Majd egy hete, csütörtökön hajnalban eszméletvesztésig ütöttek, majd kiraboltak egy idős asszonyt a Fejér megyében lévő Sárkeresztúron. A megye rendőri állománya egy emberként mozdult meg a brutális támadás elkövetőjének kézre kerítése érdekében. Napokig tartó forró nyomos üldözés eredményeként szerdán kattant a bilincs a bűncselekménnyel gyanúsítható férfi csuklóján.

Január 13-án hajnalban ketten mentek be Sárkeresztúron egy József Attila utcai lakóházba. Az ott élő idős asszonyt súlyosan bántalmazták, eszméletét is elvesztette. A lakást átkutatták, ékszert, pénzt vettek magukhoz, majd miután a bordáját tört idős asszonyt megkötözték, magára hagyták. Az asszony szomszédja értesítette a rendőrséget. (Kuruc.info: a súlyos, a cigányokra oly jellemző, vadállatias brutalitás dőlt betűs kiemelése tőlünk. Jellemző, hogy a múltkor az ügyben idézett, Klecska Ernő-féle [további infó róla + kezdőhivatkozások ITT], és emiatt [is] megrögzötten rajvédő FMH még csak véletlenül sem említette meg azt, hogy milyen szinten bántalmazták a cigányok a nénit. Nesze neked „korrekt” újságírás.)

A bűncselekmény helyszínén több értékelhető nyomot rögzítettek a technikusok. Néhány órával a település két másik pontjáról is lakásbetörést jeleztek, úgy tűnt, hogy a tettesek, mielőtt a József Attila utcai lakóházban jártak, máshol is próbálkoztak. A Sárbogárdi Rendőrkapitányság a megye több pontjáról kapott segítséget, 15 ingatlanban tartottak házkutatást. Végül arra jutottak, hogy a rablás egyik elkövetője egy 36 éves helybéli férfi lehet, akinek elfogása január 19-én megtörtént. A szerdán elfogott férfi társát vagy társait továbbra is keresi a rendőrség.

(police.hu)
Kapcsolódó: Hajnalban törtek rá, kegyetlenül összeverték az idős asszonyt a korcsok – ebből a cikkből egyértelműen kiderül, hogy, mint szinte mindig, cigányok az elkövetők.