Az alábbi videón 1:10 körültől frenetikus "olvasástudását" eláruló puhos nem más, mint a balliberális-cigányfajvédő Hírszerző Balogh Artúr melletti másik díszcigánya, Radics Béla. (Eredeti beszéde, finoman szólva nem épp egyetértő olvasói megjegyzésekkel, ITT)

A besülése után általa kiabáltakat érdemes külön idézni: „Mi … anyádat szólogatsz be itten. Szétverlek, mint ahogy szétverem az agyad, b@zd meg.” Ez aztán a színvonal... Igen, ilyen cigány megmondóembereket futtat a Hírszerző. Radics éppen olyannyira primitív, mint Balogh Artúr, aki 32 (!) évesen volt képes lediplomázni, ráadásul csak egy kamuszakon (a miskolci politológián), ahol a leghülyébbekhez is hozzávágják a diplomát.

A tüntetésen (2:30 körül) Czirok Péter is látható, a Mohácsi-klán szegedi jobbkeze, iskolabezárató, kamu-rokkantnyugger, véresszájú fajvédő, megrögzött hazudozó és köz/pályázatipénz-sikkasztó, a többmillióval támogatott (mind ellopta...) Lakhatás Iskolázottság Foglalkoztatottság Közhasznú Egyesület (L.I.F.E.) vezetője. Utána meg Molnár Rozália, aki az ITT teljességében megtalálható (szintén negatív olvasói kommentekkel bíró) beszédében a magyar társadalmat szidja. Azt az „apróságot”, hogy a cigány édestestvére "elfelejtette" befizetni az adót és ezt az APEH ráterhelte a lakására, természetesen, „elfelejtette” megemlíteni. A korrektség jegyében, ugyebár.

Csík Ferenc vezető roma „költő” nem mellesleg 1500-2000 (!) résztvevőt hazudott a tüntetésre (amellyel még a Népszava és a C-Press 200-as hazugságán is erősen túltett), ráadásul azt állította, hogy a jobbikosok rájuk támadtak. (Ha ez igaz lenne – nem az –, akkor az összes médiumból csak ez folyt volna, még a Jew York Times-ból is.) És ilyen alakok „versesköteteinek” a kiadását finanszírozzuk – közpénzből... Ha valaki esetleg még nem olvasta fűzfapoétánk „verseit”, tegye meg (ITT van kettő), csak hogy lássa, a cigány „költők” mennyit is érnek. Semmit.
 
Frissítés (júl. 25. 12:30): Olvasó: Szebb jövőt!
Tekintve, hogy korábbi munkáim kapcsán ismerem a videóban feltűnők némelyikét, küldök egy kis anyagot róluk:
__________
00:08 Rágózó fehér inges, válltáskás cigány: Dányi Géza.
Eredetileg pincér, jelenleg szociális gondozói tanfolyamot végez. Jelentéktelen, békés elmebeteg. Fő rögeszméje, hogy nyelvésznek képzeli magát, és értelmetlen baromságokat hord össze főként a neten, olykor pedig egyes cigány újságokban is. Email: d.ge-za@freemail.hu

00:16-tól pofázó barom: Bohus László.
Az Országos Liberális Klub(?!) aktivistája, Gyurcsány Ferenc lelkes híve.
Leghíresebb mondata: „Gyurcsány Feri a legnagyobb kaliberű politikus volt az elmúlt időszakban!”
Régi véresszájú liberális, egyébként pedig kőkemény alkoholista. Pár éve faddi lakos. A rendszerváltás táján pedofíliáért(!) több évet börtönben töltött; a fiatal cigány fiúkat ma is nagyon szereti.
Különböző internetes fórumokon gyakorta "Kőbányablues" nicknév alatt ontja a mocskot.

00:49-től látható beszédképtelen, dagadt cigány: Radics Béla.
A Hírszerző egyik cigány bloggere. Debil, agresszív cigánybűnöző, igazi magyargyűlölő. (Ez a felvétel is szépen bizonyítja. 01:22-01:28) 2010. 05. 27-i mocskolódásában (Cigánykérdés: "vagy segítjük vagy likvidáljuk őket") többek között azt fröcsögte Szögi Lajos gyermekeiről, hogy "nem mellékesen már milliomosok lettek apjuk tragédiából." Valamint: "Arcátlanul ebből szeretnék megalapozni anyagai hátterüket, jövőjüket." (Ajánlom a bejegyzést minden magyar érzelmű jogász, de különösen a Szögi család ügyvédjének figyelmébe: http://nacikhaza.blogspot.com/2010/05/hany-roma-ember-halt-meg-pusztan-azert.html ) (Kuruc.info: kapcsolódó cikkünk ITT. Hadd tegyük még hozzá, hogy nem csupán Radics mocskolja a Szögi-árvákat. A cigány „antifasiszták” egyenesen a Szögi-lányok kiirtására szólítanak fel azok jobbikossága miatt, és sajnálkozásukat fejezik ki a lányok egy füst alatt történő meglincselésének elmaradása okán. [Lásd pl. EZT és EZT; további autentikus cigány vélemények a Szögi-családról, magától a hírhedt Zorrótól, ITT és ITT.] Természetesen mindezzel nem foglalkozik Pintér rendőrsége (sem). Bezzeg ha egy fehér merészelne ugyanígy mondjuk a „cigányvadászok” által lelőtt cigányok családtagjainak kiirtására uszítani a neten, egy órán belül garantáltan meglátogatnák a kommandósok. Nesze neked „jogegyenlőség”.)
Az egyébként zuglói Radics egyébként hosszú ideig a saját felesége futtatásából élt!
(Annyira hülye, hogy amikor a közelmúltban Balogh Artúrral együtt a Rádió C vendége volt, szeretettel köszöntette a rádió minden kedves nézőjét!)
Elérhetőségei: 0620 994 3319; e-mail: radics.b.68@gmail.com és radics68@hotmail.com

04:49: Dagadt, kopaszodó cigány, fehér ingben, majd 04:59-nél közelről: Csík Tamás.
A C-Press tulajdonosa, adócsaló, szélhámos, kábítószercsempész hálózat feje.
Pár évvel ezelőtt az MSZP cigánytagozatának elnöke volt, majd a rövid életű Centrum Párt cigányügyi referense. Számos kamuvállalkozása és kamuegyesülete van. Évek óta próbálja megszerezni a Rádió C részvényeinek többségét. (Ez ügyben durva vitái voltak a rádió vezetésével, és különösen Ignácz Józseffel.)
Jelenleg főként kábítószer-csempészettel foglalkozik (Hollandiából hoz, illetve hozat be hasist és füvet.)
Elérhetőségei: 0670 5178525; szerk@c-press.hu, vagy tomi55@c-press.hu