozatos támadások, s különösen a tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság után tavaly év elején az országban több helyen is önkéntes önvédelmi csoportokat alakítottak a cigányok – így történt ez a miskolci Muszkás városrészben is, ahol az itt élők közül többen március 15-e estéjén tüzet gyújtottak, botokkal, baseballütőkkel és Molotov-koktélokkal szerelkeztek fel, mert azt a hírt kapták – tanúvallomásuk szerint egyebek között a „megyei vajdától” és a rendőröktől is – hogy bőrfejűek és gárdisták támadást szerveznek a romák ellen. Nem sokkal éjfél után egy, az utcájukban lassan haladó járműre lettek figyelmesek, amelyről azt feltételezték, hogy valamely magyar nemzeti radikális szervezet tagjai ülnek benne, ezért körbevették a kocsit, lapáttal beverték az egyik szélvédőt, s több helyen is behorpasztották annak tetejét és oldalát. Az autó két utasának a betört ablak szilánkjai nyolc napon belül gyógyuló hámsérüléseket okoztak, a jármű vezetője nem sérült meg.

A támadáshoz olyan botot is felhasználtak, amelyre korábban a „Halált a magyarokra” feliratot vésték, s egyes tanúvallomások szerint többször is elhangzott a „Büdös magyarok, üssétek őket!” kiáltás – a bíróság tegnap meghozott elsőfokú ítéletének indoklása szerint egyebek mellett ezért állja meg a helyét, hogy elkövették a Btk. 174/B pontjába ütköző, a közösség – jelesül a magyar nemzet, a magyar népesség – tagjai elleni büntettet, amely alapesetben 2 és 8 év közötti szabadságvesztéssel sújtható. A vádlottak közül heten tavaly március óta előzetes letartóztatásban vannak, ezt kettejük kivételével továbbra is fenntartotta a bíróság. Az ítélet kiszabásakor enyhítő körülménynek számított, hogy a vádlottak zöme több kiskorú gyermeket is nevel, ám tettüket súlyosbította, hogy többen büntetett előéletűek, s csoportban, felfegyverkezve, több személy sérelmére követték el a támadást – hangzott el az indokláskor. Az ítélet nem jogerős, az ügyész súlyosbításért, míg a védők zöme enyhítésért vagy felmentésért fellebbezett.

A tegnapi tárgyaláson megjelent Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány vezetője, aki tudósítónknak azt mondta: az ítélet úgy fog bevonulni a magyar történelembe, mint amelyben először ítéltek el magyarellenes rasszizmus miatt hosszú börtönévekre cigány magyarokat. Hangsúlyozta: olyan időszakban történt a miskolci eset, amikor a romák ellen elkövetett sorozatgyilkosságok, s pogromhangulat tartotta rettegésben a cigányokat. Horváth Aladár szerint politikai koncepciós per áldozatai lettek a most elítélt miskolci romák, akiket aránytalanul súlyosan büntetett a bíróság, hisz a védők érvelése szerint „legfeljebb” csoportos garázdaság minősítése felelt volna meg a tényállásnak. Hozzátette: ezért az eljárást koncepciózusnak, a cigány férfiakat pedig politikai foglyoknak tartja.