Megint megy a szokásos „jáj leégett a házunk, adjanak másikat a gádzsók!”-szirénázás. Mindez régi kedvencünk, a hétesi Solymosi-gyilkosság kapcsán (is) oly gyalázatosan viselkedő (cikk ITT), cigányvédő TASZ tálalásában.

Figyeljük meg az alábbi videón 2:06-ot: ott az égő cigi az apa (vagy a nagyfiú?) kezében. És közben van pofája azt mondani az „anyának”, hogy nincs pénzük még a gyerekek ételére sem. Ilyen pofátlanul a képünkbe hazudnak ezek a korcsok... legalább arra vették volna a fáradságot, hogy a forgatás alatt eldugják a cigit, de nem, még azt sem...

Persze előkerül a rászístá vonal is, amit már maga a cím is sugall („Gyújtogatás miatt hajléktalan”). Aztán természetesen kiderül, hogy nem tudni, miért égett le a ház. Értsd: simán lehetett ugyanaz (lopott árammal hajtott, felügyelet nélküli hősugárzó okozta tűz), mint pl. Tatárszentgyörgyön. De még inkább az, mint Tiszaroffon, ahol a korcsvezír maga gyújtotta fel a házát, hogy újat zsarolhasson ki belőlünk.

Végezetül a sátai korcsok viselt dolgaival kapcsolatban ajánljuk EZEN cikkünket. Igen, éppen ugyanolyan bűnöző gázkamratöltelékek, mint a világon mindenhol máshol. A cigányokat négy szó tökéletesen jellemez: bűnözni, hazudni, lincselni, szaporodni.